Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:37 | september 10, 2009

Lycka i form av en sparkdräkt

Hej vackra vän. Nu har jag kommit hem, har farit runt sedan åtta i morse. Började morgonen med att titta på bil, eller snarare en buss. Jag har ju ett par stycken som ska få plats, plus en vagn och barnstolar, och Peter som tycker vi ska ha ett barn till, han är ju galen 🙂 Får se om det blir någon bil/buss. Har faktiskt gillat att ta min dagliga promenad till skolan och hem, om barnen orkar. Annars har det blivit buss hem. Måste ändå medge att jag saknar friheten med bil, att slippa planera allt, passa busstider, hoppas på att det inte ska börja ösregna och kunna åka till Stinsen lite enklare 🙂 

Jag lyckades få en klipptid till Mio i dag, William får dessvärre vänta till på måndag. Det gjorde honom  inget, det kan jag lova. Ganska skönt i och för sig, att slippa ta klippfighten med båda på en och samma dag.

En sur Mio.

En sur Mio med trollburr.

En glad Mio, med mutan och kort hår.

En glad Mio, med mutan och kort hår.

Efter frisören var det Livs tur att få bli vägd och mätt på BVC. Hon växer så det knakar och följer sin kurva. Hon är 64,8 cm lång och väger nu 6,5 kg. Det går så fort, det var inte längesedan hon låg som en liten hopkrupen groda på mitt bröst. Tänkte börja med att ge henne små smakpotioner snart, lite potatis, palsternacka och andra kokta och mosade grönsaker. Fruktpuréer blir det nog inga svårigheter att få i henne, så jag tycker det är bäst att vänja henne och få henne att gilla det nyttigare alternativen först.

En glad liten tjej. Lite sorgset bara att nästan alla som träffar henne säger, "Åh, vilken söt liten pojke".

En glad liten tjej. Lite sorgset bara när nästan alla som träffar henne, som inte känner oss säger, "Åh, vilken söt liten pojke".

William mötte upp oss på stan (Sigtuna), när han var klar i skolan. Han fick ett getingstick i går, det blev bara en liten prick och pytte rodnad, men i dag hade halva handen svullnat upp och var alldeles röd. Så det var bara att promenera till vårdcentralen. Som tur var fick vi komma in nästan direkt. En gullig sjuksyster gav honom medicin och lade om handen med sprit och kompress. Det var tydligen vanligt att man kunde få en reaktion dagen efter. Jag har aldrig blivit stucken (pepper, peppar…), och hatar getingar! 

William tycker inte alls att det är otäckt med getingar och klagade inget när han blev stucken. Tur att jag inte fört över min fobi på honom.

William tycker inte alls att det är otäckt med getingar och klagade inget när han blev stucken. Tur att jag inte fört över min fobi på honom.

Minns du hur mycket jag tjatade om en vuxensparkdräkt när jag var gravid. Har länge avundats bebisarnas heldresser. Nu min vän, har Odd Molly knyckt min idé, och gjort en fantastiskt velourdröm, precis som jag sett framför mig, fast utan ”luckan” i stjärten, tyvärr 🙂

nu äger jag en snygg farbror Barbrodräkt, som Peter troligtvis får slita av mig när han tycker jag börjar snuska till mig vecka ut och vecka in i denna underbara sparkdräkt.

Nu är jag en lycklig och stolt ägare av en snygg farbror Barbrodräkt. Peter får troligtvis tvångsslita av mig den när han tycker jag börjar snuska till mig, iklädd denna underbara sparkdräkt, vecka ut och vecka in.

I dag är jag så lycklig, så jag ska ställa mig och steka pannkakor, med massor av grädde och sylt, och alla slipper mitt grönsakstvång 🙂

Önskar dig all kärlek och lycka.

Stora kramar


19 kommentarer19 kommentarer om “Lycka i form av en sparkdräkt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!du är jättefin i sparkdräkten…du klär i det mesta!Förstår att ni behöver en större bil/buss!Vad mysigt att Peter vill ha ett barn till,det vill väl du med???Världens bästa man,pappa o plastpappa har du verkligen!

  Kram

  Svara
 • Liv ser inte att alls ut som pojke hon är en jätte söt liten flicka!! 🙂
  men så ja som tyckte mio va så söt i sitt långa hår ;)!!

  Kraaam på er

  Svara
 • Låter som en härlig dag! Jag har också haft en bra dag, behövde det efter lite tråkigheter 🙂 och Liv är ju otroligt söt och klart att man ser att hon är en liten tjej 😉 Kram och Kärlek tillbaka!

  Svara
 • Sparkdräkten är ursnygg 😉 vad köper man den 😀 ?

  Svara
 • HEJ FINA HANNAH.DU ÄR SÅ SNYGG IALLT SOM DU HAR PÅ DIG.SPARKDRÄKTEN PASSAR DIG VERKLIGEN.DU ÄR JU SNYGG I ALLT DU HAR PÅ DIG.LIV ÄR SÅ GULLIG,HON LIKNAR INTE ALLS EN POJKE.ALLA DINA BARN ÄR JÄTTESÖTA.KLART NI SKA HA EN LITEN TILL .KOMPIS TILL LIVAN.NI VERKAR JU VARA FANTASTISKA FÖRÄLDRAR.NI ÄR JU FORTFARANDE UNGA.HÄRLIGT MED STOR FAMILJ.HA EN SKÖN KVÄLL.KRAM PÅ DIG.

  Svara
 • OJ DÅ DET BLEV VISST LITE UPPREPNING.

  Svara
 • Min mamma hade en röd sparkdräkt när hon var ung. Jag lånade den på min 25-årsfest för endel år sedan…Temat för festen var bad taste 😉 Tycker dock att du är snygg den, som det mesta du tar på dig. Vill också säga att jag läser din blogg ofta och tycker det är rätt coolt att få se Liv växa till sig. Och visst ser man att hon är en liten flicka.
  Mvh Malin

  Svara
 • Hej fina du!
  Så roligt att få ta del av dina fina kort av din familj. Sparkdräkten är ju skitfin, en sådan ska jag ha!!
  Du ,kom förresten på att du skrivit om pigmentförändringar i ansiktet osv, har nu hittat en kanonbra kräm för just detta, cliniques ”Even better skintone corrector” blev rekommenderad den utav en väninna, som fått mycket jämnare färg i ansiktet. Jag har använt den i 2 veckor nu och tycker mig redan se vissa förbättringar i ansiktet (solfläckar).
  Ha det!!

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Åh vad fin han blev Mio. Livan är jättesöt. Det är svårt att se vad det är när de är så små. Tids nog kommer det synas väl att det är en liten tjej och gör det inte det så är det häftigt. Har själv en ”pojkflicka” som älskar tuffa tag och killkläder.Hon är väldigt nöjd med sig själv ändå. Det är ju det allra viktigaste 🙂 kramis

  Svara
 • Men vilken söt liten tjej!!! Visst är det svårt att se skillnad ibland när de är så illans pyttepyttesmå. Nu har ju er dotter en genbank som inte går av för hackor så självklart är hon bedårande fin!!! Mitt eget lilla söta skrutt är 7 månader och jag klär henne i nästan bara rosa så att ingen ska ta fel 😉

  Ha det bäst i din härliga sparkdräkt!

  Svara
 • Underbara Hannah,
  vilken härlig tjej du är!
  Jag har läst din blogg ganska länge – dock aldrig kommenterat – och jag ler varje gång.
  Du är så vis och ser på livet på ett underbart sätt.
  Försöker att anamma din glädje & vishet, speciellt sedan min älskade mamma rycktes bort i cancer för drygt 2 månader sedan.
  Livet måste gå vidare, men varje minut utan henne är fruktansvärt tom… 🙁

  Idag smittade din glädje av sig genom dataskärmen så jag var bara tvungen att kommentera! 🙂

  Ha en fin kväll med din fina familj,
  kramar Rebecka

  Svara
 • Du är jättefin i dressen men passar i allt
  Helt otroligt vilken kropp du har efter tre kids, jag har två döttrar som är i tonåren och rullar snart fram
  http://marrejohanssons.blogg.se

  Svara
 • Kan ej kommentera under Peter, så jag skriver här!Så otroligt fint han beskriver hur ni träffades!Så gulligt att han än idag kan bli nervös då han tittar på dig Hannah för du är så vacker….roligt att han anammade vår önskan om att lägga ut lite bilder…..han kanske kan bli en liten linslus tillslut!
  Ni är så fina!
  sov gott!

  kram

  Svara
 • Läste innan under Kims blogg att hon måste ligga lågt pga skvallertidningarna!man blir så arg….sitter tidningarna och plockar från bloggarna….och skriver till det i tidningarna!visst är det så;det såg vi ju med stackars magdalena!

  Svara
 • Super tack för en bra blogg!! Vilekn super go familj du har!!! Ha de gott!!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läste nyss vad Peter hade skrivit om hur ni träffades. Mina ögon blev tårfyllda. Vad hade du för tankar om honom när han kom till middagen svettig och i träningskläder? Och vad tänkte du när du skulle på date hem till honom och det var dukat som en mini kräftskiva. Blev du också ”golvad” så som han blev av att du var så vacker. Du får peppa Peter för ibland har han inte så höga tankar om sig själv då han skriver att han är fet och sunkig. Ni är så vackra båda två. Tror Livan kommer bli bedårande med tanke på era gener:).
  Ha en skön och mysig helg.
  Kram LA

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag verkligen älskar din blogg, jag läser den flera gånger dagligen. Men nu har det gått så långt att jag drömmer om dig och din familj på nätterna, haha! Inatt drömde jag att Mio var lite ledsen så han fick komma till mig så jag fick trösta honom,haha! Tack för en bra blogg, så kul att följa idg och din fina familj. Kram Frida

  Svara
 • Hej Hannah med familj =)
  Hoppas solen lyser på Er lika mycket som den lyser på mig idag!!
  Har börjat jobba igen efter min korta semester, vilket är OK…älskar mitt jobb och alla underbara människor jag får träffa varje dag…människor får alla världens hörn!!

  Jag har alltid tyckt att ”spardräkter” till vuxna har sett så ”fjamsiga” ut, men när jag ser Dig i en…så har jag ändrat min syn på den.
  Du klär ju kanon i en ”sparkis”!!!!
  Dina barn är som vanligt helt bedårande!!

  Som jag tidigare skrivit…älskar jag Din och Din härliga makes bloggar!!
  Läser dom dagligen…många gånger =)

  Ha en fortsatt underbara fredag…..
  Kramizzz….

  Svara
 • Underbar dress =)
  Du har så vackra barn, Hannah var stolt över dom.
  Ha en underbar helg.
  Många kramar!!

  Svara