Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | september 5, 2009

kalas

Hej fina du. Hoppas att du haft en bra dag. Vill inte att helgen ska ta slut :-(. Sitter i soffan och fotbollsmatchen Sverige – Ungern är i full gång. Ser inte ljust ut för oss. Har ätit Thaimat och väntat på att matchen ska ta slut så jag får med mig Peter upp, och lägga sig med mig och titta på en skräckis som jag hyrt. Vågar inte se den själv. Mio har somnat efter dagens busande. Min bästa vän Jessicas dotter Alva-Leigh hade kalas idag och Mio och William var bjudna.

När jag lämnat på kalaset, så smet jag och sa att jag kommer tillbaka när kalaset är slut, så jag och Jessica kan fika och prata i lugn och ro. Var inte helt sugen på ett barnkalas och dess ljudnivån. Speciellt när jag fortfarande känner mig dålig, eller förresten, jag tycker faktiskt alltid att det är jobbigt :-).

Oj, hjälp, nu skriker Peter som en galning, Zlatan räddar Sverige än en gång och gör mål i sista sekund!!! 

Åkte en sväng till mamma i väntan på att kalaset skulle ta slut. Min lilla lappmamma är världens bästa. Älskade Gunnar försökte ge mig en blomma, en slags kaktus som blommar vackert en gång om året. Han hade ett skott (från sin stora blomma som han haft i 40 år! 40 år, har den hängt med honom!!), och sa att jag nästan aldrig behövde vattna den, att t.o.m. en som jag skulle lyckas ta hand om den (jag har allt annat än gröna fingrar, och skulle helst ha en konstgjord gräsmatta). Han tjatade, och tyckte det var galet och konstigt (dagens ungdom) att bara ha plastblommor hemma. Till sist gav han upp, men jag fick så dåligt samvete att jag tog med mig blomman :-).

Mamma älskar sin trädgård och har vackra rosor överallt. Har inte ärvt den ådran tyvärr.

Mamma älskar sin trädgård och har vackra rosor överallt. Har inte ärvt den ådran tyvärr.

Deras hund Bosse, blir alltid galen av glädje när vi kommer och kastar sig på rygg för att bli kliad.

Deras hund Bosse, blir alltid galen av glädje när vi kommer och kastar sig på rygg för att bli kliad.

Liv var glad att slippa alla kalasbarn och få hälsa på mormor.

Liv var glad att slippa alla kalasbarn en stund och få hälsa på mormor.

Väl på kalaset, blev det nästan bråk om vem som skulle få hålla i Liv och hon bars runt och pussades på av alla.

Väl på kalaset blev det nästan bråk om vem som skulle få hålla i Liv och hon bars runt och pussades på av alla.

jag fick kramas med William en stund. I kväll har han varit på Sommar Krysset och kommer hem i morgon igen. Grattis Alva-Leigh!

Jag fick kramas med William en stund. I kväll har han varit på Sommar Krysset och kommer hem i morgon igen. Grattis Alva-Leigh!

Skönt att Sverige vann, så Peter inte sitter och surar i ett hörn. Nu är det skräckis, och vuxenblöja som gäller.

All kärlek.


2 kommentarer2 kommentarer om “kalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hua för skräckis…då ska adrenalinet pumpa runt en stund framöver…..!själv har jag börjat frossa och halsont,bara flög på för 3 tim sedan!lämnade tillbaka en klänning på h&m i förrgår..precis när det är min tur tar expediten med röd näsa upp sin lilla tygnäsduk och snyter sin snoriga näsa för att sedan jobba vidare…vad säger man!själv spritar jag händer både på jobbet och hemma i dessa tider,men det är väl luftburen smitta med!

  Kryp intill Peter nu….och ha täcket i beredskap…moahhhhh!

  kram

  Svara
 • Hej hej…min helg har också varit kanon…har varit gräsänkling..=))…men det är lite skönt ibland så man får längta lite…o det har jag gjort…men jag o gossarna har bara myst o gosat o bakat bullar….
  men himmel så söt hon är er lilla Liv…har en liten sång som heter Himmelbit som vi hade på vår minsta killes Abbes dop som jag tänker på bär jag ser henne…den är underbart fin…ha det så bra….kram kram….<3

  Svara