Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:47 | september 4, 2009

Nytt hår och kunna suga på tår

God kväll. Har suttit hos Maria på Hår 3000 (Vasagatan) från kl.10-15 och tagit ut mina gamla extensions och satt i nya. Det tar ett bra tag att göra det, men det lätt är värt all den tiden. Mitt egna hår var inte alls slitet och t.o.m. tjockare än vanligt, trots att jag ammar. Skönt! Vanligtvis brukar jag känna mig som en halvskallig och tovig gatuhund i barret.

Nu ska Maria börja tjock ut nackhåret på mig. Klippte av en bra bit på mitt egna hår, men det är ganska långt, eller hur?

Nu ska Maria börja tjocka ut nackhåret på mig. Klippte av en bra bit på mitt egna hår, men det är ändå ganska långt, eller hur?

Livan gillade att se sig själv i spegeln, och satt i mitt knä och spanade in sig själv hela tiden mellan mat och sovpauserna.

Livan gillade att se sig själv i spegeln, och satt i mitt knä och spanade in sig själv hela tiden mellan mat och sovpauserna.

Fina My som kom dit för att hjälpa mig med Liv, blev utan "jobb", istället satt vi och pratade hela frisörbesöket.

Fina My som kom dit för att hjälpa mig med Liv, blev utan "jobb", istället satt vi och pratade hela frisörbesöket.

William ska vara hos sin pappa i helgen, Mio fick åka med dem in till stan, till mig. Vi orkade inte sätta oss på tåget hem i rusningen, så vi gick runt på stan och väntade på Peter så vi kunde åka med honom hem. Jag gör aldrig om det! Känner mig fortfarande sjuk, så att dra vagn, bära väskor, en bilbarnstol på armen och samtidigt hålla koll på Mio (som far runt som en tok) i en stad, där var man än gick, inte fick plats och bara var i vägen för alla suckande människor, var hemskt. Till sist satte vi oss halvt grinfärdiga på ett fik och tröståt hallongrottor :-).

Jag vände mig om en liten stund för att slå in paket till ett kalas i morgon. Bad Mio ha koll på Livs bilstol och inte göra något knasigt. När vi ska gå har han hunnit tränga in sin kropp och ryggsäck i den och kommer inte ur! Funderade för en sekund att låta honom sitta kvar där :-)

Jag vände mig om en liten stund för att slå in ett paket till ett kalas i morgon. Bad Mio ha koll på Livs bilstol och inte göra något knasigt. När vi skulle gå har han hunnit tränga in sin kropp och ryggsäck i den och kommer inte ur! Funderade för en sekund att låta honom sitta kvar där 🙂

Liv har gjort sin dagliga träning i sitt gym...

Liv har gjort sin dagliga träning i sitt gym...

... och hon passade även på att visa sin vighet och suga lite på sina tår. Jag såg hur Peter sneglade med avund på denna talang.

... och hon passade även på att visa sin vighet och suga lite på sina tår. Jag såg hur Peter sneglade med avund på denna talang.

Glömde att ta en bild när håret var klart, och nu ligger jag i sängen med håret i en knut mitt på huvudet och ska sova, så du får se resultatet i morgon i stället.

Puss och god natt.


12 kommentarer12 kommentarer om “Nytt hår och kunna suga på tår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lille goa spillevinken Mio!fullt ös med mycket energi o bus!vad hon växer och utvecklas lilla Liv!spännande att få se ditt hår imorgon!

  sov så gott!

  Godnatt!kram Helena

  Svara
 • Mio är så rolig =))))) Gull Liv, finaste lilla tjej! Sovgott kramis Jessica

  Svara
 • Jag gillar dig skarpt, men det är nu det går för långt. Du har ett vackert och som du själv säger, tjockt hår. Att spendera 5 timmar och en läskig summa pengar hos frissan för att sätta i extensions… Med en liten bebis i knät/vagnen. Då sätter jag det i proportion till de barn som bor på ditt barnhem i Indien. Och undrar hur du tänker. Du verkar så otroligt vettig annars, men detta….

  Svara
 • Och medan jag ändå är igång så vill jag också ”klaga” på att du kallar Liv för ”Livan”. Vill du att det skall vara hennes namn när hon börjar i skolan?

  Svara
 • Vad är det för fel på ”Livan”? Låter sött tycker jag. 🙂

  Verkar onödigt att sätta in extensions, ditt eget hår är ju redan jättefint, långt och tjockt! Blir det inte trassligt och jobbigt att sköta? Men trivs du med det ska du självklart göra det, själv ser man ju ofta saker som andra inte ser. Och kan bli glad av förändringen! Menar inte att lägga in något moraliskt påpekande alls, tycker bara att du redan är sjukt fin. 🙂

  Haha, härlig bild på Mio! Dessa små killar… (har en sån där själv)

  Svara
 • Hej Hannah!

  Visst har du superfint naturligt hår, men som du säkert förstår gör du precis som du vill angående håförlängning och det har givetvis inget samband med barnhemmen.
  Jag undrar vad som är värst. Göra sig fin och engagera sig i barnhem eller gå in och skriva sura kommentarer på nätet.
  Livan var ett sött smeknamn 🙂

  Svara
 • SÖTA , FINA HANNAH. VILL BARA ÖNSKA DIG OCH DIN FINA FAMILJ EN RIKTIGT SKÖN HELG.HON E JU FÖR SÖT,LILLA LIVAN.KRAM PÅ ER.

  Svara
 • Ska bli spännande att se bilder på håret sedan förresten 🙂
  Har en liten fråga också, kom jag på nu, i skrivande stund.
  Vad är dete xakt för kamera du har? Vist hade du en liten rosa som var bra? Har försökt leta, men jag hittade bara att du har en Casio, inte exakt vilken det är.

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah. Känns kul att få att jag inte är den enda mamman som har fullt upp med barnen 🙂 puh! ibland undrar man hur man hinner med allt..? Håret är så fint på dig,ha själv funderingar på att förlänga mitt hår , men undrar över hur du sköter det under natten? Har hört att man ska fläta håret när det är sovdags 🙂
  Sköt om dig, du är allti så fin och Liv är bara så söt!

  Svara
 • Till ”Gammelmamman”: vad är ditt problem egentligen?? Låt Hannah få göra vad hon vill med sitt hår!

  Svara
 • men för h…..te, du gammelmamman…vi lever i sverige!! så låt Hanna göra extensions om hon känner för att hon vill lägga pengar på det, det är väl inte ngn annans problem, eller? har du inget annat o hänga upp dig på? det är väl bara fint att hon har barnhem, vad har det med hennes frisörbesök hemma i sverige o göra? där är liksom ”lite” skillnad mellan livet i sverige o det fattiga livet i indien. menar du att hon skulle leva i sverige som de gör i Indien?
  ännu löjligare är kommentaren med smeknamnet på hennes barn!! ja, bebisen får ”säkert” ett helvete för att hennes mamma kallat henne Livan som liten…lägg av o lägg din energi på ngt annat!!

  Svara
 • jösses att folk orkar bry sig om vad Hanna lägger pengar på och gör med sitt hår: sannlikt endast människor som själva skulle vilja ha pengar och kunna göra sig fina men som inte kan. Och att man ger sina barn vissa söta smeknamn kan väl aldrig någonsin vara fel? Så länge barnen vet vilket det riktiga namnet är så är smeknamn enbart sött och oftast talar det om för barnet att man älskar de. Jag har flera som jag använder på mina barn sedan födseln och som de också tycker om att höra. Och vadå ”när du ändå håller på”, håll dig ditt istället och låt Hanna sköta sitt.

  Svara