Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:11 | september 18, 2009

Snart tillbaka igen

Idag är det förhoppingsvis sista dagen som jag behöver använda mig av min ”sekreterare” när jag skriver. Nu ska jag iväg till sjukhuset och få svar på mina tester och ta lite nya prover. Hoppas allt går bra för nu börjar jag tröttna på att ligga instängd i mitt sovrum och stirra i taket. För inte mysa med barnen eftersom jag smittar och jag orkar inte ens se på tv. Har inte ätit någon ordentlig mat sedan i tisdags. Igår blev det lite soppa. Vi hörs när jag är tillbaka.

Stor kram och ha en underbar dag.


9 kommentarer9 kommentarer om “Snart tillbaka igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, vad jobbigt… 🙁 Krya på Dig!!!

  Svara
 • Hoppas verkligen att du ska få bli frisk snart och att proverna ser bra ut.
  Många som är sjuka nu, jag hoppas vi ska klara oss men man vet aldrig.

  Kram till dig 🙂

  Svara
 • usch stackare! verkar som du har fått dig en ordentlig bakterie. =( men skönt att det är på bättringsvägen och skönt att kanske få lite besked från doktorerna också. =) krya nu på dig!! stor kram

  Svara
 • Krya på dig Hannah!! Hoppas du får mysa med barnen snart igen och att du slipper vara sängliggande.
  Kram

  Svara
 • Jag tänker på dig!!!

  Hoppas ni får en någorlunda skön helg och att du orkar sitta upp och mysa med familjen.

  Styrke kramar!!

  Lovisa

  Svara
 • På tal om hundallergi lite i efterskott! Vi lånade hem en lapphund på prov, men jag fick kli i näsan och snorade lite. Lämnade tillbaka hunden och tog i samma veva pricktest och även blodprov mot hundallergi. Positiv på pricktestet, men negativ på blodprovet. Vi chansade och tog tillbaka hunden, hade lite kli i nån vecka men sen försvann det helt och nu har vi haft hunden i ca 6 mån. Nån ”allergiexpert” har visst sagt att man kan vänja sig mot sin egen hund, trots att man kan känna av andra. (Jag känner ibland av andra hundar.) Hoppas att ni får en hund i slutändan, för det är sååå himla mysigt:)
  Krya på dig!!

  Svara
 • Stackare, har själv legat däckad men då bara i en vanlig förkylning. Usch hoppas att de passar upp på dej ordentligt.. ta gärna en titt in på min blogg http://lillarakansblogg.blogspot.com/

  Svara
 • Hannah du måste orka med lite fredagsmys.Ta en stor kopp med citronte och bara mys.
  Kramizar från Monica

  Svara
 • Skönt att du är lite piggare!Ullabella…..8888888 har skött sig lysande!

  Vila nu ordentligt i helgen och släpp alla måsten, för det tar några dagar att återhämta sig efter denna pers!

  varm kram Helena

  Svara