Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:52 | september 14, 2009

Hår, tårar och förhoppningsvis en kantarell

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Jag ska precis göra mig klar och gå och hämta pojkarna i skolan. Har en ”fight” framför mig, som kommer sluta i tårar och kortare hår. William kommer tycka att jag är världens elakaste mamma och tårarna kommer spruta. Han ska till frisören!

Efter det ska vi möta min mor och bege oss ut i skogen och plocka svamp.

Hör av mig med bilder senare i kväll. 

Önskar dig en fin dag och början på veckan. Du är värdefull!

Puss och kram


9 kommentarer9 kommentarer om “Hår, tårar och förhoppningsvis en kantarell”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HEJ SÖTIS.DU ÄR OCKSÅ ENORMT VÄRDEFULL SKA DU VETA.LYCKA TILL MED SVAMP OCH FRISÖR.FIN BILD IDAG I HÄNT EXTRA PÅ DIG ,PETER OCH LILLA LIVAN.KRAM PÅ DIG.

  Svara
 • ah vad mysigt att plocka svamp, nu ska jag också bege mig ut bara för det. =) hoppas det går bra hos frisören!! =) stor kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en suverän blogg, som jag skrivit tidigare =) Hoppas ni mår bra allihopa =)
  Kom att tänka på dig när jag satt & läste i forumet på familjeliv, kopierar in inlägget här & undrar hur du ser på saken, har det alltid varir självklart för dig att Peter tar hand om pojkarna när du inte kan? Blir själv ledsen när jag läser sådant… Ha en fin dag! Kram Sara

  ”Ska jag ensam ta hand om hans barn varannan vecka ?
  Jag och min pojkvän har en lägenhet tillsammans där vi bor med vårat gemensamma barn (4månader) och hans barn sen innan (11år).
  Bör tillägga att min pojkvän är boende förälder pga lite tidigare strul. Hans son är bara hos sin mamma på vissa lov. Mamman bor även 120mil ifrån oss.

  Nu har min pojkvän fått jobb på annan ort och kommer jobba skift, vilket innebär att han jobbar 7 dagar och är ledig sju dagar osv.
  Då för väntar han sig utan att ens ha frågat att jag ska ta hand om hans son. Städa efter, laga mat till, tvätta åt mm.
  Tyvärr har jag absolut ingen lust att vara barnvakt 24h om dygnen på hans jobbveckor när jag är mammaledig och vill passa på att åka och hälsa på vänner och släkt och göra massa annat roligt på min lediga tid tillsammans med mitt barn.
  Just nu är detta totalomöjligt eftersom jag måste sitta barnvakt. Jag kan ju inte ens gå ut och äta med några kompisar eftersom jag ändå måste göra mat till bonus. Kan inte heller gå ut efter nio då han gått och lagt sig.

  När jag tar upp detta med honom blir han skitarg och skriker saker som ’är vi inte en familj eller å blablablaaa’. Han säger också att jag kan åka bort på hans ledig veckor. Men hur kul är de? Då vill ju jag att vårat gemensamma barn ska få umgås med sin pappa samtidigt som jag också vill umgås med min pojkvän.

  Va ska jag göra?

  Bör tillägga att bonusens farföräldrar bor en km ifrån oss och hans faster ännu närmare”

  Svara
 • Va skönt att höra att man inte är ensam om att ha frisörproblemet!!
  Min 9-åring är stört på omöjlig att få klippt!!Man måsta nästan muta…att sedan 7 åringen börjat bli likadan känns ju sådär…
  Ha det bra .

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Va ledsen jag blev när jag såg att du inte var nominerad till någon blog award på vecko revyn. Men jag såg att din syster blev det, så grattis till henne!

  Svara
 • Jag var ute i Sigtuna skogarna och det finns MASSOR av kantareller!!! Men det är klart, har min hund MIO, ja hon heter så, som kan leta upp kantarellerna åt mig!!! Lycka till och ha en skön dag i skogen!!!

  Svara
 • Titta in på MIOs blogg om du vill.
  http://www.misipis.blogg.se
  Kram

  Svara
 • William blir säker jättefin och nöjd tillslut!hoppas ni hittat lite kantareller idag!Nu ska jag kojsa efter en lång arbetsdag!

  Godnatt och sov så gott!

  kram

  Svara
 • Heej Hannah =)
  Min start på den här veckan kunde inte bli bättre och det tack vare dig!=)
  Fick bilen idag som jag vann och den är helt underbar att köra. Nu ska vi ha en härlig vecka jag och min son. Tack och ha en bra och underbar vecka ni med <3

  Svara