Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | september 9, 2009

Dement

Hej vackra vän. Vad härligt att det har blivit en liten släng av sommar igen, men jag längtar ändå till hösten, som sagt. Älskar alla vackra färger och så är det något romantiskt över höstpromenader. Måste gå många nu när jag börjat mitt sundare liv, så jag hoppas i alla fall att de kommer att vara romantiska, utan håll och för mycket regn. En stilig man har jag dock att promenera med, som så passande har fått smeknamnet Jesus av ett bloggfan till honom 🙂

Min morgon har sett ut så här. Kaffe, fil och dator.

Min morgon har sett ut så här. Kaffe, fil och dator.

Har suttit på samma plats i köket sedan jag gick upp. Skrivit min sida till Aftonbladet, kollat mail och Liv har ”gymmat” på golvet bredvid mig.

I dag börjar Williams kör, så vid två ska jag promenera och hämta killarna och gå dit. Efter det, så är det fotboll, det ska handlas och lagas middag. Måste hinna till apoteket och köpa upp mig på all handsprit också, om det finns någon kvar. Mio kom hem från sin kompis i går och berättade att där fick han vin på händerna, för då blev man riktigt ren 🙂 

Apropå Tokio Hotel, så har inte jag heller någon direkt koll. Tydligen är de hur stora som helst, kommer från Tyskland och har gjort hitlåten ”Monsoon” (som faktiskt är riktigt bra), men tackar vet jag, Mora Träsk!

Började skriva det här inlägget vid tio! Har ammat Liv, sövt henne, glömt bort att jag satt och skrev (!), duschat, Liv vaknade och nu är jag tillbaka 🙂

Puss och kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Dement”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste bara berätta en sak! 🙂 Satt på tåget från Stockholm till Göteborg med en väninna häromhelgen. För att fördriva tiden bestämde vi oss för att lyssna på en av din styvfars föreläsningar. Har hört mycket om honom, genom min väninna som varit en del på Arken, men aldrig hört något. I alla fall – han berättade om sina föräldrar och farmor? Någon släkting i alla fall som varit missionär i Kina. Och han berättade så ljuvligt och ROLIGT att vi satt och skrattade högt och nickade igenkännande till varandra. Våra medpassagerare måste trott att vi var galna! 🙂 Han verkar fantastiskt klok Gunnar, en härlig Gudsman.

  Kommer din mor skriva något mer här? Hade varit så kul.
  Allt gott!
  Kram
  Amanda

  Svara
 • Jag håller med dig, hösten kan vara riktigt underbar när vädret är fint, man får lust att skutta i lövhögarna som man gjorde när man var liten. 😉 Hoppas att allt är bra med din syster, träffas ni inte lika ofta längre eller är det bara så att hon inte alls vill synas i bloggen mer? Ert/hennes val förstås men hon saknas här, ni två har varit ett sådant härligt radarpar i bloggen. 🙂

  Ha en underbar dag och hoppas att det finns handsprit hos er, här i stan är det slutsålt överallt men läste att det finns att beställa på nätet tydligen.

  Svara
 • Hej Ja jag letat denna handsprit ,men så slut så överallt.
  Stod i tidning att tvål o vatten lika bra…får bli så.
  Hoppas du har en bra dag , jag sitter i solen mest idag o läser skvaller , ang Maggan. Hmm jajasäger jag bara . Hänt extra har ang Maggan o Magnus varje vecka, kanske därför hon sluta sin blogg. Men synd är det i allafall. Bara hon tänker!!! Hälsa henne att hon saknas jättemycket. NI så mystrevliga o söta ju*L*

  Svara
 • Hej!håller med om att hösten är härlig med hög luft och fina färger!Själv är man inte så pigg!använder handsprit ständigt…men fluensan flög på mig ändå! feber,vallningar och nu börjar hosta ta vid…sedan är det väl bara halsen med så kallas det väl svininfluensan…!
  Ja ja, bara att kurera sig och hänga i!Förstår att du har fullt upp!ta det lugnt och fint!
  Hälsa Maggan så gott!saknar henne så!

  kram

  Svara
 • Aloha i sensommar solen!

  Jag har oxå ”amningshjärna” är så kusligt glömsk att jag tror jag lider av alzheimer light…

  Vågar ni ha en den där medlems träffen nu när alla är så upp stressade över svinsjukan?
  hade varit kul ändå,eller…?

  Föresten är det bara jag som tycker det är dööö deprimernade att det redan är september??

  kram från en sommarälskande själ

  Svara
 • Kan ej kommentera under 1000 miles????har frågat Peter varför det blir så för oss!teknikens värld? Härligt med så många….promenadmil idag!Vad gott med kantareller, blir såå sugen!
  Godnatt o sov gott!

  kram

  Svara
 • Hej
  tips på handsprit är en handdesinfektionsgel som finns att köpa i bla Pressbyrån för 35 kr, en liten flaska som man bara tar på händerna utan att ha tillgång till vatten….

  Svara