Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | september 8, 2009

Lite tips

Fortfarande lika pirrig 🙂

Jag använder alltid ansiktsvatten från Neutrogena, som finns att köpa på Apoteket. Den är prisvärd och bra. Nu har jag hittat lite mer från de märket som verkar bra.

tre produkter från Neutrogenas serie. Den lilla tuben får man på köpet när man köper två produkter. den var faktiskt jättebra! Den är emot pliotor och finar. hade en liten på kinden i går kväll, men i morse var den borta. Det kanske var pga den. I alla fall värt att prova tycker jag.

Tre produkter från Neutrogenas serie. Den lilla tuben (spot treatment) får man på köpet när man köper två produkter. Den var faktiskt jättebra! Den är mot plitor och finnar. Hade en liten på kinden i gårkväll, men i morse var den borta. Det kanske var pga den. I alla fall värt att prova tycker jag.

Nu ska jag fara och äta lunch med Livan på mitt favorithak här i Sigtuna..

Nu ska jag fara och äta lunch med Livan på mitt favorithak här i Sigtuna.

Önskar dig en underbar fortsatt dag.

Vi hörs efter kursen.

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Lite tips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HEJ SÖTIS.DEN MÅSTE JAG PROVA,HAR FÅTT EN DEL VUXENACNE PÅ KINDERNA.HA EN FORTSATT SKÖN DAG DU OCH LIVAN.KRAM

  Svara
 • Hoppas lunchen smakade bra! Jag har testat de produkterna du pratade om och är också nöjd men ännu nöjdare har jag blivit sen jag provade Apotekets serie Vichy. Lite dyrare men jag märker resultat. Lycka till på kursen och tack för dina inlägg!

  Svara
 • Älskade Hannah! Jag blir lite ledsen när jag läser att du ber om ursäkt för att sidan inte är klar etc. Den Hannah jag lärt känna genom bloggen är en underbar person, som inte har någon som helst skyldighet att be om ursäkt för någonting. Du/ni gör så gott det går! Jag njuter av att läsa dina varma ord, och jag vet att det är många som håller med mig. Dina ord och tankar berikar mitt liv. Du är en person som jag skulle glädjas av att dricka en kopp kaffe och diskutera livet med. Önskar dig allt gott! Många kramar från en blivande 3-barns mamma!

  Svara
 • Jag läser flitigt din blogg varje dag och jag inspireras väldigt mycket! Den bjuder på skratt och värme. Vackra Du och dina underbart söta barn. 🙂 Kram från en trogen läsare!

  Svara
 • Åh, vad kul! vill också gå en kurs fast i drejning. Lycka till o ha en kul dag. Kramar från Lina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Först o främst vill jag tacka för en underbar blogg, läser/läste din o magdalenas bloggar flera ggr om dagen, synd att hon har slutat!=( Såg i ett tidigare inlägg att många har frågat dig var du har köpt dina ljusstakar men att dessa var en present. Idag såg jag dom när jag gick förbi butik Swedese vid karlaplan och dom fanns i massor av färger och kostade 995 kr styck! Så nu vet du/ni! =) Kram Emma

  Svara
 • Åh hjälp, när jag använde de där produkterna så sved det som eld i mitt ansikte efteråt!! :S
  Hoppas att det inte blir så för dig.

  Svara
 • Hej!
  Jag kommer tyvärr inte in och kan kommentera Peters blogg. Jag måste bara skriva och säga att
  -Peter du är så jävla skön! Dina kommentarer och åsikter är sååå himla klockrena. Vi bara älskar dig!
  Kram

  Svara
 • Hej!vad spännande med kursen!jag önskar dig all lycka till!

  Godnatt o sov så gott!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Gillar din blogg, läser varje dag. Ett måste innan godnattlampan släcks…Tänkte höra om man kan maila dig på något sätt, har något jag skulle vilja fråga om…men det är kanske inte möjligt… Nåja, ha en härlig dag imorgon..Kramar

  Svara
 • Hej Mette!! skicka mail till [email protected] och skriv Hannah i ämnesrutan. Så löste jag ett ”problem”…..

  Lycka till

  Svara