Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:41 | augusti 30, 2009

Ett litet farväl….

Hej älskade vän! Det har varit något fel med mitt lösenord  hos bloggfamiljen under helgen. Som tur var så kunde jag gå in genom Hannahs inlogg;-)

Jag kommer sluta blogga hos bloggfamiljen. Det är med stor sorg i mitt hjärta jag skriver det här, för jag har älskat varje minut med dig.

Att blogga har varit det roligaste och mest givande det här året. Som du vet var jag jätte skeptisk då min svåger och syster frågade om jag kunde hjälpa dem.

Kommer jag fixa det? Kommer ni tro att jag är en knäppgök? Tänk om elaka kommentarer knäcker mig? Hur gör jag med min usla stavning? Kommer jag orka?

Jag har älskat varje sekund av det! Jag är glad att jag har kunnat få hjälpa min syster och hennes man med att bygga upp den här sidan som är så fylld med  kärlek och värme.

Men det som gläder mig mest är DU! Det är DIG jag har skrivit till, DINA kommentarer som fått mig att torka tårar, skratta och orka med min vardag.

Jag vill tacka DIG! för att just du tog mig till ditt hjärta och fick mig att känna mig så omtyckt och uppskattad.

Min älskade bloggvän och Internet kompis! Tack för att du finns!!

Allt som varit och hänt den senaste tiden har rört upp  många känslor.

Allt som hänt det senaste året och allt som sker runt omkring mig just i denna sekund, gör att jag tar en paus från att bloggandet och kommer satsar på mig själv helhjärtat istället.

Jag har gjort mitt här på sidan, och  jag tackar Hannah och min svåger, för min tid här. Jag är tacksam för att jag fått känna mig så delaktig i deras satsning.

Jag börjar mitt nya kontors’råtta jobb nästa vecka och ska koncentrera mig på det, min hälsa och mina barn. Jag kommer sakna er, dig, mina vänner här på bloggfamiljen och hoppas att ni förstår.

Kanske dyker vi på varandra här igen ,-) Eller  i något annat forum i framtiden.

 

Vi kommer sakna er!!

All kärlek

Magdalena, Isak, Lotta, Lancelot och Tristan. x


198 kommentarer198 kommentarer om “Ett litet farväl….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Maggan!
  Så tråkigt att du ska sluta här, jag som läser din blogg varje dag. Du verkar vara så rolig och fin människa, jag hoppas det kommer gå bra för dig och dina barn i framtiden. Jag önskar er all lycka och skickar en stor kram till er alla!!

  Svara
 • Vilken tråkig nyhet. Jag läser din blogg dagligen och det är verkligen roligt! Jag förstår varför du slutar men jag kommer sakna att läsa din blogg. Kram på dig.

  Svara
 • ÅÅ lilla Maggan! Kommer sakna dina ord o berättelser enormt! Tack för att jag fått följa din vardag med galna upptåg;-)
  Du gör helt rätt! Ta hand om dig o din familj, många kramar P

  Svara
 • neeeeeeeeejj!!!!!!!!!!!

  🙁

  ska du skriva krönika??

  saknar dej redan
  ha de bäst

  Svara
 • Nämen oj. Jag fäller lite tårar nu! Jag har älskat att kliva in i din blogg om dagarna! MEN jag för står dig verkligen! Du gör rätt i att satsa på dig och jobb och ditt liv! ;=)

  Men snälla någon gång kan du väl skirva en liten rad, det vore trevligt!

  Jag önskar er Lycka Till i livet!! Ha det så himmelens bra!!!

  En stooooooor Kram till dig Magda. Du har verkligen förgyllt min och många många andras dag med ditt sätt att vara! Du är tokrolig! :=)

  Svara
 • Jag kommer att sakna dig! Det har varit roligt att höra om dina upptåg =)! Jag önskar dig all lycka i framtiden! Kram!

  Svara
 • Nej, nej!!! Men åhhhh! Finns det inget ”vi” kan göra så att du stannar? Jag kan också ställa mig på mina bara knän och be… (precis som du gjorde hos frisören).

  Skittrist! Ta hand om dig nu och din fina familj. Hoppas att du kommer att trivas som kontorsråtta.

  Stor kram fina Maggan

  Svara
 • Hej Magdalena. Vad tråkigt att höra att du vill sluta här på bloggfamiljen 🙁 jag har varje dag sett fram emot att få se bilder och läsa din blogg så jag kommer känna stor saknad. Jag önskar dig lycka till med allt vad du gör i framtiden.
  Ha det så jättebra 😀
  KRAM!

  Svara
 • Neeej 🙁 Må väl!!!

  Svara
 • Neeej ja vill att du är kvar här…älskar dina inlägg, din humor, dina vackra barn…ååå vad jag kommer sakna dig!!!
  Lycka till med ditt liv och det du ska göra, jag kommer sakna dig!!
  Kram 🙂

  Svara
 • SNYFT!!! Men kan du inte vara en gästbloggare en gång i veckan iaf ??? SNÄLLA!!! Vill ju läsa mer om vad du hittar på!! KRAM

  Svara
 • Så ledsen jag blir, jag som älskat att läsa dina inlägg, som har fått mig att skratta och gråta. Det viktigaste är dock att du har det bra, men vad jag kommer att sakna dig, att få vara med på ett hörn i din vardag, TUSEN TACK för att du gav mig möjligheten till det.
  Ha det gott käraste Magdalena hoppas vi får höra av dig någongång och lycka till med allt framöver, hälsa dina underbara killar (och Lotta förstås!)
  Många kramar från en av alla dina cyberspace vänner Rosa

  Svara
 • Åååh vad tråkitg 🙁 Din blogg har varit mitt ljus i vardagen! Men självklart ska du göra det som känns bäst för dig just nu! Du är bäst!

  Svara
 • Neej vad tråkigt att höra 🙁 Kommer att sakna dig! Har läst din blogg varje dag Du är underbar! Lycka till med allt! Kraam

  Svara
 • Hej Maggan!

  Jag har nog aldrig gett mig till känna här men jag har läst din blogg varje dag och just nu skriker hela mig, ”neeeeeej!”

  Som så många andra så förstår jag att du slutar att blogga, jag hoppas du får tid och möjlighet att riktigt sköta om dig själv och dina barn, finns inget bättre än ego-tid och att känna lugnet! Jag hoppas vi på något sätt får ta del av din underbara humor och sköna liv!

  Du har inspirerat mig fler gånger än du kan ana! Stora kramar och tack för allt du delat med dig av till oss!

  Svara
 • men, nejjj!
  Jag förstår dig så klart och valet är genomtänkt och det är bra att du tänker på dig, det ska du göra!
  men jag måste ändå bara säga att jag kommer sakna dina inlägg, som många andra här så är det ju just en familj, man längtar efter dina inlägg, det gör mig på mycket bättre humör om dagen varit jobbig, jag gillar dig Maggan!

  Jag hoppas att du kan skriva en krönika ibland, kanske varannan vecka eller så?

  Ta hand om dig fina tjej!
  mångakramar från mig!!

  Svara
 • Neej vad tråkigt…jag kommer att sakna din underbara blogg som har förgyllt min vardag 🙂
  Lycka till med allt och ta hand om dig och dina fina barn. Många kramar

  Svara
 • Åh vad tråkigt att du inte ska blogga nå mer! Du har verkligen spridit sån Glädje här med dina roliga, finurliga, busiga och även tänkvärda inlägg! Tack vare dig och dina inlägg har jag fått mig många skratt då allt inte varit så lätt. Du verkar verkligen ha ett stort hjärta och sprider bra energier omkring dig.

  Men med all respekt så förstår jag ditt val, att du gör det som är bäst för dig. Att ta hand om Dig själv, familjen och satsa på nya jobbet!

  Kommer sakna dig som bara denn! men vill önska dig All lycka, kärlek och hälsa i livet! Hoppas på o få se dig snart igen i andra sammanhang eller kanske som gästblogg här en dag :D. Må gott nu och var rädd om dig o de dina* Stor Kram.

  Svara
 • Nej, vad trist! Din blogg har varit min favorit!!
  Ta hand om dej och kram!

  Svara
 • Jätte jätte GRATTIS i förskott oxå förresten!

  Svara
 • ÅÅÅÅÅÅH!!!:( Vilken tråkig nyhet men samtidigt smart gjort av dig att satsa på jobb och familj.Det är ju huvudsaken att du mår bra och trivs! Men GUD vad kommer sakna dina älskade barn, bästa inläggen 4-ever och framförallt DIG!, här på bloggfamiljen. Jag läser ju om dig och Hannah dagligen..! men du ska veta att Du har varit ett stort och starkt sken i min vardag och jag kommer alltid minnas dinna underbara inlägg!!TACK för att vi fått följa med in i ditt liv!Önskar iaf din och dina barn ett stort LYCKA TILL i framtiden!!! Men du är ALLTID välkommen att börja blogga senare om du har lust och ork xD PUSS & KRAM på DIG,ISAK,LANCELOT & TRISTAN! Och LOTTA såklart, får ju inte glömma henne. HA det BÄST, BÄSTA DU! <3

  Svara
 • Åh, vad tråkigt att höra :(, har läst varenda inlägg sedan långt tillbaka. Så roliga, givande, uppmuntrande, givande och ibland om såklart även tråkiga saker…Sitter ofta på jobbet (i kontors landskap) och gapskrattar åt tokiga grejer bla. Men jag förstår dig, ta hand om dig och dina barn nu. Må väl. Många Kramar. Hoppas vi får se dig här igen.

  Svara
 • Åh, kommer sakna dig, men jag förstår ditt beslut. Att blogga tar mycket tid och energi. Visst är det roligt också, men känner man att man inte orkar längre så är det så.
  Ha det så gott!
  En massa kramar!

  Svara
 • Jag glömde precis som Ellebelle att säga GRATTIS på födelsedagen i förskott, hoppas du får en fin dag.
  Kramar ännu en gång från Rosa

  Svara
 • Nej,nej,nej,nej,nej,nej, du är ju så himla go tjej.
  Det kommer en födelsedagspresent på posten från mej, hoppas den hittar fram.
  Önskar du kommer igen någon gång. Sköt nu om dej och barnen kramizar från Monica

  Svara
 • Nej så trist!!!
  Men hoppas att du får lite mindre rubriker och mer lugn i ditt liv nu!
  Lycka till med jobbet, vad det nu är du ska göra…
  Kommer sakna

  Svara
 • hoppsan…
  kommer skana dina inlägg o din humor!
  Ta hand om dig!
  Kramar

  Svara
 • Var tvungen att gå och lägga mig på soffan en stund och fundera… Nu måste jag skriva till dig igen och jag hoppas att du läser. Det finns mycket negativt med bloggvärlden, men det vet du säkert redan. Men en positiv sak är att man har möjlighet att ändra uppfattning, ”lära känna” kändisar. Vet inte vad jag hade för uppfattning om dig innan, men en sak är i alla fall säkert att du har vunnit mitt hjärta. Du har i flera månaders tid bjudit på dig själv. Du har inte bara visat den där fina sidan av dig själv, du har visat dig sårbar, tokig osv. Precis som vi andra vanlig dödliga;) Det är helt underbart!

  Tack igen för den här tiden och jag hoppas ju givetvis att du snart saknar oss och bloggen så pass mycket att du kommer tillbaka.

  KRAM från en annan trebarnsmamma

  Svara
 • Nej, vad tråkigt! Jag har skrattat och gråtit när jag läst din blogg, och kommer att sakna den enormt! Allt gott önskar jag dig och din fina familj! Kramar!

  Svara
 • Så tråkigt att du slutar blogga här. Kommer sakna att läsa den. Har följt den i princip varje dag sen du började blogga här. Och den har givit många skratt kan jag säga. Även om det då och då också har varit allvarliga inlägg. Hur som helst så önskar jag dig lycka till i livet framöver. Och vem vet du kanske dyker upp här igen nån gång. 🙂 Tycker att både du och din syster verkar vara helt underbara människor. Och grattis på födelsedagen i förskott!!! Och ha det nu så bra du och dina barn. Och ta hand om er.

  Svara
 • Kommer att sakna dig och dina ord jättemycket…
  All lycka till dig och dina barn, ta hand om varandra och bli lite mer ego. Det viktigaste är att ni mår bra.
  Tusen kramar kära vän.

  Svara
 • Nej va tråkigt!!! Kommer verkligen att sakna din blogg som jag följt troget sen dag ett.
  All lycka i framtiden och hoppas att vi ”ses igen”.
  puss och kram

  Svara
 • Åh, neeeeeeeeeeeejjjjjjjjjj!!!!!! Jag som haft så HIMLA kul när jag läste din blogg!!! Fatta vad tråkigt mitt liv blir nu!?!?!?!!!

  Jag kommer verkligen sakna den & dig. Hoppas du kommer tilbaka.

  Sköt om dig!

  Svara
 • Tack Magdalena för alla skratt jag fått…
  Lycka till!!

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Neeeeeeejjjj! Vad tråkigt för MIG och de andra BLOGGLÄSARNA!

  Men jag förstår att du vill satsa på dig o din familj men om jag bara ska vara egoistisk så
  -Snälla Magdalena Sluta inte blogga!!!!!

  Lycka till i framtiden med vad du än tar dig för!

  DU är underbar!

  Svara
 • Neeeeeeej!!!! Så himla sorgligt. Du har varit den bästa bloggaren av alla. Varje dag har du förgyllt min gråa vardag med dina inlägg. Din härliga humor har givit mig så många skratt, du har delat med dig av både glädje och sorg i ditt liv på ett sätt som gör att man känner att du är så ärlig och har ups and downs i livet precis som alla andra.Många andra bloggare skriver bara om det som är toppen så man får känslan av att de glider fram på en räkmacka genom livet varje dag trots att det inte finns någon som gör det i verkliga livet. Jag kommer sakna dig enormt och det kommer inte alls vara lika roligt att besöka bloggfamiljen när du inte är kvar. Jag önskar dig all lycka i framtiden och tackar dig av hela mitt hjärta för att du förgyllt varje dag med dina fina rader. Maggan du är bäst!!!

  Svara
 • Det är med stor sorg och tårar i ögonen som jag sitter här och precis läst detta tråkiga besked.
  Jag och säkert de andra också har full förståelse för det beslut du tagit, och jag önskar dig all lycka! För det är du verkligen värd!
  Förhoppningsvis ser vi väl dig lite i Hannahs blogg framöver, något vi kommer längta till!

  Jag tackar dig för alla underbara skratt jag fått från dig. Har suttit o skrattat o fnissat åt dina bus och längtat varje dag för att få komma in här och läsa dina fantastiska inlägg. Det bla. förgyllde min dag.

  Ha det underbart Maggan, vi kanske ses i framtiden!
  Stor kram!

  Svara
 • Du är en baddare på så många saker – så även att blogga. Det kommer bli tomt efter dig men att blogga varje dag och kanske ibland flera ggr om dagen kräver sin tid och sitt engagemang och med stor familj så är det otroligt att du orkat och hunnit med också det. You got power! 🙂 Tusen tack Magdalena för att du delat med dig godbitar och vanlig vardag ur ditt liv. Hoppas på att få läsa dig någon gång i framtiden. Må gott och ta hand om dig och familjen! *varm kram*

  Svara
 • Nej vad tråkigt att höra! För mig och alla andra bloggläsare. Blir riktigt ledsen, kommer man alltså inte få fortsätta följa dig, din härliga humor och tänkvärda inlägg mer… 🙁

  Men självklart ska du ta hand om dig själv och din familj i första hand, det får man ju (om än motvilligt) förstå. 🙂

  …Kan ändå inte låta bli att hoppas på att du börjar om igen om ett tag! Men TACK för allt du delat med dig av, för att du ger mig och så många andra inspiration, styrka och mod!

  Lycka till med allt..!!!
  Du kommer att vara SÅ saknad…

  Svara
 • Kommer att sakna dina fina inlägg!
  Lycka till
  Kram

  Svara
 • Kommer att sakna dig jätte mycket!! Kom ihåg att du e bäst!!!
  Lycka till med allt!!

  Svara
 • Det var verkligen tråkigt att läsa. Har uppskattat alla dina inlägg, din ärlighet och din helt galna humor. Lycka till med nya jobbet och all lycka till dig och din härliga familj i framtiden vad än ni hittar på. Kram och välkommen tillbaka om tid och ork finnes…

  Svara
 • Tack Magdalena för att man har fått vara delaktig i ditt liv. Det har varit intressant och roligt. Även om det är trist att inte kunna följa dig mer så önskar jag dig:
  Allt väl
  Må väl
  Farväl

  Svara
 • Kommer som alla andra sakna din blogg och din underbara humor! Lycka till med allt nu och ta hand om dig! 🙂 Massa kramar //Malin

  Svara
 • Hej Magdalena. Blir lite ledsen nu.: (Tack för alla dina inlägg. Har varit en glädje att läsa dom. Jag önskar dig all Lycka med nya jobbet och med familj och livet.: ) Ett grattis i förväg på din födelsedag också. Kommer att sakna din humor på denna sida. Hoppas du hittar hit igen. All kärlek och Kramar

  Svara
 • Förstår dig vännen, men Oj vad jag kommer sakna dig!! Önskar dig all lycka i framtiden. Ta hand om dig, TUSEN KRAMAR/ Ella

  Svara
 • Neeej maggan :'( Jag sitter här och tårarna börja komma. Inte en vanlig dag om man inte kommer kunna fortsätta gå in på din roliga/trevliga/braiga blogg. Hoppas du ångrar dig 🙂 KRAM

  Svara
 • NEEEEJ.SKOJAR DU.SÅ TRIST.MEN JAG FÖRSTÅR SAMTIDIGT ATT DU HAR MASSOR OMKRING DIG. TUSEN TACK FÖR DENNA TIDEN.SAKNADE KOMMER ATT BLI ENORM.KRAM PÅ DIG OCH HELA DIN FINA FAMILJ.

  Svara
 • Lycka till med ditt nya liv,kram Eva-Lotta

  Svara
 • Magdalena! Tack för alla underbara inlägg du har skrivit här på bloggen, tack för alla skratt, för jag lovar dig, de har varit många.
  Du är B R A! Lycka till! Kram Ella

  Svara
 • ETT STORT GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG NÄSTA VECKA.KRAM

  Svara
 • Maggan!!! Kommer sakna din blogg och din humor, samtidigt som jag förstår dig! Tack för allt! =) Ta hand om dig och familjen! Vi kommer sakna dig! Många kramar

  Svara
 • Buhu…blir också jätteledsen. Känns som att en av mina allra bästa vänner ska försvinna ur mitt liv….:-S Lova att ”låna” syrrans blogg ibland o skriva lite..Snälla. Sorgen blir för stor annars. Ta ordentligt hand om dig själv och de dina nu. Grattis i förskott på f-dagen. Kommer att sakna dig sååååå! (Ärligt!)
  Jättekram!!!!!

  Svara
 • Det är med sorg i hjärtat jag läser dagens inlägg…..men jag förstår dig till fullo.
  Kommer att sakna din humor!! Kommer att sakna den otroligt mkt!!
  Ta hand om dig och din familj…..
  Många många kramar…
  Linda
  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • NEJ! Vad tråkigt 🙁 Jag kommer sakna din blogg sååå mycket. Hoppas du får det bra på ditt kontorsjobb och att hälsan håller i sig. Be din syster uppdatera oss lite om dig nån gång ibland, så att vi vet att du har det bra! Ska fortsätta tänka på dig =)

  Önskar dig och din familj det allra bästa!

  Stor kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Hej Maggan….gud vad sorligt, jag kommer verkligen sakna din blogg. Har skrattat så många gånger o känt med dig. Men det är klart att man förstår din vilja att satsa på dig själv med tanke på allt som har hänt. Så jag önskar dig all lycka i världen o tack för att du har förgyllt min vardag.

  Du får gärna titta på min blogg, om du får lust..http://ggsisters.blogg.se/

  Många Många Varma Kramar

  Gullis
  <3

  Svara
 • Nej!!ååh va jag kommer sakna din blogg,det har nästan blivit en rutin i varagen att gå in här och få sig ett skratt av din härliga blogg..lova att du går in på Hannas blogg och skriver lite ibland och säg till om du börjar blogga någon stans igen:)

  Svara
 • Hur mycket jag än förstår dig och håller med dig om att det är viktigt att du tar hand om dig och de dina så kan jag inte hjälpa att bli lite ledsen. Det har varit mysigt att få en inblick i din vardag och ditt liv, tack för att du har bjudit på dig själv och din familj. Du verkar vara en helt fantastisk kvinna. Vacker och stark! Hoppas du får en möjlighet att återhämta dig och se till att bara må gott. Hoppas att du ska slippa elaka kommentarer och sjuka övertramp in på ditt privatliv.

  Önskar dig allt gott och hoppas på ett återseende!

  Kärlek!!

  Kram Lovisa
  http://www.thelifeoflovisa.blogspot.com

  Svara
 • Va synd att du ska sluta blogga…….ha följt dig varje dag…..men önskar verkligen lycka till på nya jobbet o me kärleken o familjen ! Kram 🙂

  Svara
 • NEJ!! 🙁 lämna oss inte 🙁 har följt dig varje dag. varför vill du sluta blogga?:(

  massor med kramar <3

  Svara
 • Gud vad jag kommer sakna dina roliga inlägg som jag följt som en slav varje dag!

  Njut av dina underbara barn och ta hand om både din kropp och själ. Och lycka till med nya jobbet!

  Jag hoppas vi får läsa lite om dig i Hannas blogg och kanske får ett gästinlägg lite då och då.

  Vi kommer alla sakna dig massor!!!

  kram

  Svara
 • Jätte sorgligt att du slutar blogga!! Även jag kommer sakna dig o dina inlägg. Men samtidigt förstår jag dig, och det e klart du ska fokusera på det som e viktigast, hälsa o familj. Tack för alla roliga inlägg, som verkligen förgyllt min vardag!!! Ta hand om dig och hey, it´s not a good bye, just a see you later, eller hur?! 😉

  Svara
 • Vad tårkigt att du ska sluta! Men vi alla förstår dig! Det kommer bli tomt utan dig och dina härliga inlägg här på bloggfamiljen! Du verkar vara en helt fantastisk människa! Ta nu väl hand om dig och dina barn och lycka till!

  Stor kram!

  Svara
 • All kärlek,värme och omtanke till dig!Du har gjort ett fantastiskt arbete med ditt skrivande här!Kommer sakna din sida men önskar dig all lycka o välgång Magdalena!

  Varm kram Helena Jönköping

  Svara
 • Förstår dig så väl. Dax att ta ett nytt steg i livet. Hoppas verkligen att din födelsedag blir en trevlig dag som omväxling. Jätte stort lycka till med steget ut till ett självständigt berikande liv. Må så gott och stort lycka till i det nya jobbet. Hoppas också att du får lite lugn och ro imellanåt. Stora stora kramen. Ha det bara bäst.

  Svara
 • Hej Magdalena!! Tusen tack för en underbar bloggtid. Det har varit en stor förmån att få följa den äkta sanningen om ditt liv och inte medias felaktiga vinkling! Dina barn verkar vara fantastiskt härliga, skrattar gott åt flera av deras upptåg, Lance när han fick sina Converse, Tristian som är så söt och Isak när han retades med Lance om svininfluensan… och så klart du när du jäklades med din exman….haha. Ha det toppen och lycka till med alla förändringar i ditt liv!!
  Många kramar!!

  Svara
 • Hej Magdalena!! Tusen tack för en underbar bloggtid. Det har varit en stor förmån att få följa den äkta sanningen om ditt liv och inte medias felaktiga vinkling! Dina barn verkar vara fantastiskt härliga, skrattar gott åt flera av deras upptåg, Lance när han fick sina Converse, Tristian som är så söt och Isak när han retades med Lance om svininfluensan… och så klart du när du jäklades med din exman….haha. Ha det toppen och lycka till med alla förändringar i ditt liv!! Grattis i förskott!
  Många kramar!!

  Svara
 • underbara maggan. det känns som vi förlorar en nära vän! 🙁
  lova att du kommer tillbaka, det är ju din blogg man längtar efter varje dag!
  kommer att sakna dig otroligt mycket! <3

  Svara
 • Nej, men din förgrömmade onge! Kommer sakna dig, men jag förstår att du måste ge dig själv mer tid. Efter hjärnblödning, blåsningen, tre barn, arbete och ett liv så måste du ha tid för dig själv. Eller snarare lugna ner tempot kanske… Slippa ”måstet” att blogga. Jag respekterar dig och hoppas att du mår bra!

  En stor kram fylld med KÄRLEK till dig Magda, för jag kommer sakna dig. Tycker om dig! Du är snäll, rolig, smart, söt, känslig och BRA. Puss!

  Svara
 • Fina Maggan!

  Du har gett så mycket av dig själv, och många med mig är så tacksamma för att vi fått ta del av din vardag. Du är en god förebild, du har en underbar humor, har ett gott hjärta och precis som många andra skriver, så känns det som du hunnit blivit en god vän.
  Ta hand om dig på bästa sätt nu, och skulle du få för stor bloggabstinens, så ska du veta att vi finns kvar här och läser så gärna det du skriver!
  Stor kram och lycka till med nya jobbet=)

  Svara
 • Vad tråkigt, kommer att sakna dig.

  massor av kramar och lycka till med nya jobbet

  Svara
 • Hej Maggan!

  Jag ville nu skriva till dig iaf. Jag har följt din blogg slaviskt sen du började. Har älskat hur jordnära du är, hur du tacklar och ser på saker och ting. Jag beundrar dig för hur stark du är! Jag har en liten request bara och det är att du går in på MIN blogg nu, nu när jag slaviskt följt din 😉 och ger mig en liten kommentar. It would make my day! http://annieboner.blogg.se

  Fortsätt vara den du är! En superkvinna med det största hjärtat!

  Stor kram från Annie

  Svara
 • NEEEEEEEJJJ!!!!! Nu blev jag verkligen ledsen, på riktigt!!! Kommer att sakna dig MASSOR! Älskar din humor, ser fram emot dina inlägg varje dag… börjar nästan gråta nu faktiskt 🙁 Grattis på födelsedagen i förskott, Lycka till med nya jobbet och med livet för övrigt! Loooova att du hälsar på någon gång då o då… Stor kram!

  Svara
 • Många grattiskramar till dig i förskott på födelsedagen. Ta väl hand om dig själv nu, Maggan. Jag tänker på dig och hoppas det går bra för dig i framtiden. Tack för att du bloggat i vått och torrt!!!

  Svara
 • Vad jag blir ledsen att du kommer att sluta. Dina inlägg har varit så roliga. Men jag förstår dig. Satsa på dig och din familj och ta hand om er.
  Saknaden efter dig kommer att bli enorm.
  Lycka till med att, du är värd det!

  Svara
 • Neeeeej, vad ledsen jag blir, det har verkligen varit ett stort nöje att få följa dig…Du har alltid fått mig att bli glad och som jag har skrattat åt dina upptåg. Men jag förstår dig. Ta hand om dig och din familj,du är värd varenda minut av den…Du kommer att vara enormt saknad. Lycka till med allt. Tusen kramar Susanne

  Svara
 • Din begåvning och ditt sätt att skriva är så himla bra. Snälla, forstätt skriva, vad som helst, böcker, artiklar…nu vet jag, skriv barnböcker!! Din humör och raka sätt, du brukar säga att din syster skrattar åt dina skämt. Här har du en till :o)

  Svara
 • TACK från tårna för att du VÅGAT!! Lycka till med ALLT du hittar på. Du har en makalös energi, underbar vinnarskalle, gränslös humor och ENORMT hjärta så vad du än hittar på kan det bara bli succé. Stor lycka-till-spark-i-baken! <3/Maria

  Svara
 • Nej vad trist! Roligare blogg får man leta efetr! Hoppas du kanske gästbloggar nångåg,ska hålla utkik! Lycka till med kontors råtte jobbet! KRAAM!

  Svara
 • Åhhh vad tråkigt att du ska sluta blogga, har läst din blogg varje dag – kommer verkligen att sakna det!
  Lycka till med allt, ta hand om dig och din familj 😀
  Jag kommer att saknadin blogg såååååå, hoppas att du dyker upp här på bloggfamiljen igen 😀

  Svara
 • Neej, va tråkigt…!! Du skrev så bra och jag gillade din humor, men förstår dig såklart..
  Hoppas ändå att du kommer tillbaka snart igen. Lycka till med det nya jobbet och allt annat 😉 KRAM

  Svara
 • Åh nej nej nej vad trist att din blogg försvinner härifrån! Men kanske du kan göra ett inlägg per vecka bara….snälla?! ;o)

  Vi kommer nog iaf se dig dyka upp på bild i Hannas blogg då och då.

  Ta hand om dina pojkar och ha en härlig födelsedag!

  Kram Ullis

  Svara
 • Neeeeeej Maggan…kommer att sakna dig som en nära vän…märkligt men så känns det! Fånigt nog sitter jag här med en tår i ögonvrån.
  Men jag förstår dig och respekterar ditt beslut, för jeeeesus va´det stormar omkring dig och din person. (jag har en känsla av att detsamma skulle gälla mig om jag var en offentlig person, då jag tror oss vara lite av samma andasbarn…visst heter det väl så!?)

  Önskar dig ALL LYCKA med ALLT framöver och som så många andra hoppas jag att du lämnar några livstecken på Hannahs eller Peters bloggar.
  Så småningom hoppas jag också få läsa en uppföljning på din bok, men ta det när du är i fas och allt har lugnat ner sig.
  Å du Maggan, om du saknar oss väldans mycket och har toklite att göra nå´n dag, så kan du ju alltid nå oss på mailadresserna som finns hos Bloggfamiljen! 🙂
  Oavsett så vet du iallafall att vi är många som tror på dig och kom ihåg att du är värdefull!!!

  Bamsekram från mig till dig!/Chrisse.

  Svara
 • ÅH NEJ!

  Jag har på något sätt förstått att detta var på g. Efter allt skit du fått stå ut med förstår jag dig verkligen. Men aaaa vad tråkigt, kommer att sakna dig, dina barn och ditt fantastiska sätt att skriva på. Din blogg gör mig på bra humör, jag får mig ofta ett skratt tidigt på dagen och sen ännu ett innan jag går och sussar, det har varit underbart. Kommer verkligen att sakna dig!! Kanske du gör ett gästinlägg hos Hannah nån gång? *hoppas* Tack för din tid maggan, jag har älskat att få följa dig!

  All kärlek, värme och styrka till dig
  din nätvän

  Svara
 • Tack Maggan för du skrivit till oss/för oss under den här tiden…Jag bugar mig djupt för din otroliga förmåga att bjuda på dig själv. Det finns ingen som har en sån självdistans som du & ditt hjärta är verkligen STORT!! Självklart kommer jag & många andra sakna ditt skrivande, ditt hjärta, din humor. Men jag förstår att ditt hjärta måste vidare. Hoppas vi får se dig här igen eller någon annan stans..Saknar ditt skrivande redan men är helt säkert att du kommer dyka upp snart igen…
  Stort lycka till & ta hand om dig..
  Storkram Malinapralina <3

  Svara
 • Näääää vad skittråkigt rent ut sagt… 🙁
  Lycka till med allt du tar dig för och hoppas du kommer tillbaks sen!

  Kram!!

  Svara
 • NEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!! Va tråkigt. Samtidigt så förstår jag ju. Måste bara säga att varje dag så såg man verkligen fram emot att läsa din blogg. Skrattar så man nästan kissar på sig. Du e så sjukt rolig. Grattis i förskott och hoppas att denna födelsedag blir bättre. Jag kommer att sakna dig!!! Kram Maria M

  Svara
 • Tack för allt och sköt om er!

  Här kommer kramar från mig!

  Svara
 • Men tusan – jag kommer verkligen att sakna dina humoristiska inlägg!
  Sköt om dig och de dina, ordentligt, och lova att berätta om du börjar blogga igen!
  Kram från Bodentösen =D

  Svara
 • Maggan, TACK för att du funnits i min vardag och förgyllt den från att vara ganska grå till att få känna skrattet bubbla i mig. Du är en ENASTÅENDE människa och det känns verkligen som att mista en god vän, men jag förstår sig fullt ut varför du tog beslutet. Du är nog lite som mig, allt eller inget. Antingen har man en blogg och skriver till 100% från hjärtat och utan censur, annars får det vara. I ditt fall har ju press och andra kryp gjort det väldigt svårt för dig och dina barn.
  Ta nu hand om dig och familjen och LEV VÄL! Kramar i massor från mig!!!!

  Svara
 • Kära Maggan!!
  Tack för allt du delat med oss, glädje och sorg. Vardag & fest, Glatt & ledset…ALLT.
  Kan du inte vara gästkrönikör??? En liten rapport någon gång ibland….PLEASE!!!!!!

  Önskar dig all lycka i livet med vad du än tar dig för. & vill du rymma ned till Bästkusten så får du höra av dig….Du/ni får gärna bo hos oss…..Bloggfamiljen har adressen.

  Kram & Lycka till

  (är dock väldigt ledsen för att du slutar blogga, snyft, snörvel & suck).

  Sofia (fr ett mulet Gbg som helt plötsligt blev ännu mulnare och tristare när det inte finns ngn Maggan som lyser upp tillvaron.)

  Grattis på födelsedagen i förskott.

  Svara
 • Ett stort tack till dig Magdalena för alla goda skratt och för att du så öppenhjärtligt och ärligt delat med dig av ditt liv!!!
  Jag kommer verkligen att sakna att läsa dina roliga, varma, ärliga inlägg – men jag förstår samtidigt att du måste göra så här!!!
  Jag är helt övertygad om att du kommer att finna lycka och harmoni i ditt liv! Är man en ”känslomänniska” så består livet av många höga toppar men också av många djupa dalar. Men tänk vad tråkigt och slätstruket det skulle vara om allt bara var ”ok” hela tiden!!! (även om de kanske skulle vara lugnare så)
  Följ ditt hjärta och intuition så komme allt att ordna sig!
  Miljoner kramar till dig och din familj
  Maria

  Svara
 • Nu blir den dagliga rundturen här på Bloggfamiljen inte sig lik 🙁 Vet du…du brukar skriva att Hannah är den enda som skrattar åt dina sjuka skämt…Fel fel fel fel fel!!! Här har du en trogen skara som bara längtat till dina smått otroliga inlägg:) Du e bara så härlig! Stort Lycka Till och Kram!

  Svara
 • Neej!!
  Vad tråkigt att du slutar, jag kommer sakna dig massor. Trots att jag inte alltid kommenterar så läser jag alltid dina inlägg och du gör mig glad. Jag respekterar fullt ditt beslut och det är ett klokt beslut. Det viktigaste är att finnas där för sig själv o sina barn, inte för oss. Vi klarar oss. Njut av livet och allt det har att ge er. Många kramar Lina

  Svara
 • Tittar in i hopp om att du har ändrat ditt beslut över natten 🙂 Men icke. Usch, så trist! Du kan få en påse ostbågar om du fortsätter blogga! *snälla*

  Kram!

  Svara
 • Tack för dina tokroliga inlägg ! Jag förstår dig men kommer sakna ditt skrivande! 🙂 Malin

  Svara
 • Trodde väl aldrig att jag skulle kunna ta till lipen för att en person jag aldrig träffat berättar att hon ska sluta blogga… Men serru, så fel jag hade… sitter här med blöta kinder och känner redan en tomhet. Men med tanke på allt som hänt/händer dig så har jag full förståelse!

  Tack för alla asroliga inlägg under det här året. Det har varit en fröjd varje dag!!!

  Hoppas nu att du kan få allt i livet på din sida och att du får leva i ro!

  Många varma kramar / A

  Svara
 • Du har verkligen visat vem du är på ett rakt och ärligt sätt Maggan,varit ett nöje att följt din vardag i din blogg. Stå på dig och lycka till i framtiden!
  Kram Tessan

  Svara
 • Jag blir så ledsen,men förstår dig till 100%.Det bästa jag vet är att läsa din blogg och man får alltid sig ett gott skratt. Tur att Hanna o Peter finns kvar,dom är inte så tokiga dom heller.Hoppas att du får det bra på nya jobbet och ta hand om dig och dina söta killar./Kramis Annika

  Svara
 • Du har gett så otroligt mycket skratt, värme och kärlek genom din blogg. Du har varit ärlig och öppen och bjudit på dig själv. Stort tack för att du är den du är och ta hand om dig och lycka till med allt. Kram!

  Svara
 • Grattis i förskortt på din födelsedag Magdalena o jag hoppas att du får en trevlig sådan. Det första jag o min dotter gjorde i lördagkväll efter vår hemkomst ifrån Mallorca gick vi in o läste din o Hannahs blogg o det var en del o läsa eftersom det var två veckor sedan sist.

  Lycka till med ditt kontorsjobb o att din hälsa skall bli bättre o att den där tidningen Se o Hör inte kan hämta mer info här på din blogg.

  Kommer att sakna den jätte mycket för du är en jätte trevlig tjej o man har skrattat åt dina inlägg ibland så man nästan —— på sig oxå.

  Hoppas Isak inte ger sig på någon fler tatooering för jag såg många föräldra nere på Mallorca som lätt sina barn göra Henna tattoeringar o jag sa till en om det kunde ge problem i huden på barnet.

  Ge dina kära söner en kram från mig o lycka till med allt ni gör.

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • alla lycka i framtiden! kommer sakan dina inlägg. hoppas vi ses igen! varma kramar till dig fina maggan

  Svara
 • NEEEEJJJJJ….visst förstår jag men NEEEJJJ…DU är en helt underbar person och älskar att läsa dig blogg, så snälla om Du orkar i framtiden…kom tillbaka och förgyll en medelålders kvinnas liv med din otroligt sjuka humor….

  Svara
 • Det är bra för trist!!! Jag bara älskar dina inlägg och du gör mycket av denna sidan. Har full förståelse för att du tänker på dig själv, men snälla LOVA att göra gästspel. Kram och grattis i förskott!

  Svara
 • Nej, vad tråkigt……. Jag som tycker det är så roligt att läsa dina inlägg. Att ibland kunna glädjas med dig och att ibland ha lidit med dig…. Jag har haft så roligt med dig och det kommer bli lite tråkigare utan dina inlägg.

  Hoppas du kommer tillbaka för du kommer vara saknad.

  Kram från Nettisens

  Svara
 • Oh så tråkigt!! Jag kommer sakna dina inlägg! Du är helt klart den bästa bloggaren som jag följer! (och då följer jag många!! ) Lycka till i framtiden! Och hoppas att vi INTE får läsa om dig på massa skvallerlöp i fortsättningen!!! ;o)

  Svara
 • Hej kära Maggan!
  Jag vet inte vad jag ska säga… men jag tycker det är oerhört tråkigt att du slutar blogga samtidigt som jag förstår dig. Det är oerhört vikitigt att ta hand om sig själv och sina barn i första hand. Det kommer att vara jätte tomt utan dig ”i mitt liv”. Jag går in här på bloggen flera gånger om dagen. Hoppas verkligen att du får ett bra och liv och att allt ordnar upp sig för dig. Tänker på dig och kommer att göra det i fortsättningen också. Min förhoppning är att du en gång i framtiden kommer tillbaka här. Önskar dig verkligen STORT lycka till i framtiden och ta hand om dig, dina nära och kära! Många kramar från din bloggvän ”Haren”

  Svara
 • Tack för att du låtit oss följa med i ditt liv. Se vilken rolig och snäll person du verkar vara, och hur fin familj du har. Lycka till i framtiden. Kram

  Svara
 • Så tråkigt! Hoppas att du gör något gästinlägg någon gång i framtiden. Det har varit en ynnerst att få följa och läsa din blogg. Du har en underbar humor. Du har verkligen spridit glädje trots att du mått dåligt.

  Ha ett underbart liv.
  All kärlek

  Svara
 • Fina,finaste Maggan, önskar all lycka och fortsätt som alltid. Kommer att sakna din ord om livet, dina skämt, dina bilder o allt. En jätte kram till dina underbara barn o LYCKA TILL.
  All kärlek från din bloggvän, Magali.

  Svara
 • Neeejj så tråkigt, visst jag förstår dig men ååhhh vad jag kommer saknad din blogg!!
  Du har varit den bästa och roligaste tycker jag och alltid bjudit på dig själv.
  Hoppas du kan fortsätta och göra några inlägg någon gång ibland, kanske något i månaden…..
  Hur som helst, var rädd om dig och ha det så bra. Många kramar

  Svara
 • NÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! Vad tråkigt, samtidigt som jag förstår din situation. Kan bara säga att det varit helt fantastiskt att vara en del av ”din” vardag. Så mycket som jag skrattat när jag läst din blogg. Allt detta har verkligen förgyllt min mammaledighet. Önskar dig ALL LYCKA i livet och ta hand om dig o familjen, med andra ord ”Go girl!!!!!!!!” Många kramar runt dig min ”vän” Caroline från västkusten:)

  Svara
 • Hejsan Magdalena!

  Jag måste säga att jag kommer att sakna din blogg, du har en humor som är identisk med mig vilket jag gillar!!! Men som så många andra har skrivit så förstår jag din situation.

  Har haft lite funderingar kring några gammla inlägg du har skrivit om: tex det där med att ha skoluniform i skolan. Och att sommarlovet skulle vara mer uppdelat en sammanhängande 10 veckor.

  Hade DU själv velat ha skoluniform när DU gick i skolan eller?! Och hade DU själv föredragit att ha uppdelade lov än 10 veckors långt sommarlov??????

  Jag måste säga att där förvånade du mig ännu en gång, du har ju själv varit mobbad – säger och skriver du i alla fall. Jag tror INTE att en skoluniform skulle förhindra någon mobbing.Det där är bara ett enkelt problem som grundar sig i nått djupare. Dom som mobbar kommer ändå att mobbas oavsett uniform eller inte, det borde du ju veta som själv har varit mobbad. Sen är det väl upp till föräldrarna som köper dessa märkeskläder. Jag håller defentivt med dig om att man skall gå i skolan för att lära sig saker och att det inte skall vara någon arena för uppvisning av kläder osv men att gå i dom kläderna man trivs i bäst och som man vill ha i skolan är väl ändå det bästa! Punk-Skate-Hip-Hop-Emo-Bimbo-Synt-Goth-Pop-Indie-Galmour stil är ju ett sett att hitta sin identitet och att få uttrycka sin personlighet i den åldern. Sverige e ett land som ligger före så många länder, vi ligger i framkanten vilket jag tycker att vi skall vara stolta över! Vi skall väl för fan inte gå bakåt i utvecklingen, det är alltid lättare att rasera än att bygga upp ett land!

  Hoppas du får en fin födelsedag! xxx

  Svara
 • Gud så tråkigt, följer dig och din syster varje dag här på bloggen och det kommer att kännas tomt på familjebloggen utav dig Magdalena! Men jag förstår och önskar er all lycka för framtiden MÅNGA mysiga kramar ifrån mig!!

  Svara
 • ps.När jag skriver:

  ”Det där är bara ett enkelt problem som grundar sig i nått djupare.”

  Så menar jag: det är ett enkelt sätt att lösa ett djupare problem

  …blev lite ”fel” där

  Glömmde att fråga också har du tagit bort dina tatueringar, den där draken du hade på höften eller magen ?!

  Svara
 • Det är med sorg i hjärtat jag läser att du kommer att sluta blogga. Jag förstår ditt val och önskar Dig och dina barn all lycka här i livet.

  Svara
 • Det är verkligen sorgligt att du slutar blogga. Älskar verkligen dina inlägg och din humor men jag förstår ditt val. Lycka till med jobbet som kontorsråtta och allt annat!

  Svara
 • Kommer sakna dig enormt mycket
  Krya på dig o hoppas kontorsjobbet blirså bra som du hoppats…
  Kram sandra i skene

  Svara
 • Buuuhuuuaaaa…krokodiltårar på mina kinder…buuuhuuuaaa…så nu är jag GLAD igen!!

  Jag har helt förståelse Maggan att du slutar bloggar…Lycka till i framtiden!! Och ett STORT TACK för att du förgyllde min vardag med många härliga skratt…YOU ROCK GIRL!!!

  Ta hand om DIG och dina fina pojkar!!

  Massor av kärlek till er alla!!

  Svara
 • Tack och hej då fina Maggan. Jag kommer att sakna dig och dina underbara inlägg. Hoppas att vi syns längre fram på något sätt. Jag önskar dig lycka till och ta vara på dig själv och dina nära och kära. Massor av kramar från mig. ”Jag” finns här om du saknar ”mig”.
  Catrin A

  Svara
 • Usch vad deppigt det här. Har följt din blogg varje dag. Förstår dig ändå. All lycka med vad du än företar dig Maggan. Ska tänka på dig iallafall!! Hoppas att du börjar blogga någongång igen!

  kram Annica

  Svara
 • Jag kommer att sakna din blogg jättemkt! En av de få bloggar jag följt dagligen (följer din och Hannahs och nån enstaka till).
  Ta hand om dig nu och din fina familj!
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Vill bara önska dig massor med lycka, du har gjort ett fantastiskt jobb med bloggandet, mycket skratt Kommer att skana dina roliga inlägg. Kramar Jessica

  Svara
 • NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJ……hur ska detta gå? Visst förstår jag, som jag skrev tidigare, men ju mer jag tänker på det så. NEJ NEJ NEJ….jag vill inte att du ska sluta…kommer sakna dig enormt!

  Svara
 • Hej! Jätte tråkigt att höra=( du verkar vara en underbar person å de har varit så kul att få följa dig här i med å mot gång! Har själv haft de riktigt kämpigt de senaste 5 åren sen min kära pappa hastigt gick bort! Sen ja läste din bok å du börja blogga så har du fått en plats i mitt hjärta. kanske låter konstigt eftersom vi inte ens känner varandra! men med dina ord å tankar å allt du berättat så har du hjälpt mig dagar som kännts extra tuffa och jobbiga! och du har fått mig att inse att alla kan ha de kämpigt men man måste försöka leva vidare å ta sig ur de med livet i behåll trotts att man vissa dar bara skulle vilja dö.Jag beundrar dig som trotts allt du gått igenom har båda fötterna på jorden å försöker se de possitiva med allt. Det är det jag ska försöka göra nu=) Tack för allt du gett mig, stå på dig du är starkare än vad du tror =) nån gång måste turen vända så försöker ja tänka men ibland känns de hopplöst, ja vet! många kramar

  Svara
 • Oj….sitter här och läser men fattar inte….ändå som jag fattar…
  Tråkit men du skall absolut tänka på dig själv i första hand.
  Du skall ha en stort varmt TACK för att du delat med dig av dig själv och dina barns galna och roliga upptåg.
  Man har skrattat och blivit ledsen men du är enorm Magdalena!

  Önskar dig lycka till med allt och hoppas allt löser sig för dig!

  Kramar från en mamma och mormor.

  Svara
 • Hej Magdalena! Jättetråkigt att läsa att du inte kommer att blogga mer. Läser din blogg varje dag och får mig ett skratt när jag läser om dina tokiga upptåg! Du inspirerar mig. Jag förstår ditt beslut och respekterar verkligen det. Önskar dig all lycka och hoppas att vi får läsa mer från dig i framtiden. Varma kramar till dig och din fina familj.

  Svara
 • Hej! Jag kommer att sakna dig sååååå mycket. Kram Sussie

  Svara
 • Tack för allt fint, roligt och personligt du skrivit under månaderna som passerat.
  Du verkar vara en härlig person. Jag komer att sakna dina inlägg men förstår ditt beslut att sluta blogga.

  Stort lycka till med dina nya äventyr! 🙂

  Svara
 • Va synd att Du slutar blogga, hade sett fram emot höstmörkret och Dina kanon roliga blogginlägg,hoppas Du dyker upp igen!!! och grattis på födelsedagen iförskott Lycka till och många kramar till Dig, Du är verkligen mycket speciell Hej då Från Lena

  Svara
 • ÅÅÅ lilla M, fasen va trist men fullt förståligt. Jag får underhålla min lilla läsarkrets på min egna blogg o följa andra, men ingen är som du! You rock our worl lilla M!!! Massa gos o klem o en varm kram till dig från mig.. Carin norr sthlm

  Svara
 • Ett stort grattis i förskott! Jag förstår precis varför du lägger av att blogga…men jag måste ärligt säga att jag kommer sakna dig något enormt. Dina inlägg har givit så mycket glädje, det är som att förlora en vän..så synd. Önskar dig ALL lycka till, verkligen. Du förtjänar allt bra och dina barn med. Hoppas våra vägar korsas någongång igen. All lycka till med familjen, hälsan, jobbet och så småningom kärleken!

  Svara
 • Nej vad trist att du ska sluta blogga här. Kommer sakna dig och dina roliga inlägg.. Men du kan väl gästspela lite på Hannas blogg ibland kanske?! 😉
  Massa kramar och stort grattis, i förskott, på födelsedagen!!!

  Svara
 • NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJ!!! :0
  Största anledningen till att slå på datorn ju.. Usch vad ledsamt, älskar verkligen din blogg. Alltid fantastisk. Alltid rolig. Alltid full i fan. Känns som en riktig vän försvinner. Bli inte förvånad om jag tror att jag känner dig IFALL jag skulle springa på dig nån ggn, haha. Jag önskar dig hursomhelst ALL LYCKA i framtiden med vad du nu förutsätter dig! Nu ska jag gå och torka mina tårar…Största kramen/ Lotta

  Svara
 • Snälla Maggan sluta inta att blogga. Din blogg är den absoluta roligaste läser varje dag det är mitt LYCKOPILLER.SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA.

  Svara
 • Jättetråkigt att du ska sluta. Hoppas du återkommer senare eller iaf gör någon krönika då och då?

  Svara
 • Jag gråter =( shit va tråkigt att du ska sluta blogga, det har ju varit dagens höjdpunkt i flera månader=O) Men accepterar ditt beslut, och hoppas du på något sätt kommer tillbaka, antingen blogg eller som krönikör eller dylikt, önskar dig all lycka till med allt vad du tar dig för. Kram

  Svara
 • Hej igen!
  Glömde säga Stort Grattis i förskott! Hoppas Din dag blir underbar och trevlig på alla sätt, det är du värd!
  Var rädd om dig och jag önskar dig återigen all lycka på vägen. Det känns redan jätte tomt utan dig. Även om man inte alls känner dig så känns det som man känner dig. Det är så att det tåras i ögonen av saknad…
  När du började dansa i Let´s Dance så började jag också leta förbrilt efter om du bloggade p g a att du verkade vara en underbar person. När du sedan började hos Bloggfamiljen blev jag jätte glad och sedan har jag läst och beundrat dig här. Din bok sträckläste jag en kväll/natt… därför hoppas jag verkligen att allt löser sig på bästa sätt inom kort!
  Stora kramar

  Svara
 • Jag har skrattat mycket åt dina inlägg även fast du är X antal år äldre, kommer sakna det! Hoppas du får det bäst!!!

  Svara
 • Hej vännen!
  Ja, jag kommer verkligen sakna dina tokroliga inslag i min vardag. Har både skrattat och gråtit åt dina inlägg! Men självklart är det viktigaste att du mår bra och tar hand om din hälsa och din familj! Håller mina tummar för att allt ska gå bra! Hoppas du får en trevlig födelsedag också! Vi hoppas nog alla här att en dag så komemr du tillbaka med full styrka! Världens största kram/ Dessan

  PS. Fick du någonsin tavlan jag måalde åt dig som jag skickade till Arken? DS

  Svara
 • NÄE!!!!
  Vad tråkigt att du ska sluta!
  Åhh… jag som älskat att läsa dina tokiga inlägg.
  Men jag förstår dig oxå, att du och din familj mår bra är det viktigaste.

  Lycka till på jobbet och må bäst med dina barn och Hogan!

  KRAM

  Svara
 • Måste bara få säga att det kommer att kännas lite tomt att inte kunna ta del av din härligt ärliga blogg! Du har vart otroligt underhållande att läsa 🙂 Hoppas att du även snart får finna kärleken oxå! Nu får vi istället läsa vad du har för dig i Hänt extra & co. Går ju utmärkt att hålla sig uppdaterad där med…………….aghhhhh! Du fattar att det var ett klassiskt Maggan-skämt va, he he he? All lycka med dig o dina nära / Kramen

  Svara
 • Många grattiskramar i förskott till dig!ha en mysig födelsedag på onsdag!

  kram Helena

  Svara
 • Tråkigt 🙁 du förgyller mina dagar med inlägg med humor o charm!

  Men självklart. Man behöver fokusera på annat oxå. Att blogga tar tid det med, och sen är ju du en offentlig person så det blir säkert för mkt ibland. Men jag hoppas du kommer tillbaka 🙂

  Såg förresten dig i Sigtuna i lördags då jag var där på marknad. Du är fan snyggare i verkligheten!!!! Jag kände mig sliten o gammal även om jag är nåt (!) år yngre.

  Har försökt kommentera på Hannahs blogg men denna kommentarsruta kommer inte upp. Så Hanna – om du läser här, eller om din syster kan hälsa till dig. Så vill jag GRATTA så supermkt på födelsedan! Den verkar ha (o fortf är) vart helt underbar. Det verkar vara nåt magiskt med 31/8. En av mina bästa o äldsta (dvs vi har känt varann länge) fyller oxå år idag. En annan vän till oss fick barn denna dag för 4 år sen, och så fick jag min dotter för exakt 3 år sen. Jajjamensan, vi har oxå sjungit på sängen o haft mys idag. Jag tog en semesterdag så var jag o barnen o karln min (som var ledig redan, skiftjobb). Vi var till Junibacken. Underbart ställe! (sen att min dotter är 3 års trotsig är en annan historia!

  Önskar er båda allt det bästa!
  Kram
  Anna

  Svara
 • …och Maggan – GRATTIS i förskott till dig oxå. Har läst din bok så jag föstår det där med att du inte vill fira den så värst mkt den dan. GRYM bok btw (satt som besatt med den i bilen 60 mil norrut i somras, märkte knappt karl eller barn)

  Kram
  Anna

  Svara
 • All lycka till dej i framtiden! Hoppas du får de riktigt kul på nya jobbet! Kommer sakna dej!
  Kram Linda

  Svara
 • Åh vad ledsen jag blev när jag läste detta. Har alltid älskat att gå in och läsa din blogg.

  All lycka i framtiden. Jag kommer att sakna dig!

  Svara
 • Oh no!!
  Kommer sakna dig underbar du!
  Men det är bra att du tar det lugnt och tar hand om dig och familjen i första hand. Tack för den här tiden och välkommer åter!

  Stor kram
  =)

  Svara
 • grattis till dig, å som ”alla”andra här kommer jag sakna dig varje dag, men förstår dig; de e mycke nu, som vi säger,,, Å har du läst Katrins blogg, va är de för fel på hon? år hon sjuk eller är hon så elak? Då är vän me henne, många undrar vad är de för FEL?? men de får hon stå för DIG älskar VI så hjärtat brister.. Kramar å GRATTIS FINA DU

  Svara
 • Grattis på födelsedagen (en dag för tidigt) Lycka till på ditt nya jobb! Kommer sakna din blogg, du borde syssla med underhållning av något slag också 😉

  Svara
 • Jag kommer att sakna din underbara humor (har själv den sjuka sorten:) jag önskar dig lycka till från hela mitt hjärta! STOR KRAM & GRATTIS!

  Svara
 • Kände att jag måste skriva några rader till…hoppas att det är okej!?
  Förundras över hur det är möjligt att känna en sådan(!) saknad efter en människa man egentligen inte känner, aldrig har träffat eller som ens känner till ens riktiga namn. Hur kan det vara så att jag sitter här hemma massor med mil ifrån dig och tänker på att du antagligen finns vid Magnus sida idag, när han har det tungt och att jag innerligt hoppas att du får en bra födelsedag i morgon, trots allt!…och att jag verkligen BRYR MIG…på riktigt, trots att vi inte känner varandra.
  Jag har jättemånga fina vänner, men just nu känns det som om jag blivit snuvad på en som jag skulle ha velat dela med mig till även av mitt liv-precis som DU så generöst och ärligt har gjort till alla oss! (jag vet ju att jag inte är ensam om att känna så här)
  Men håll med om att det är märkligt?!…och samtidigt väldigt häftigt!!!

  Fortsätt att vara DU Maggan, en alldeles underbar och härlig tjej!
  Kram, Chrisse.

  Svara
 • KOmmer att sakna dina inlägg!
  Ta vara på dig occh familjen och Lycka Till med Allt.

  kram

  //U

  Svara
 • Maggan!*

  Snyft!
  Jag har följt din blogg slaviskt.
  Jag hoppas att du får frid och lugn och ro snart, och att mediakarusellen ger sig.
  Hoppas att din hälsa bara fortsätter att bli bättre och bättre.
  Du är en underbar kvinna, ändra dig inte för nån.
  Och dina söner är underbara pga en underbar mamma. Ändra dig aldrig där heller.
  Ta hand om dig massor.
  Oj vad jag kommer sakna höra från dig.

  Stor kram
  Sandra

  Svara
 • Oj. Va tråkigt att just du är den som slutar blogga här. Jag tycker att dina inslag är de som är roligast och har skojigast bilder. Hoppas du kommer tillbaka och bloggar här eller någon annan stans. Jag hoppas även att bloggfamiljen tar in någon ny som åtminstone skriver hälften så bra som du. 🙂

  Kram
  Pia

  Svara
 • Usch vad jag saknar dig!!! Ville bara säga det igen… om det nu kan påverka att du kommer tillbaka… 😉 Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

  Svara
 • Hej Magdalena!

  Vill tacka dig för den tid du bloggat, då du frikostigt bjussat på dig själv och delat med dig av ditt liv och dina erfarenheter.

  Hur tråkigt jag än tycker att det är att du slutar att blogga, så tycker jag att det är underbart att du är rädd om dig själv och väljer att sluta blogga för att det är det bästa alternativet just nu för dig för att kunna lägga hundra procent fokus på dig och familjen och tillfrisknandet. Du är verkligen värd den respekten från dig själv <3

  Jag hoppas, när du har landat i detta omtumlande år som varit och allt annat så hoppas jag att vi återser dig bloggandes igen.

  Tills dess så hoppas jag att du tar hand om dig själv ordentligt och får vila från skvallerpress och andra lömska personer.

  Kom i håg att du är bara värd det allra allra bästa, halvbra är inte bra nog <3

  En stor bunt med varma, stärkande & kärleksfulla kramar till dig och pojkarna
  /Carina

  Svara
 • Kära Magdalena!
  Lycka till med ditt nya jobb! Jag hoppas att du kommer att trivas! Du är värd allt gott. Lova att du tänker på dig själv nu och tar hand om dig. Att du tar hand om pojkarna behöver ingen påminna dig om…!
  Har saknat internet hela sommaren, skönt på ett sätt, men så fort jag har haft tillgång till det så har jag surfat in till din blogg!
  Du är en härlig människa! Du är snäll, rolig, omtänksam, pigg, glad, busig och samtidigt så sårbar. Du har spridit en massa energi till många människor genom din blogg. Ta med dig all kärlek dina läsare visat, i ditt hjärta.
  Lycka till
  Varma kramar till dig och dina fina pojkar
  Pia

  Svara
 • Ville skriva några rader igen här. Vet inte varför jag varit in här flera gånger sedan ditt sista inlägg,har väl en liten förhoppning varje gång att kanske kanske du ändrat dig och kommit tillbaka. Egoistiskt, ja visst men det känns som man förlorat en trogen vän på nåt vis. Du har verkligen förgyllt varenda dag med dina inlägg där du så ärligt och öppet låtit oss ta del av ditt liv.Jag saknar dig bästa Maggan, du är min absoluta favorit av de bloggar jag läser (och det är en hel del). Jag hoppas förstås att du snart är tillbaka men vad du än gör så önskar jag dig all lycka och välgång i livet härliga fina vän. Kram

  Svara
 • Jag vill bara säga att jag kommer sakna att läsa din blogg! ALLTID sitter man och ler för sig själv. Lycka till med det du tar dig för! Underbara människa, du har i allafall lyst upp min vardag! Kramar Anna

  Svara
 • hej maggan.
  ville först önska dig ett försenat grattis…..
  sen vill jag även önska dig lycka till med din framtid11
  kommer att sakna dig!!
  Tack för allt!!!!
  Kramizzzz…

  Svara
 • Nu är jag här igen… jag kände ingen mig så väl i kommentaren som ”tjejen” skrev… vet inte varför jag har varit här flera gånger sedan sitt sista inlägg om ett litet farväl skrevs. Hos mig finns det väl också en liten förhoppning om att du skrivit något. Jag verkligen saknar dig och din blogg. Du var som en trogen vän och väldigt omtyckt vilket syns på alla kommentarer du fått under detta inlägg… Var rädd om dig! kram

  Svara
 • Det här var tråkigt att läsa! Nu slog du spiken i den surtrista tisdagens kista. Jättetråkig, man får hoppas på att du kommer tillbaka föpr din blogg har varit klart mest underhållande att läsa på bloggfamiljen (no offence till er andra bloggare 😉 Lycka till i framtiden!

  Svara
 • Hej fina Magdalena!
  Fast jag läste ditt inlägg igår om att du skulle sluta blogga så går jag ändå in på din sida av bara rutin. Varje dag och ibland flera gånger per dag så har jag gått in och läst dina helt underbara inlägg. Du har verkligen delat med dig av dig själv, din familj och ditt liv till oss. Och det har verkigen uppskattats. Har fått en helt ny bild utav dig, en mkt positiv sådan och har oxå fått lärdom av att man ska inte lita på vad som skrivs i tidningarna.
  Jag önskar dig all lycka till med alla de utmaningar du har framför dig och vill att du tar hand om dig själv och din familj. Hoppas att du kommer tillbaka till Bloggfamiljen igen.

  Svara
 • Tack Magdalena för en otroligt bra skriven blogg. Har full förståelse för att du känner att du måste prioritera dig själv, det gör du helt rätt i. Var rädd om dig och dina underbart söta barn. Kram Anneli

  Svara
 • Älskade vänner!

  Jag saknar er! Åhh vad ni är underbara!
  Jag grinar då jag läser era fina ord som gått rakt in i Maggan hjärtat!
  Usch, det här är verkligen en skilsmässa från någon man älskar..
  I morgon fyller jag år, har ångest;-)
  Köpte en jordgubbs tårta i Sigtuna som killarna kan väcka mig med i morgon. (Om dom vaknar av sig själva, vill säga)

  All kärlek!!
  Miljoner kramar!
  Massor av pussar!

  Maggan x

  Svara
 • kan bara hålla med de som skrivit innan…nu är det säkert 10:e gången jag surfar in här sedan du skrev ditt farväl, med en egoistisk förhoppning om att ett nytt litet inlägg ska finnas…

  vill iallafall bara återigen tacka för alla inlägg, skratt och tårar. Tack för att du släppte in oss i ditt liv och jag hoppas och ber av hela mitt hjärta att du Magdalena får vara frisk och lycklig för det är du värd!!!

  En STOR kram till dig, och återigen TACK för världens bästa och roligaste blogg!

  Svara
 • Jag saknar DIG och dina inlägg sjukt mycket. Hoppas att du kommer att börja blogga igen när ditt liv har lugnat ner sig.
  Vi vill ju också veta hur det går med hus, häst o allt annat som en viss M vill ha. Du ska veta att vi är måmga här ute i landet som ÄLSKAR O SAKNAR DIG. Var rädd om dig. Kramar i massor Monia

  Svara
 • Hej Magdalena
  Jag har länge undrat över en sak som nu tyvärr aktualiserats när Magnus blivigt fälld för dopningsbrott. Har själv jobbat många år inom nöjesvärlden och sett drogmissbruk på nära håll. Därför smärtade det mig mycket när jag läste om din hjärnblödning du fick i så ung ålder. Tror du att det kan vara så att du fått en hjärnblödning tidigare eller att den blivigt värre tack vare att du (som så många av oss andra) fuskat och tagit olagliga grejer vid ett antal fester och så.
  Jag har själv provat droger och vet hur illa det kan gå. Men jag tycker att man på bästa sätt kan hjälpa alla andra genom att påvisa att dessa medel kan få sena men mycket tragiska konsekvenser.
  Mvh
  Bloggkraft

  Svara
 • Grattis fantastiska Maggan på din dag!
  Efter att ha läst din bok förstår jag varför födelsedagar är lite känsliga för dig. Men hoppas att du får en underbar dag tillsammans med dina gulliga pojkar.
  Saknar dig…
  All kärlek till dig!
  Din nätvän

  Svara
 • GRATTIS på födelsedagen Maggan!

  Ha en härlig dag! 🙂

  Kram Ullis

  Svara
 • Vi är många som kommer att sakna dig, men jag tror också att vi alla förstår!

  Ta hand om dig och din fina familj. Jag hoppas att du då och då kommer att skriva en liten gästkrönika!

  Många varma kramar från hela familjen Högrelius i Eskilstuna.

  Svara
 • Hej Magdalena!
  Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en fin dag med släkt och vänner 🙂

  Jag kommer verkligen att sakna dig och din blogg, den har lyst upp vardagen med din härliga personlighet och humor 🙂
  Men jag önskar dig all lycka till med framtiden och hoppas vi får se dig igen här på bloggfamiljen när tiden räcker till 🙂

  Du är min stora förebild och idol! Ändå sen 1998 när man var runt 9 år och stod framför spegeln och sjöng systrarna Graaf låtar! 😉

  Du är en otroligt stark och bra person och förebild tycker jag och det har varit ett nöje att få följa dig här!

  Va rädd om dig och dina nära 🙂
  Kramar Mathilda

  Svara
 • Varmt och Stort GRATTIS på födelsedagen!
  Hoppas Du får en trevlig och skön dag trots allt. Var rädd om Dig och dina pojkar. Tänker mycket på dig och saknar verkligen din blogg. Det känns som man mist en vän även fast vi aldrig har träffats eller pratat med varandra. Stora kramar från Jenny, E-tuna.

  Svara
 • GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.
  Jag önskar dej en skön dag.

  Svara
 • Nej gud va tråkigt att du ska sluta blogga. Du får en att alltid skratta. Men hoppas du kommer tillbaka om en snar framtid.
  Och lycka till med ditt nya jobb.
  Och så måste jag säga att din son är otroligt snygg 😉 Du kan hälsa han från mig. Och jag är också AIK:are så hoppas man ser han på nån match nån gång snart..
  Grattis på födelsedagen också.. Ha det jätte bra. Kram

  Svara
 • nämen fyyy va tråkigt!! I´ll miss you knäppis!! Du verkar vara en varm, omtänkam, rolig, skinn på näsig och fantastisk tjej som jag kommer att sakna här på nätet. Hehe, du och din syster finns till och med med i mina drömmar 😀 Haha, jag drömde i natt att du (eller hannah, fick aldrig klarhet i det) hade en hemlig dotter som hette Melinda och var jättesöt, typ 5-6 år gammal som ni liksom gömde… Så nu vet du det också…

  Hoppas att du får det riktigt bra på ditt jobb och att Lotta får en wonderbaum inopererad i tarmen 😉

  Kram!

  Svara
 • Grattis på din dag Magdalena!Må så gott!

  kram

  Svara
 • Nää, men DU får inte sluta blogga här! Det var ju därför jag registrerade mej ju… Älskar dina härliga ”elaka” roliga inlägg!!! :/

  Men GRATTIS på födelsedan ändå (i förskott)! Hoppas jag träffar på dej nån annanstans inom en snar framtid! 🙂

  Svara
 • Neeeeeeeeeeeeeeeeeej…….hur ska jag nog få min dagliga dos av skratt o välmående…du är bara så hlet underbar….på ALLA sätt…du bjuder på dej själv som ingen annan…o jag bara älskar din blogg. Så JA…jag är på riktigt, riktigt ledsen…men vill ju att du ska må väl o ha det bäst…o mår du bättre av att sluta med detta så är det helt rätt beslut…kommer nog kunna ha lite koll på dej iallafall gensom Hannah…=))
  Ha det så himla bra nu…va rädd om dej…kommer sakna dej så fruktansvärt mycket….
  goaste kramar….emma

  Svara
 • Maggan!

  Som så många andra, så blev jag oxå så ledsen!
  Som så många andra oxå skrivit så känns det som att förlora en nära vän när Du slutar blogga(fast jag förstår varför!)! Du har varit så personlig i Dina texter & fått oss att både skratta högt, känna ilska, frustration & ledsamhet. Jag tycker att Du är modig som varit så personlig, fast å andra sidan så har jag ju sen jag läst Din bok förstått vilket mod & vilken viljestyrka Du besitter!
  Jag tycker att Du verkar vara en fantastisk människa & jag hoppas att Du lever Ditt liv fullt ut & fortsätter att ha skitkul!

  Jag hoppas att få läsa mer av Dig i bokform. Hoppas Du får tid, lust & inspiration till det i framtiden!

  Jag inser att jag liksom många andra är ego & vill veta om Du har det bra… (För att vi så gärna vill höra att Du är lycklig!) Men bara om Du själv vill berätta det! Ett tips är ju att be att Hanna glimtar in Dig i sin blogg, när Du orkar & är redo för publiciteten.
  Ta hand om Din fina familj, njut av livet & låt Lotta stjärta vidare!
  Hoppas att Din födelsedag varit jättebra!

  Varma kramar från Linda

  Svara
 • Hej Maggan!
  Vet inte om du läser detta, men jag skriver ett par rader ändå… Har inte varit här inne på några dagar, men när jag nu kikar in & läser att du ska sluta blogga, blir jag riktigt ledsen… Du har verkligen ändrat den bild jag hade av dig (som troligen de flesta har, som inte har träffat dig/läst din blogg), med din sköna, ironiska & ibland groteska humor.
  Jag kommer att SAKNA DIG!
  Var rädd om dig, Lotta & dina grabbar!
  Go’a kramar
  /Carina 😉

  Svara
 • Hej Maggan!

  Har varit bortrest så har inte läst detta förs nu. Har läst din blogg sen du började men först nu kände jag att jag var tvungen att göra mig medlem och kommentera. Jag älskar din blogg, den är perfekt när jag sitter och pluggar och behöver ett skratt-break. Lycka till med allt, kommer sakna dig här! Stor kram från Erika

  Svara
 • Magdalena!
  Du kommer att saknas här på bloggen. Har skrattat många långa stunder av dina härliga kommentarer och förmåga att uttrycka dig. Jag hoppas att du någon gång ibland kan förgylla tillvaron genom att skriva en krönika?!
  All lycka!
  Sköt om dig och de dina.
  Varma lyckönskningar,
  Anna.

  Svara
 • Å vad tråkigt att du har slutat blogga 🙁 Brukar läsa din blogg varje dag och kommer verkligen sakna dig och dina underbara inlägg! Tack för att du bjudit så mycket på dig själv med bilder och berättelser! Lycka till framöver!
  Stor kram Charlotte

  Svara
 • Åååh vad jag kommer att sakna dig Maggan! Har inte kommenterat här så mycket, men läst dig vareviga dag. Du är underbar! Du verkar vara en helt fantastisk och god människa, men en jävla härlig humor, and I love it!

  Grattis i efterskott förresten! Hoppas din födelsedag var härlig.

  Önskar dig all lycka i framtiden, med karriär o familj o allt livet är till för!

  Hoppas som flera andra att du skriver en bok en dag igen, för du skriver verkligen bra.

  TACK för den här tiden, och tack för all insikt i ditt liv och all din ödmjukhet och all din underbara värme & humor.

  Jag kommer att sakna dig!

  /Ofelia

  Svara
 • NEEEEJ vad e det du skriver??? Jag förstår att du har det tufft i ditt liv. Jag önskar dig verkligen all lycka till. Jag har älskat din blogg, underbar humor, du har bjudit på dig själv mm. Jag & många andra kommer att ha tråkigt på kvällarna =0( Kram Camilla

  Svara
 • Fina Maggan, jag kommer sakna dig 🙁 Det har varit ett sant noje att folja dig varje morgon med en kopp kaffe har i LA….du har fatt mig att bade skratta o grata 🙂
  Onskar dig all lycka, du ar vard det!!!!

  Massa Kramar

  http://www.christinebourland.blogg.se

  Svara
 • Vill ha tillbaka dig 🙁

  Svara
 • Åh, vad ledsamt och höra att du ska sluta blogga. Jag är ännu en person som du förgyllt tillvaron för med alla dina roliga inlägg och bilder. Dessutom är du klok som en bok och stark som en oxe. 🙂 Jag kommer verkligen sakna dig, känns ju som man fått en ny kompis som man ändå aldrig har träffat. Kram från Ebba.

  Svara
 • Du kommer att vara otroligt saknad! Ta hand om dig! Kram

  Svara
 • Åh vad tråkigt! Din blogg som är så rolig, glad och bara så himla bra. Precis som du Maggan 🙂 Jag förstår dig dock och önskar dig lycka till. Jag kommer att sakna dig. Kram på dig 🙂

  Svara
 • Noooooooooo!!! Men du får inte försvinna Maggan! Din och Hannahas bloggar är verkligen de enda jag läser på hela internet och nu ska du försvinna!:( Du har gett mig såååå många skratt (även min sambo som jag suttit och läst högt för).

  Jag tycker att du verkar en helt fantastisk människa, precis en sådan vän man bara älskar att ha omkring sig. På det är du vacker som en ängel!

  Jag önskar dig verkligen all lycka med det nu nu kommer ta dig för här framöver. Lyckos den man som kommer att få dig på fall, inte en tråkig stund i livet kan jag tänka mig:) Låter ju nästan precis som jag!hahaha

  Hoppas att få se dig blogga igen i framtiden så jag får skratta så tårarna sprutar igen:)

  Ta hand om dig och familjen!
  Många kramar,
  Hedda

  Svara
 • Jag saknar dina inlägg Maggan! Nu får du umgås lite mer med Hannah så vi får se din vackra nuna i hennes blogg iallafall. Hoppas kontorråtteriet går bra, kramar!

  Svara
 • Saknar din blogg så himla mkt!!! Hoppas du kommer tillbaka, du sprider så mycket värme o glädje! Hoppas att du har det bra och lycka till på nya jobbet!

  Svara
 • Hej,

  Jag har varit inne flera gånger men inte riktigt vetat vad jag skulle skriva till dig.

  Läste några av inläggen och som många skriver känns det som att förlora en riktigt god vän. Jag har varit inne och läst din blogg varje dag men inte de sista veckorna då jag och min lilla familj varit hos mina föräldrar.
  Blev helt tom när jag såg att du skulle sluta blogga men jag stöttar dig till 110% och vet att det kommer att gå jättebra för dig på nya jobbet.
  Ta hand om dig och pojkarna så hoppas jag och alla andra att vi någongång får återse dig här eller i något annat forum.
  Hoppas du hittar någon kärlek som älskar och uppskattar dig för den otroliga kvinna du är.

  Kramar // Ida

  Svara
 • Hoppas du trivs med ditt nya jobb. Tänker på dig ofta och tittar in här av bara en vana… du kanske har skrivit något ändå 🙂
  Hoppas du har det bra!
  Kram Jenny

  Svara
 • One more thought homogenization and/or pasteurization (a process used in most conventional brands of butter) does remove a good deal of the vitamins found naturally in butter (A, D, K, E, some proteins). But again, you have to buy non-pasteurized and non-homogenized cream to preserve those vitamins in your own butter.

  Svara