Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:01 | september 17, 2009

Hopp om livet

Hej fina vän. Berättar för Peter vad han ska skriva så han får agera sekreterare. Har fortfarande hög feber men börjar äntligen få hopp om livet igen. Jag har inte lämnat mitt rum sedan i tisdags och vill bara bli frisk. Imorgon ska jag till läkaren igen och få min dom på vad det är för fel på mig. Mitt i allt elände har jag i alla fall en glad nyhet. Vi kan stolt välkomna vår nya härliga bloggerska Jessica Andersson till Bloggfamiljen! Jag är så glad för jag tycker hon verkar vara så mysig och ser fram emot att läsa hennes texter. Så Jessica, varmt VÄLKOMMEN! Längtar till nästa vecka när Henrik och Jessica drar igång.

Fina Jessica! (bild lånad från www.2entertain.com)

Fina Jessica! (bild lånad från www.2entertain.com)

Imorgon kan jag förhoppningsvis börja skriva själv igen.

Stor kram och sov gott, min vän.


15 kommentarer15 kommentarer om “Hopp om livet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Hannah!
  Massa krya på till dig
  Inget dåligt samvete bara glada friskis hälsningar!!
  Vi alla väntar här på dig när du mår bättre, kramar!!

  Svara
 • Kära Hannah!
  Stor kram till dig, hoppas du snart mår bättre.
  Din
  Nätvän

  Svara
 • Hej
  Skönt att höra ifrån dig och jag ser framemot Henrik och Jessica, alltid kul att läsa en killes tankar och funderingar 🙂
  När jag var blond tyckte folk jag var lik Jessica, nu är jag ju mörk och känner inte ens igen mig själv, hoppas du får en skön natt och att du är pigg imorgon, kram kram

  Svara
 • Hej!vad skönt att det börja vända lite!hoppas du blir piggare till helgen!Vad roligt att Jessica ska börja blogga här,liksom Henrik!så spännande!

  varm kram Helena

  Svara
 • Hoppas du kan koppla av och krya på dig Hannah. Släpp kraven. Du är snart på benen ska du se!
  Kul att Jessica ska blogga hos er, hon verkar fin o go.
  Har du sett senaste se &hör? En liten artikel om Andreas, och William(o mamma Hannah). I bildtexten står det dock Magdalena har sonen William med…och sonen Mio med… Otrolig koll dom har va???
  Tänk positiva tankar nu o sköt om dig!!! Vi har ju Peter så länge;-) Kram

  Svara
 • Krya på dig!Saknar dig, men hälsa även din syster att jag saknar henne jätte mycket./Kramis Annika

  Svara
 • Vad roligt att Jessica ska börja blogga! Har reserverat hennes bok och den var klar att hämta nu. Givetvis roligt att Henrik ska blogga med.
  Gillar verkligen er mysiga sida!
  Krya på dig och lycka till hos läkaren imorgon. Det kommer gå så bra!
  Kram!

  Svara
 • Roligt att få ett litet livstecken från dig! 🙂 Kämpa på, du ska se att du e på benen snart igen!! Kul oxå att höra att Jessica Andersson ska börja skriva här, låter intressant. Kram!

  Svara
 • Krya på dig!
  Det värsta borde ju snart va över,
  så snart kommer du säkerligen känna att det går åt rätt håll igen 😉
  Kram på dig!

  Svara
 • ett råd fina Hannah? Nu när du ändå är sjuk(å de är jättetråkigt å hoppas du blir bättre snart, självklart)njut så länge du kan imorgon är de fredag å mys haha, få se var din Man hittat på till er då. Utan att du behöver göra nåt?! Du få se de positivt, du har en fin Man och du är Underbar själv å fixar å donar för Er alla, nu är du sjuk tyvärr men de har väl andra i din familj varit å vem fixa/dona/för vederbörande, de va nog Du, tror jag? Nu är de din tur fina Du /Kram Annika

  Svara
 • ÅH ÄNTLIGEN!! Det är den bästa bloggaren ni kan ha.. 🙂 Jag har längtat efter att hon ska börja blogga, GUD va kul!!! VILKEN START PÅ FREDAGEN =)

  Svara
 • Jag hoppas verkligen du kryar på dig snart. Jag har det också taskigt just nu. Vår lilla tös 2,5 år var inlagd för lunginflammation för två veckor sedan. Nu är hon inlagd igen o de vet inte riktigt vad det är. En infektion Kanske det inte läkte ut riktigt sist. Själv är jag nerbäddad som du och det känns hemskt att inte kunna vara med henne på sjukhuset o gosa o trösta henne. Lyckligtvis är hennes superpappa med så jag får bara vänta o längta. Nu vill vi bli friska va? STOR kram till dig så du också kan börja gosa med din familj. Kram Lina

  Svara
 • Krya på dig snart!
  Vi saknar dig!:)
  Kram kram

  Svara
 • Hej fina Hannah, kul att höra att du mår bättre igen 🙂

  Svara
 • Skönt att din hälsa går åt rätt håll och kul att Jessika börjar här. 🙂

  Svara