Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:42 | september 20, 2009

Samma sak varje dag

I dag var jag ute för första gången sedan i tisdags. Jag satt ute på altanen inlindad i en stor filt i friska luften länge och bara tittade på himlen. Lilla Liv har också blivit dålig, hon har fått virus på stämbanden. Så sorgset, hon som älskar att prata, jollra och skratta. Hon öppnar munnen och försöker säga något, men det kommer bara krax. Hon låter som en skadeskjuten liten kråka 🙁

Peter ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa att det inte var någon fara om hon inte har feber, och det har hon inte, tack och lov. Däremot lite krupphosta. Hon är så tapper, gnäller inte som jag utan vill bara ha mer närhet och fler sovstunder. Jag har lagt henne i min famn och så har vi sovit tillsammans.

Jag fick ett akut behov av att skura handfaten (?), älskar att se när det blir skinande rent av alla mina olika puts och sprayer som jag köpt. Fint blev det men efteråt fick jag betala priset. Har varit helt förstörd resten av kvällen. 

En livs levande Zombie.

En livs levande Zombie.

Peter fick fotoförbud när jag såg hur första bilden blev.

Peter fick fotoförbud när jag såg hur första bilden blev.

Min feber har inte försvunnit än och jag kan bara vara uppe i korta stunder. Tur att Peter kan vara hemma för jag hade inte klarat av att själv ta hand om Liv och pojkarna. Imorgon är det dags för ett nytt sjukhusbesök om jag inte känner mig bättre. Längtar bara efter att få må ”normalt” igen och få äta massa god mat.

Grannpojkarna kom förbi och lekte med Mio i trädgården. Min första mänskliga kontakt utanför huset!

Grannpojkarna kom förbi och lekte med Mio i trädgården. Min första mänskliga kontakt utanför huset!

Nu är det dags att gå och lägga sig. Pojkarna sover sedan länge och Peter sitter och jobbar. Ska få honom att slita sig och komma och lägga sig. Idag kan vi åtminstone sova i samma rum för nu ska penicillinen verka så att jag inte smittar. Har varit hemskt att sova i olika sovrum. Ledsen för mina tråkiga inlägg som handlar om samma sak men för tillfället är det vila som gäller. Vill ändå skriva om mina enformiga dagar och höra hur du har det.

God natt, fina.


17 kommentarer17 kommentarer om “Samma sak varje dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah!du är jättefin på kort även då du är sjuk o zombie!skönt och bra med frisk luft!stackars lilla Liv,måtte hon klara sig från febern! Så gott att få sova inill din älskade man inatt!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Hur kan du vara så söt även fast du legat inne sedan i tisdags? =) Hoppas Liv blir bättre snart.

  Svara
 • Hej min vän! Nu måste jag bara få säga en sak.. du är så jäkla snygg oavsett om du är sjuk eller frisk, osminkad eller sminkad, tjock eller smal.. du ser alltid så fin ut!! Jag är verkligen helt övertygad om att du inte KAN se FUL ut oavsett VAD! Har jag rätt? 🙂 Krya på dig, älskar din blogg!! Kramkram!

  Svara
 • Men det var mig en envis ”grej” då råkat ut för…?!! Jobbigt att febern inte släpper. Mysko?
  O lilla Liv stackarn… Hoppas hon snart kan jollra och ”prata” igen : ) Och att HON slipper febern iallafall! Du är snygg oasvett om du är sjuk eller inte ; ) Kram på dig!!

  Svara
 • Ojdå… Jag råkade skriva oaSVETT. Jag menade såklart oavSETT… hihi!!! sorry : )

  Svara
 • Stackare, men skönt iaf att det e lite bättre.
  Man får försöka se det positiva!
  När ska Jessica börja blogga här?? Kram o krya på dig och lilla Liv

  Svara
 • En stoooor kram till dig Hannah och lilla Liv.

  Svara
 • Hej Hannah,
  skönt att du är på bättringsvägen. Det tar tid att komma igång igen när man varit så sjuk som du varit. Stressa inte igång bara! Kul att läsa även om det blir samma. Vill ju inte att du ska hitta på för att det ska vara underhållande. Jag följer ju din blogg, din vardag,eller hur?! Krya på dig!! Kram

  Svara
 • Gumman!
  Nu måste det väl ändå bli slut på din sjukstuga, här i lilla Vimmerby är det också sjukdom som dominerar och har så gjort den senaste månaden. Blir tomt i plånboken men vad gör man?
  Hade lite uns av energi igår och tog mig an mitt lilla nya projekt. Fick för mig att jag ville ha en husvagn. Min sambo sa blankt nej o tyckte att vi har nog som vi har det med saker som ska tas om hand osv. Efter kloka ord från mig om roliga småutflykter så bestämde jag mig för att köpa en jättebillig vagn som jag kunde ”piffa ” lite!! Haha piffa var bara förnamnet. Men nu är den snart färdigmålad i inuti! Vill så gärna åka på en tur innan vintern. Nu ska vi bli friska o sen till nästa helg så kanske? Ja det var lite vad vi gjort den sista tiden, lite läsning för dig om inte annat, kramar till dig o tack för att du ens orkar delge oss. kram o Hej svejs/Lina

  Svara
 • Hej Hannah det måste varit skönt o få lite friskluft när man har legat inne så länge med högfeber som du har gjort o inte är frisk ännu. Men ge sig på o städa bara för man känner o få rent kan ge sig ett värre bakslag än du annar så vänta tills du är helt frisk o har krafter. Jag har själv gjort så mkt med min infektion i kroppen o det får jag igen nu har ont i alla mina leder nu. Så nu får jag ta det jätte lugnt o inte göra för mycket fast huset är upp o ner.

  Hannah en sak lite inte på sjukvårdsupplysningen när det gäller Liv utan sök en barnläkare som kan titta på hennes stämband o krupphosta så hon får något för det så hon inte får en rejäl inflammation o inte kan prata alls. Min dotter ringde sjukvårdupplysningen o sa det var en virus o det skulle gå över av sig själv men ack så fel dom hade vi fick köra henne akut till läkaren på morgonen då hade hon inflammation i luftrören o på stämbanden så det blev en hög dos kortiosiontabletter på plats o antibiotika för det hade aldrig gått över av sig själv.
  Jag har lärt mig dom som sitter där dom har betalt för att inte släppa iväg så många till sjukvården utan man skall bota sig hemma själv.
  Tycker synd om Liv skall lidda.

  Krya på dig Hannah o du har en superduperman.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Måste vara skönt att kunna vara uppe lite nu och få lite frisk luft 🙂
  Men stackars Liv som har blivit sjuk, hoppas hon inte blir sämre. Min Ville (4 mån) har fått öroninflamation så han får äta pencilin. Det är konstiht med de små att de kan vara vid så gott mod än fast de är sjuka. Min Ville skrattar och jollrar på som vanligt det är bara nätterna som har varit jobbiga eftersom han inte vill ligga ner då det spränger i öronen 🙁

  Många krya på er kramar till dig och Liv

  Svara
 • Hej Hannah! Vad skönt att du är på bättringsvägen! Mitt tips till hela familjen för att få vara lite friskare är att ta tillskott av D-vitamin. Det är väldigt viktigt för immunförsvaret. Man blir inte lika lätt sjuk och när man blir sjuk blir man fortare frisk. Jag har tagit D-vitamin sen nyår och märkt en oerhörd skillnad i mitt immunförsvar. Jag brukar lätt bli förkyld och när jag blir det är jag sjuk i flera veckor. Nu har jag varit förkyld två gånger och det har gått över efter ett par dagar och jag har bara haft lätta symptom! Fantastiskt skönt!
  Man ska köpa D-vitamin på hälsokostbutik (typ Life) och styrkan ska vara 2000IE eller 500% av RDI (Holistic är ett bra märke). 1-2 tabletter om dagen i samband med måltid. Barnen kan ta 1 tablett varannan dag och Liv får ju sina D-droppar men när hon är 1 kan du ge henne upp mot 10 droppar per dag.
  Läs mer här om du vill:
  http://www.Kostdoktorn.se/d-vitamin

  Svara
 • Hej Hannah!
  Urs vad tråkigt att lillan också blivit dålig…det är så jobbigt att se de små vara sjuka! Du är nog frisk snart ska du se; måste säga att du ser fantastisk ut fast du har feber och varit så dålig så länge!
  Krya på er!
  kram//Hanna

  Svara
 • Hej på dig! Du ser väligt fin ut för att ha varit sjuk i en hel vecka. Men jag kan tänka mig att du inte har några krafter kvar och kännder dig matt och kraftlös. Hoppas nu att lilla Livan klarar sig. Ha en fin fortsatt dag.

  Kramar 🙂

  Svara
 • God förmiddag, kära Hannah!
  Har varit borta från datorn några dagar och njutit av helgen med min fina familj. Isadora var hos sin farmor och farfar mellen fre-lör, så att jag och Robin fick lite egentid. Vi åt upp det sista godiset ur kylen, för nu har jag börjat på Viktväktarna! Är sååå peppad och glad för mitt beslut. Jag som varit smal hela mitt liv fick nån konstig ämnesomsättning efter graviditeten, så jag har inte lyckats gå ner mina kilon. Skönt då med hjälp!

  Igår svimmade jag på jobbet och slog i skallen. Mår illa och känner mig kräk-färdig hela tiden, så gissar på en mindre hjärnskakning. Usch och fy. Hoppas att vi både mår bra i morgon!

  Ser fram emot bloggträffen som är under planering. Skulle vara så roligt att träffa alla i vår ”familj”. :]
  Stora kramar!

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Välkommen tillbaka 🙂 Skönt att du mår bättre. Nu får vi hoppas att lillprinsessan inte blir sämre. Själv har jag o min familj varit hemma hos mina föräldrar i småland, såå mysigt!! Förstår att du längtar hem till din pappa/bror. Vi var även på min systerdotters barndop igår. De hade fixat så fint o lilltjejen sov ända tills prästen svepte med vattnet på hennes fjuniga lilla hjässa 🙂 Nu ser jag fram emot en ”bloggträff” med bloggfamiljen! 😉 Ha en skön måndag o missa inte hollywoodfruarna… Kram!

  Svara
 • Hehe, jag vet vad du menar med fina skinande handfat! 😉 Hoppas att du mår bättre, det var en riktig omgång av baciluskerna det, och att resten av familjen klarar sig. Sköt om dig så mycket!
  Kram å hälsn.
  Emma

  Svara