Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | september 11, 2009

Äntligen fredag

Hoppas att du mår bar. Skönt att det är fredag, min favorit dag 🙂

1morgon

Min kära granne har varit här på morgonen, vi har ätit frukost, druckit kaffe och pratat i timmar. Sorterade bland pojkarnas gamla kläder i gårkväll, och fick ihop en stor säck till hennes pojkar. Det är så bra att kunna ärva och låta andra också ärva kläder.  Måste ta itu med vårt förråd i dag. Det är kartonger från golv till tak, från mitt radhus och Peter lägenhet, saker vi bara stuvat in. Säkert bara en massa skit, som vi samlat på oss, trots att varje gång man flyttar bestämmer sig för att sortera noga och bara ta med saker man faktiskt vill och behöver ha kvar. Jag är ju en skrotsamlare av rang, så det mesta är nog mitt 🙂

Denna bisarra syn fick jag när jag öppnade dörren till vårt inneförråd.

Denna bisarra syn fick jag när jag öppnade dörren till vårt inneförråd. Är spyfärdig just nu, men vet hur bra jag kommer må när jag fixat det här.

Önskar dig en fin början på helgen.

Kram kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Äntligen fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  När jag och min sambo flyttade ihop för ca 1,5 år sedan och med saker från båda håll så var det bara att ta i med hårdhandskarna och slänga saker. Sambon har skojat att det enda han har fått behålla är sin kaffekokare (som är jätteful) och är jätteglad över. För ett tag sen så hade vi folk hemma och då fastnar jag med min jeans jacka i kaffebryggaren som för övrigt är på och den går i tusen bitar, kaffe rinner över hela golvet, glas ligger överallt……tror du att han trodde att det var en olyckshändelse ;o) så nu brukar han skoj retas att det enda han fick behålla ”Råkade” jag slå sönder *fniss*.
  Ha en go helg!

  //U

  Svara
 • Oj va lik Liv e dig på bilden, hon har precis samma mun som dig.
  Ha en fin fredag!

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • nog syns det vem som är lilla frökens pappa 🙂 jättesöt är hon i alla fall och du är skitsnygg i mysdressen, om du vill och hinner får du GÄRNA tala om vart du köpt den, letar med ljus och lykta efter något skönt ( men snyggt) att dra på mig hemmavid.

  Svara
 • och jag vet hur det känns att ha kartonger och skräp överallt, kan trösta dig med att vi har bott i vårt hus i 3,5 år och har fortfarande inte fått undan all bråte. har dock hunnit få två tjejer under denna tid så jag har ju nåt att skylla på men nu i sommar har jag gjort en ordentlig uppryckning och städat och plockat som en tok, och snart snart är det färdigt. Och det är värt allt slit för gud vad skönt det är när det är i ordning och man hittar sina grejer.

  Svara
 • hahaha, det ser ju ut som vårt förråd innan vi tog tag i det förra helgen. Fortfarande är kanske inte allt sorterat o fixat men man kommer i alla fall in där nu. O jag lovar dig det känns så mkt bättre att ha börjat att få ordning. En sak mindre att tänka på.
  Lycka till och ha en underbar helg för det tänker jag ha. Kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har oxå haft en massa kartonger ståendes i ett förråd nere i källaren, helt orörda har de varit i över 6 år… (Då vi flyttade hit till vårt hus) Nu har jag äntligen rensat ur och slängt en del grejer och endel ska jag lämna till second hand. Känner mig ”friare” nu! Har även rensat ur garderoben, tänk vad mycket kläder man har som man inte använder… Ha en skön helg o lycka till med utrensningen!

  Svara
 • hmm, ser misstänkt likt ut som mitt förråd..*L*

  Svara
 • NÄR DET ÄR GJORT SÅ KÄNNER MAN SIG SÅÅÅ NÖJD.KRAM PÅ ER FINA FAMILJEN.

  Svara
 • Åh Hannah, är så glad att ni fått med Henrik här på Bloggfamiljen!!!
  Han verkar vara FANTASTISK!!
  Nu fattas bara Petter…;)
  /storkram Malinapralina

  Svara
 • Jag vet precis hur illa det är när man öppnar rummet där man gömmer all skit.. Har själv ett sådant rum. Funderar på att börja fundera på om jag ska orka göra något åt det. Känslan som kommer efteråt är ju så underbar… Ska ta mig en bit choklad och fundera en stund till.. 😉

  Svara
 • Hei Hannah!

  Det er så gøy å følge deg og dine her hver dag. Føler jeg nesten kjenner deg 🙂

  En ting lurer jeg på; du er alltid så fresh i klær, hår og sminke – men hvordan sko bruker du?

  Klem Rikke 🙂

  Svara