Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | september 23, 2009

God morgon

Det ser ut att bli en vacker dag, hoppas det, och hoppas att du mår bra. Jag har vänt lite på dygnet nu när jag sovit så mycket, så när klockan ringde i morse var jag helt död. Fy. Somnade sent in på natten i går.

Så här såg det ut bredvid mig i natt. Livs lilla fot stack upp från vaggan :-)

Så här såg det ut bredvid mig i natt. Livs lilla fot stack upp från vaggan 🙂

... och så här ser det ut bredvid mig nu.

... och så här ser det ut bredvid mig nu.

Kul att Henrik började skriva i går, ska bli spännande att följa. Nu väntar vi bara på Jessica.

Hoppas att du får en fin dag. Vi hörs snart.

Puss och kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Va söt Liv är o skönt att du har börjat pigga på dig.

  Jag hade tänkt skriva i somras då ni hade blivit strömlös o skulle grilla. Då ni inte kunde få klyftpotatis, för jag har ett recept som är supergott, man grillar potatis på grillen. Skiva potatisen ganska tunna skivor, lägg på folie, olivolja, salt o peppar å gör ett paket av det. Ta gärna dubbelt med folie så inte oljan rinner ut. Grilla i ca 20 min – klart!

  Svara
 • Godmorgon vännen.hon är ju bara sååå himla söt lilla Livan.Ha en fin dag i solen.Kram.

  Svara
 • Hej! Så supersött med fossingen som sticker fram!!! Min lille 5 mån vände sig till mage i sängen igår. Helt plötsligt dök bara ett huvud upp över kanten! Titt-ut sa jag o han började skratta högt! Supermysigt:)
  Ha en fin dag! Hoppas du mår bra nu! Själv börjar nåt krypa på mig… Ont i hela kroppen, seg , frusen o huvudvärk:( Är så rädd att hamna i karantän som du o inte få mysa med lilleman…
  Kram på er

  Svara
 • Hej Fina!

  Vad skönt att höra att du mår bättre. Usch, det var ingen rolig bacill du fick! Själv ligger jag nerbäddad med 39 graders feber. Inte så konstigt med tanke på att båda barnen och min man också legat. Men kvinna som jag är så trodde jag att jag skulle klara mig ;o)

  Det var först klockan 6 imorse när klockan drog igång som jag var tvungen att kapitulera och inse att det inte skulle funka att ta två alvedeon, få iväg ungarna till dagis och sedan gå till jobbet. Jag var tvungen att ringa in och sjukanmäla mig…vilket nederlag!

  Varför är det så? Jag har VABat i två veckors tid med barnen för att dom ska pigga på sig och må bra igen, men när det kommer till mig själv så tycker jag att två alvedon och 8 timmar på jobbet är allt jag är värd. Så knäppt!

  Jaja, nu ligger jag hemma iallafall och känner mig lite bättre men bävar lite inför hemkomsten av dom små :o)

  Vad underbar hon är lilla Liv! Söt som socker!!

  Ta hand om er idag, kram Lovisa

  Svara
 • Så otroligt söt hon är lilla Liv! Njut av henne som bara den!

  Svara
 • God dagens!
  Har just hittat till din superfina blogg. Vad söt hon är lilla Liv, jag har också en dotter som heter Liv, mitt favorittjejnamn med andra ord 🙂

  Ha en trevlig dag! // Norrland

  Svara
 • Nämen åh va söt hon är lilla Liv men den lilla foten 🙂

  Svara
 • Lilla gumman. Så fridfull hon ser ut, Liv.
  Ta hand om varandra!

  Svara
 • Lilla Liv är så underbar, det gjorde ni bra du och Peter!

  Svara