Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | september 16, 2009

En kort hälsning

Hej, fina du. Mår fortfarande fruktansvärt dåligt. Halsen är så svullen att jag inte kan äta något. Jag har precis fått lite Proviva så förhoppningsvis kan jag få i mig lite. Gör bara så väldigt ont när jag dricker. I mitten av nästa vecka ska vår sida vara uppdaterad och fin. Ska bli kul med lite nytt och fräscht här på sidan. Jag hoppas att du kommer tycka om det. Har sett att många av er redan hittat att Henrik Johnsson ska börja blogga här i nästa vecka och några har redan skickat en hälsning till honom. Det känns bra att du också välkomnar honom. Tror det kommer bli toppen bra! Nu måste jag försöka sova igen. 

Kram.


16 kommentarer16 kommentarer om “En kort hälsning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh har inte kunnat läsa bloggen på någon dag och missat att du blivit sjuk.
  Skickar dig många krya på dig kramar.

  Svara
 • Vad kul med Henrik Johnsson!
  Krya på dig, Hannah!

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara
 • Åhh. Så tråkigt att höra. Låter precis som det jag hade för någon vecka sen. Gör så ont i halsen så att man nästan börjat att gråta. Men förhoppningsvis går det över snart igen!
  Kan tipsa om några halstabletter som man endast får ta 3 gånger per dag i några dagar. De hjälpte faktiskt mig och kanske hjälper på dig också.
  Finns på apoteket och heter ZyxCitron.
  Glöm inte att dricka varmt också:) Själv brände jag hela munnen så jäkla varmt det var, men tusan vad det gjorde susen i halsen!
  Krya på dig Hannah!
  Kram!

  Svara
 • Krya på dej. Det är alltid dubbelt så jobbigt för en mamma att vara sjuk, alla ropar och behöver hjälp med något. Tur att din man är hemma och hjälper dej med lillan. Kramizar från Monica
  ps. Hälsa Magdalena vi är så många som saknar henne.ds.

  Svara
 • Hej stackare, Jag tror att du har halsfluss. Då får man plötslig feber och så ont i halsen att man inte kan svälja. Det måste man ha antibiotika mot. Jag har själv halsfluss nu så jag känner väl igen hur du mår. Krya på dig. Kram, Anneli.

  Svara
 • Hoppas att du blir frisk snart. Jag läste precis på Katrin Zytomierskas blogg att om Maggan vinner blogg priset så ska hon börja blogga igen. Är det verkligen sant?! Hoppas!!
  Kram

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah! Hoppas att du snart blir frisk igen!

  Kram

  Svara
 • Håller med Anneli. Kolla upp så du inte har halsfluss. Någon i familjen kan också gå och bära på bakterien utan att själv bli sjuk men samtidigt smitta andra. Men börja med att försöka ta dig till doktorn för ett halsprov på dig själv. Så att du då ev kan få behandling så du blir bättre och smittorisk minskar med tanke på lilla Liv.

  Krya på dig// Skånetösen

  Svara
 • Massor med krya på dig kramar !!!!
  Jessica

  Svara
 • Bingo skriver också att Maggan kanske ska börja blogga för Katrin, varför inte här längre? 🙁

  Svara
 • Stackare! Det verkar vara något som går, eller hur? Tycker att många är sjuka nu. Hoppas att du kryar på dig snarast! KRAM

  Svara
 • Hoppas du mår bättre idag! Krya på dig!

  Svara
 • Get well darling….

  Svara
 • Krya på dig. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Igen!
  Glömde igår att tipsa om hemma gjord kycklingsoppa/buljong. Jag har en vännina från polen som har berättat att för i tiden i polen så gick man och lämnade kycklingsoppa till de sjuka människorna på sjukhusen i polen. I kycklingen så finns det tydligen många bra näringsämnen. Jag har varit lite skeptisk till detta men eftersom jag ofta kokar kyckling och gör soppa beslöt jag för att pröva att bara äta detta när jag hade en rejäl virusinfektion. På mig hjälpte det faktiskt. Jag blev mycket piggare snabbt. Nu hade jag denna soppa i frysen vid detta tillfälle. Det är ju ingen höjdare att stå vid spisen när man är dålig. Men hör med din mamma om hon kan förbarma sig över detta. Har ni inget bra recept så finns det ett i bonniers kokbok. Den stora. Detta är något som är lätt att få i sig då aptiten inte är på topp.Den är väldigt lätt att tillaga. Kyckligen ska bara koka 30 min. Vill ni ha lite mer tips och råd om detta meddela det här så kan jag maila till bloggfamiljen.
  Lycka Till// Skånetösen

  Svara