Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | september 3, 2009

Vilostund

Hej fina. Gick och lade mig igen efter att jag lämnat pojkarna på skolan. Tog en Dextermorgon och tittade på tre avsnitt. Vill bli helt frisk, och passar därför på att ta igen mig när jag har chansen. Har kollat mail och fixat med företagsgrejer resten av förmiddagen, ett nödvändigt ont. 

Nu ska jag promenera och hämta pojkarna. Måste gå förbi en frisörsalong och se om någon har tid att klippa dem. Mio ser ut som ett lockigt penntroll och William tittar under lugg om jag inte fixar till det med vax på morgonen. Jag vet bara vilket liv det kommer bli, och vet inte om jag pallar. William blir hysterisk bara jag nämner ordet sax. Han vill ha långt spretigt hår som sångaren i Tokio Hotel, vilket jag inte gillar, och som inte klär ett barn. Har skjutit på det allt för länge, så nu är det dags att ta tjuren vid håret :-). 

Skulle du vilja att din 8 åring såg ut så här i håret? Vill att William ska ha sin egna stil, men någonstans måste jag dra gränsen.

Skulle du vilja att din 8-åring såg ut så här i håret? Vill att William ska ha sin egna stil, men någonstans måste jag dra gränsen.

Eller vad säger du om att ha en bebis som vill se ut så här? 

Jag tycker det är helt ok att Liv vill ha en egen stil men jag förstår inte att hon så gärna vill se ut som Kristina Lugn.

Jag tycker det är helt ok att Liv vill ha en egen stil men jag förstår inte att hon så gärna vill se ut som Kristina Lugn.

Vi hörs lite senare.

All Kärlek


12 kommentarer12 kommentarer om “Vilostund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HAHAHA, du e för rolig:)
  Liv är såå söt!

  Svara
 • Gölligölligölligöll!!!!!

  Svara
 • Du tar alltid så fina bilder på din familj 🙂
  Undrar lite över om din syster inte alls vill figurera i denna blogg (Bloggfamiljen) längre? Tänkte mest på detta pga av att hon fyllde år igår men du har inte nämnt något om detta här. Full respekt för vad i än väljer men som en trogen läsare så saknar jag era varma roliga inlägg om varandra och självklart saknar jag ju Maggan och hennes humor. 😉
  All kärlek och värme till er alla.

  Svara
 • Hej! Tänkte ge dig ett tips angående den mörka mustashen man får när man vistas i solen. Har själv råkat ut för det o inte hjälpte något solskyddsfaktor, men däremot så kan du be din frisör bleka överläppen med samma färg som du använder till din utväxt. Överläppen blir ljusare,har själv provat o det funkade jättebra.Finns inget fulare än den mörka randen som bildas på somrarna..ett litet tips bara…som funkar. Ha det bra.

  Svara
 • Haha, du är så rolig.. 🙂 Nej jag hade inte velat att min son (om jag hade haft någon) såg ut som han i Tokio Hotel! Men hans hår är väl ändå inte äkta??
  Min dotter är 7år och är än så länge nöjd såsom ”jag” väljer att klippa henne..
  Kram Malin 🙂

  Svara
 • Tack för att du finns Hannah! Utan din blogg hade vardagen bara varit grå och trist! Du lyser verkligen upp tillvaron när du delar med dig av din glädje och dina vardagsbestyr:-) Mycket kärlek till dig och en stor varm kram!*

  Svara
 • Roligt att höra att ni hade det trevligt i Boden. Synd på vädret bara. Kändes mysigt att ha er i närheten även om vi inte känner varann!! Fast det känns ju som om jag ialla fall känner er lite i allafall:)

  Svara
 • Hihihi! Så gossig!! 🙂

  Svara
 • Gulliga lilla Livan =)))))
  puss på er

  Svara
 • Så söt hon är och vilken härlig blogg du har 🙂

  Svara
 • Ha ha så go bild på lilla Liv!lika glad som vanligt!

  kram

  Svara
 • Haha! Sötaste lilla Livan. :] Hoppas att hon inte anammar Kristina Lugns röst bara. ;]

  Svara