Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | september 20, 2009

God ”morgon”

Hej min vän. Har precis vaknat och ska äta frukost för första gången sedan jag blev sjuk. Har längtat efter det!

Ville faktiskt barar säga hej och påminna dig om att Du är värdefull.

Hörs lite senare i dag.

Stor kram.


14 kommentarer14 kommentarer om “God ”morgon””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt 🙂 själv ligger jag i soffan efter en natt ute…jag festar nästan aldrig men jag har klarat mig från baksmälla. Dock är jag SÅ SUGEN på en riktig brunch och fråga mig inte varför, men jag tänker på DIG när jag tänker på brunch :p

  Eller jag vet varför…kom på det nu! Du tipsade om ”Sirap” förut och jag gick dit. Det VAR gott! Dock gillar jag den på Nordic Light Hotel bättre, men det är också en annan prisnivå. Jag gjorde en smarrig äggröra till mig själv i alla fall 🙂 det var HIMLA gott alltså…mm!

  Hoppas du njuter av att känna dig lite bättre, önskar dig all hälsa du kan få 😉 kram Hannah, du är också värdefull!

  Svara
 • Det låter som du är på väg tillbaka på banan igen. Skönt för dig. När du var hos läkare testade de dig då även för svininfluensan? Med tanke på att du har varit så dålig. Hoppas att du kan komma ut och sitta en stund på er fina altan om vädret tillåter vill säga. Här i Skåne är det strålande sol och väldigt varmt. Själv ska jag ut och fixa färdigt min bil (har varit duktig och slipat bort synlig rost på min bil och har lackerat och ska nu vaxa mitt verk) hoppas få lite tid till trädgården oxå:)
  Ha en skön dag// Skånetösen.

  Svara
 • Godförmiddag!vad skönt att du kan börja äta igen!här i Jönköping blir det ännu en strålande dag!bara att inse…sommaren kommer på ”hösten” i sverige nu för tiden eller…???så hög och härlig luft!

  krya på dig kramar från Helena

  Svara
 • Hej vännen, skönt att höra att du mår bättre. Själv sitter jag och tittar på Idol reprisen. Måste passa på nu när min lilla dotter sover.
  Ha en underbar dag idag och vila. En super kram till dig och familjen.
  Soliga hälsningar-Magali

  Svara
 • god morgon! =) du en liten fråga…jag har alltid undrat hur du får så naturliga lockar i ditt hår, ser ju ut som änglahår. Använder du någon speciell lockgrej eller du har det uppsatt i en knut bara eller något? =) vad skönt att du mår bättre nu!! stor kram

  Svara
 • Hej!
  Så skönt att du mår bättre! Och gos med barnen brukar ju ge en extra energi!
  Soliga kramar från Mariestad

  Svara
 • Åh vad skönt att du är bättre. Hoppas att frukosten var RIKTIGT god. Kram till dig mysiga bloggvän.

  Svara
 • Kära Hannah,du är också värdefull det ska du veta.Jag har saknat dig jättemycket.Så skönt för dig att du äntligen är på bättringsvägen.Ha en skön Söndag med dina familj.Ps.Hoppas inte du blev alldeles för skräckslagen när du kom ner, eller Peter hade fixat till det.Kram på er.

  Svara
 • Hej Hannah.

  Jag tänkte bara fråga om den där festen som du planerar så smått på har någon åldersgräns?

  Jag är 17 och följer din blogg varje dag och hade tyckt det varit jätte kul om man hade fått vara med :).

  Kramar till dig!

  Svara
 • God eftermiddag 🙂 Åh så skönt att allt är bra med dig! Hoppas att frukosten smakade bra!

  Du är också värdefull, fina Hannah. Vi är många som har saknat dig! KRAMAR

  Svara
 • Detsamma söta du! Härligt att du är bättre, måste kännas så befriande. Kram på dig/Lina

  Svara
 • Hej Hannah
  Hoppas att du mår bättre och hoppas att frukosten smakade bra! Skönt att det verkar vända nu…att du snart är frisk.

  Idag har det varit så härligt väder, hoppas att du kunnat vara ute lite. Jag har varit på kalas hos min Mormor, har haft det jätte trevligt. =)

  Krya på dig.

  Kramiz

  Svara
 • Godkväll:) skönt att du är på bättringsvägen.
  Längesen vi hörde något om Maggan och hennes upptåg;) mår hon bra?

  Kram Lisa

  Svara
 • Välkommen tillbaka till LIVET!!!
  Ta det nu lugnt, så du inte åker på ett bakslag!!
  Kramar

  Svara