Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:31 | september 19, 2009

Tårar och nostalgi

Jag är väl den enda i veckan som missat att Patrick Swayze har dött, usch, så sorgset och hemskt. Jag vaknade för några timmar sedan och tänkte slötitta lite på tv, och till min glädje visade SVT ”Dirty Dancing” till minne av min idolkärlek i unga år, Patrick. Det var inte många månader sedan jag såg den, men jag har legat hög på medicin och drömt mig bort och fått tårar i ögonen och tittat på den för 48:e gången i kväll. Det var inte heller länge sedan jag tittade på ”Ghost”, med honom, och även där grinade jag, men då var det nog mer hulkningar och en snorig och snörvlig variant. Ville genast börja på en drejkurs efter scenen i ”Ghost” när jag såg den första gången 🙂

Kan varenda replik och älskar filmmusiken till denna klassiker. Du missade den inte va?

Kan varenda replik och älskar filmmusiken till denna klassiker. Du missade den inte i kväll va?

Åh, den är så bra! Till denna scen spelas låten "Unchained Melody" som förövrigt är en av världens bästa låtar.

Åh, den är så bra! Till denna scen spelas låten "Unchained Melody" som förövrigt är en av världens bästa låtar.

Dags att sova igen. Jag vägrar att må så här och ligga i karantän längre!

Puss och Kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Tårar och nostalgi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Gick igenom ”mina” bloggar nu då jag inte är så trött och till min glädje hade du skrivit. Det trodde jag aldrig så här dags 🙂 Dessutom är det härligt att se att du orkar skriva och att du orkat se på film. Sa ju att du är en kämpe!
  Jag hade aldrig sett Dirty Dancing och när vi zappade igenom kanalerna såg vi att den gick, på SVT dessutom! Ingen reklam, perfekt. Den var kanonbra, precis som alla säger, riktig feel-good film!
  Du verkar vara på bättringsvägen, så jag tror inte du behöver ligga i karantän särsklit länge till! Tänker på dig.

  Kram

  Svara
 • haha så roligt, jag ville också börja en sån kurs när jag såg den haha, så knäppt hur man kan bli inspirerad av filmer ibland alltså. En annan positiv sak, träffade precis en av mina bästa tjejkompisars killar. Satt och kollade på postkodmiljonären när maggan kom i fokus och han brast ut. ”jag körde hennes syrra i taxi under båstadveckan.”. Och han sa att du hade varit så jordnära och trevlig, inte alls som andra kändisar han kört. =D tänkte du behövde något uppiggande såhär när du e sjuk. =) stor kram!!

  Svara
 • Hej fina Hannah, hur mar du idag? Hoppas du mar battre snart, skickar massa med ”ma bra” kramar:)

  Svara
 • Hos oss blev det också Dirty Dancing, tycker det är så sorligt att han har dött så det blev några tårar här i soffan 🙁
  Tycker denna film är super bra än idag 🙂

  Hoppas du mår bättre idag och att du snart kan umgås med din familj!

  Kram

  Svara
 • Godmorgon och hoppas du mår bättre dag så du får krama om dina söta barn och fina man idag!
  Usch,tycker så synd om dig och jag är precis som du,kan inte koppla av alls när jag inte kan vara med och fixa och hjälpa till,trots att man ligger sjuk-undras vad doktorn skulle ställa för diagos på det:) Hoppas Du får en underbar dag och kan få njuta en stund av det vackra vädret.Sor kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas verkligen du mår bättre idag!
  Krya på dig!
  Stor kram
  Pia

  Svara
 • Det verkar som du har piggat på dig lite! Skönt =) Hoppas det fortsätter åt rätt håll nu!

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • åååh, stackare! läste ditt förra inlägg. hoppas all medicin hjälper nu. tänkte på Mio… låter som en liten filosof 🙂

  förstår stressen att bara ligga hjälplös/maktlös och höra allt ske omkring dig.
  försök att vara i nuet…
  (dåtiden kan man inte göra något åt, det som skett har skett. och framtiden vet vi egentligen ingenting om. det enda vi kan göra är det bästa åt den situation vi faktiskt är i. nuet. oro sänker vår förmåga och är inte till någon nytta fast det känns så ibland. den tar bara energi från vår kraft i nuet att göra vårt bästa.)
  …så gott du kan och släpp det andra.
  då blir du nog friskare snabbare med. har hört att när man är riktigt sjuk så vill gärna psyket/sinnet ”fly” in i andra saker än att vara i sin egen kropp (låter rätt logiskt) vilket kan resultera i att man börjar tänka på befängda saker i kritiska lägen.

  jag började meditera och pyssla med mindfulness av liknande skäl för ett par år sen. det är en av de bästa saker jag gjort.

  en gemen tanke till Patrick Swayze och hans familj här från mig med. fick även mitt unga hjärta att klappa och fötter att dansa…

  krya på dig!!!

  /http://annaelvira.wordpress.com/

  Svara
 • Hej! Hoppas du mår bättre idag!! Jag såg inte Dirty Dancing igår..är alldeles för ”gråtig” efter förlossningen och allt så jag hade nog inte orkat se den. Tycker det är så sorgligt att han har dött, han var min ”kärlek” när jag var yngre också. Men jag kom inte undan tårarna igår då han spelades på radion..”shes like the wind” är ju helt underbar…
  Krya på dig nu och kramisar! Malin

  Svara
 • Krya på dig bästa Hannah. Hoppas du är på benen snart. Men det verkar som du är på bättringsvägen.
  Kram
  Tessan

  Svara
 • Skönt att se att du orkat kika lite på TV i alla fall. Missade Dirty dancing:-( tyvärr, gick o la mig tom innan Idol (med ditt x) började(som jag tänkte smygkika lite på),före min femåring, var sååååå trött.
  Kram i fortsätt krya på dig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en underbar blogg. Jag har följt den…jaa, sen du började skriva egentligen(men det är först nu jag lyckats fippla mig igenom som medlem 🙂 )
  Din blogg är lika självklar till frukost för mig som skinsmörgås och kaffe! 🙂 Den är inte bara rolig utan väldigt inspirerande. Jag närmar mig 30 och du och din familj har verkligen fått mig att längta efter min egna. Jag lever i en relation nu som ena dagen får mig att må om en ängel, andra dagar låser jag mig fast vid det du en gång skrev ”Ibland kan man känna sig mer ensam I en relation än utan en” Trist och sorgligt, men så är det.
  Hur som haver ville jag bara ta detta tillfälle att tacka dig för en underbar blogg.
  Hoppas du kryar på dig snart.
  Mvh/A

  Svara