Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | september 8, 2009

Första dagen i skolan

I dag är jag jättenervös, det känns som första dagen i skolan. Minns du känslan? Jag har hittat en kurs som jag ska börja på i dag. En kurs i Silversmide. Jag har alltid älskat att skapa och pyssla, men när jag fick barn så gick min hobby lite i ide. Har tappat inspirationen, men den har hela tiden legat och väntat på att få bli använd. Tiden har inte heller funnits vid min sida, eftersom jag i stort sett alltid varit själv med barnen, men nu ska jag sätta igång! Kursen är perfekta tider, så Peter kan ta barnen och jag kan i lugn och ro börja skapa igen 🙂 Jag börjar med en liten kurs som är en gång i veckan under tio veckor, men till våren när Liv är större så börjar jag förhoppningsvis på en ett årsutbildning, om jag gillar detta. Vilket jag hoppas, för jag har tänkt på det så länge. 

Jag är alldeles pirrig. Undra vilka som ska gå i min ”klass” 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Första dagen i skolan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande ! Själv har jag inte kommit på vad jag vill arbeta med, har ingen hobby heller 🙂
  Lycka till och ha en underbar dag

  Svara
 • Vad kul! Vem vet vi kanske kan köpa din smycken så småningom ;o)
  Min moster har gjort/gör silversmycken och jisses vad fina dom är, önskade jag hade en endaste liten ådra till sådana hantverk…
  Lycka till!

  Svara
 • Va kul det låter, lycka till:-)

  Svara
 • Åh, vad kul det låter! Spännande med nya ”klasskompisar”! Lycka till och kram!

  Svara
 • Lycka till på kursen, låter spänande.

  Kram

  Svara
 • Nämen – vad kul!! Hoppas du säljer alternativt lottar ut dina verk här på sidan sen…

  Lycka till

  Svara
 • GUD VA SKOJ.HOPPAS DET ÄR NÅT SOM VI KAN KÖPA SEN.DESIGN HANNAH GRAAF-KARYD.HÄFTIGT.LYCKA TILL.KRAM

  Svara
 • heja dig som vågar göra nåt nytt. lycka till 🙂
  kram christel

  Svara
 • Vad roligt för dig! Min syster började på silversmidekurs för ett par år sedan och har blivit helt fast sedan dess. Hon gör jättefina smycken hemma nu också i både silver o andra material. Jag fick ett jättefint halsband med min dotters o sambos namn när hon bara hade gått ett kort tag på kursen. Lycka till! Kram

  Svara