Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | augusti 28, 2009

Bajsmorgon

Jag och Liv har tagit en sovmorgon i dag. Vi vaknade vid tio. Hon har legat och jollrat bredvid mig och jag har sjungit hennes favoritsång ”Jag är en vanlig kanin, vanlig fast ovanligt fin…”, och har inte haft en tanke på att kliva ur sängen, förrän jag hör ett brak som inte är av denna värld! Hon tar i och bajsar genom, blöja och kläder. Det är senapsgult kladd i halva sängen, BLÄ. Nu har jag tvättat lakan och skrubbat madrassen, ändå ligger det ett svagt os av bajs i sovrummet :-). Så slutade vår mysmorgon, och lika glad är hon för det.

Har massor att fixa inför vår kräftskiva. Jag och Maggan fyller år nästa vecka. Jag på måndag och hon på onsdag, så vi firar det med barnen i kväll. Är inte så jätte sugen på att ta bussen ner till affären och släpa kassar och vagn tillbaka, men har nog inget val. Ska köpa hattar, hakklappar och allt annat som hör en kräftskiva till. Hoppas att det blir en fin kväll, så vi kan sitta ute.

I morgon bitti flyger jag och Maggan upp till Boden. Vi ska på Cruise. Berättar mer sen :-).

Hoppas att du får en underbar helg. Vi hörs senare.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Bajsmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Alla älskar doften av ny tvättade lakan men vilket i mitt fall spolieras när man har en dotter som drabbas av ”montesumas” hämnd var morgon…funderar på att sy en våtdräkt storlek mini som Stella får sova i om hon ska fortsätta dela säng med mig.

  Ha en skön helg,
  kramar från ett mulet skåne.

  Svara
 • Hej 🙂 skrattar åt det du skrev om eran mysmorgon och sen kom bajset, ha ha ,,så sött!

  Svara
 • Hej Helena ”City”. Hoppas att du mår bra. Svar på din fråga; Du hittar mig i Klick! som Klickmorsan, i slutet av tidningen :-). Innan skrev jag om kärlek, men nu är jag ”morsa”. Stor Kram.

  Svara
 • Grattis till er båda på er födelsedag.Läser era bloggar varje dag.Mycket mycket roligt o givande era barn är underbart söta. Har själv 5 barnbarn som jag ÄLSKAR kram från Malmö

  Svara
 • Hej Hannah.

  Jag vill bara säga att jag blir så glad av att läsa din blogg, den ger så mycket värme och kärlek. Läser både din och Maggans varje dag!
  Kram

  Svara
 • Men gud så synd att jag flyttat nu då när ni äntligen kommer uppåt i landet =)
  Hade varit roligt att få träffa Er i verkligheten!
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah
  Jag vet att du svarat på denna fråga tidigare men jag har glömt bort, Vad var det för dagkräm med färg du hade i ansiktet?
  Jättefin lyster 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 • …och jag fyller år på tisdag. Jungfru är ett bra stjärntecken ;). Kram till dig Hannah!

  Svara
 • Hmm… Liv kanske kände av vitlöken iaf…? 😉 Ha en underbar helg! kram

  Svara
 • Hej, måste bara höra. Kommer Daniel fortsätta blogga här? Saknar hans inlägg, har ju inte kommit nåt från honom på över en månad. Ha en härlig helg med familjen. Kram Kram

  Svara
 • Jag läste på Peters blogg att många på andra bloggar retar sig på honom o hans sätt att skriva. Jag fattar inte VARFÖR läser dessa blogghatare bloggar som dom retar sig på.Hur svårt kan det vara att bara låta bli. Jag tycker du, Maggan o Peter skriver från ert dagliga liv o då blir det ju så himla bra.Kram

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar över sången du sjunger för Liv…
  Den verkar vara söt.
  Kan du inte skriva ut texten? Vet du om den finns inspelad?

  Tack för en bra blogg…
  🙂

  Svara