Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:03 | augusti 28, 2009

Systerdag

Kära vän. I dag har jag, syster och Liv hängt hela dagen :-). Maggan hämtade upp oss och så åkte vi till favorit-Stinsen och åt lunch, kikade runt och for sedan en snabbis in till stan. Vi har så bisarrkul tillsammans. Behöver inte göra situps den närmsta månaden, det räcker med att hänga med syster ett par timmar, så har jag skrattat mig stark. Det finns nog ingen som kan ta oss ifrån varandra, ingen som kan mäta sig med vår humor :-). Vi är helt enkelt ETT!

Har min nya skjorta från H&M och mitt hald

Har min nya skjorta från H&M och mitt halsband med barnens namn från namnsmycket.se. Liv har sin charm och är för mig, världens bästa baby :-).

Jag tror att Liv börjar få tänder, för hon suger och "biter" på allt som som kommer i hennes väg. Fingrar, tår, kläder, leksaker, ja, allt möjligt. I bilen somnade hon med sina fingrar i munnen.

Jag tror att Liv börjar få tänder, för hon suger och "biter" på allt som som kommer i hennes väg. Fingrar, tår, kläder, leksaker, ja, allt möjligt. I bilen somnade hon med sina fingrar i munnen.

Jag och Maggan åt lunch på ett Grekhak. Vi fick ont i munnen av all vitlök i tatzikin, och Peter har fortfarande inte velat komma i närheten av min stinkande mun. Nu har han somnat och jag ligger elakt bredvid honom och andas rakt i hans ansikte. Undras om han drömmer om ruttna lik eller att han kysser en gammal grek nu :-).

I kväll har vi grillat med Maggan och barnen. Åt så mycket kött och 80-talsfavoriten vitlökssmöret, så nu kan jag knappt med mig själv och mina odörer. Liv har i alla fall ingenting emot det :-)

I kväll har vi grillat med Maggan och barnen. Åt så mycket kött och 80-talsfavoriten vitlökssmör, så nu kan jag knappt med mig själv och mina odörer. Liv har i alla fall ingenting emot det 🙂

Jag och min underbara Peter, min man som är fantastisk på alla sätt. Är tacksam för hur mitt liv tog sådan positiv vändning, från att må rent ut sagt skit på skitigaste nivå, till att få känna genuin lycka och trygghet. Det önskar jag alla.

Jag och min underbara Peter, min man som är fantastisk på alla sätt. Är tacksam för hur mitt liv tog sådan positiv vändning, från att må rent ut sagt skit på skitigaste nivå, till att få känna genuin lycka och trygghet. Det önskar jag att alla fick.

God natt.

Puss!


9 kommentarer9 kommentarer om “Systerdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visst är det underbart att ha kärleken inpå sig hela tiden. Var rädda om varandra och fortsätt för all del era underbara dialoger…(Peters inlägg). Tack för att vi får vara delaktiga i ert liv.

  All världens kärlek till alla

  Sofia, fr ett gråmulet göteborg.

  Svara
 • Ni är så fina tillsammans och verkar väldigt lyckliga.
  Fortsätt skriv så fint som ni gör bägge två =)
  Kram Lotta

  Svara
 • DU verkar vara helt fantastisk som människa!!!

  Svara
 • FINA UNDERBARA HANNAH.SÅ FINA NI ÄR TILLSAMMANS.TUSEN TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG.ÄLSKAR DEN.VAR RÄDDA OM KÄRLEKEN.KRAM.

  Svara
 • Hej Fin!

  Vilket underbart inlägg idag (som alltid)…ett sånt som man blir glad utav genom både kropp och själ…mycket kärlek!!

  Allt gott till dig och de dina idag!

  Kram Lovisa

  Svara
 • Jag vaknade på ett fantastiskt humör idag. Efter att ha haft nattvak med Isadora 4 nätter i rad så fick vi äntligen en hel natts sömn. Det gö runderverk med själen!
  I kväll är min pappa barnvakt så att jag & Robin + en väninna kan gå på bio och se Inglorious Basterds. Efter det ska vi se gruppen Dead by April. En helkväll!
  När jag satte igång datorn för en timme sen fick jag det glädjande beskedet att jag inte bara klarat min sommarkurs på högskolan, utan att jag dessutom fick högsta betyg!

  Sen kommer jag in hit och läser det här fina inlägget du skrivit. Dagen började perfekt!! :]
  Stor kram och hoppas att ni får en underbar dag.

  Svara
 • Smycket är jättefint verkligen…tänkte beställa det till en kompis. Vilken längd har du på bandet, det såg lagom ut?

  Jättefin blogg =)

  Svara
 • Ni passar så grymt bra ihop! Både till utseende o till sättet!
  Grattis till er båda att ni hittat varann:)

  Svara
 • Eran blogg är så trevlig att läsa. Tack för att vi alla får läsa den och följa med er i er vardag m.m.

  Jag måste säga att smycket är jättefint. Jag ska själv beställa ett.

  Nu tänkte jag höra med dig Hannah vilken längd du har på bandet? De va perfekt längd på ditt. Sen fanns de två olika att välja på, själva brickan, bred & smal. Vilken är de du har??

  Tack en än gång vackra Hannah för en bra blogg. Du och Peter är så fina ihop =)

  Mvh Marie

  Svara