Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:22 | september 21, 2009

”Piggen”

Det var länge sedan jag faktiskt tyckte om måndagar, men i dag känner jag mig verkligen på bättringsvägen trots lite feber och sängliggande nästan hela dagen, så i dag är en bra dag. Har tagit bort bushlooken som jag haft ett par dagar. Nu ser det inte längre ut som två män i sängen, när mina och Peters ben sticker ut under täcket 🙂 Apropå hår så kom jag och tänka på när Maggan skojade med Mio och sa att alla mördare mustasch, varpå Mio svarar ”men, Maggan du är ju ingen mördare!”.

 

Pojkarna har ledigt från skolan både i går och i dag. Mysigt, så vi kan umgås lite.

Pojkarna har ledigt från skolan både idag och imorgon. Mysigt, så vi kan umgås lite.

Liv kraxar inte fullt lika mycket och det känns som även hon är på väg att bli helt frisk. Däremot har jag glömt att berätta att hon fått två små tänder nertill. De har vuxit upp precis samtidigt, och är två söta, små vita piggar, lika söta som hemska när jag ammar. Fy, fasen vad ont det gör när hon hugger tag, det går knappt att amma längre. Ska kalla henne ”Piggen” nu.

Önskar dig en fin dag.

All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “”Piggen””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna, har du varit hos läkaren idag?
  Det är skönt att höra att du i alla fall är bättre även om du fortfarande har feber.
  Fick du svar på om det var Svinunfluensan?

  Svara
 • Härligt!

  Jag håller med om att detta är en bra dag. Jag sträcker mig så långt som att kalla den ÅRETS BÄSTA MÅNDAG för egen del. Jag har nämligen haft en långpromenad med en tjejkompis och hennes bebis. Jag fick låna bebisen och hade henne i en bärsele och hon somnade hos mig. SÅ mysigt!

  Sen så ringde dom från ett arbete som jag sökt och sa att dom vill ha MIG! Jag börjar i morgon och är överlycklig för det!

  Dessutom ska jag prova på klättring för första gången i mitt liv i kväll!

  Solen skiner

  Livet leker!

  Svara
 • Hej finaste du!
  åh vad härligt att du mår bättre!! har tänkt på dig en hel del då jag också legat nedbäddad i snart en vecka.. brukar ofta få öroninflammation vid såna här tillfällen och denna gång har jag nog klarat mig, så håll gärna tummarna för att jag ska slippa den smärtan denna gång…
  vilken UNDERBAR bild på er 3! ni är så fantastiskt vackra o söta hela bunten där i S-tuna 🙂

  Hoppas måndagen fortsätter med massa glädje och kärlek!! kramar

  Svara
 • Hej, kära Hannah.Så skönt att du är på benen igen.Kram till dig och dina fina barn,och till mannen förstås.

  Svara
 • Hej Hannah!vad skönt att du kan vara uppe lite!finns ju inget skönare än att fräscha till sig med en go dusch samt ansa efter att ej orkat med det!Du ser piggare ut iallafall!aj aj, minns när mina barn fick de små piggarna…hua vad ont!

  kram kram

  Svara
 • Skönt att du är på bättringsvägen igen!!! 🙂 Har saknat ditt bloggande… 😉 TACK för att du förgyller mina dagar men dina underbara blogginlägg!!! Du gör de mörkaste dagarna lite ljusare för mig… Jag har det väldigt kämpigt med min ångest just, och just nu har jag hamnat i nån svacka, så jag mår otroligt dåligt… 🙁 Vissa dagar orkar jag mig knappt ur sängen, vill bara gå och dra täcket över huvudet och ja, stanna där typ… Men att läsa din blogg piggar alltid upp en aning… TACK för det!!!
  KRAM till dig och din fina familj!!! 🙂
  /Hanna!!!

  Svara
 • Det verkar vara nåt rejält du har fått, stackare. Du har ju varit riktigt dålig hur länge som helst. Måste ju varit rena tortyren att inte ha kunnat mysa med familjen… Gott att du verkar vara på bättringsvägen nu!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Skönt för dej om du mår bättre. Hoppas det ger sej nu.Tycker om att läsa din blogg!

  Roligt att äntligen höra något ifrån Maggan (hon ger en hälsning på Kims blogg).
  Mvh Anette

  Svara
 • God kväll Hannah, skönt att du är på bättringsvägen å känner dig piggare. Penicillin är kanon. Har nyss kommit hem efter varit ute med 6 av mina kompisar, först åt vi och tjattrade i drygt en timme, sen var de Bio. Flickan som lekte med elden, å så bra – hemsk men bra, satt på helspänd hela tiden haha, ni måste se den. Jag är helt tagen, vilka skådisar, kanon. ha de bra kramar Annika

  Svara
 • Hej! Jag tycker Liv liknar lite Magdalena och hennes son tristan, ief på denna bild.

  Svara