Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:52 | september 23, 2009

Lat, latare, latast

Jag är latast! Allt jag skulle göra nu på förmiddagen har jag bara struntat i, låtsas glömma bort. Har i stället pratat med Liv, som konstigt nog inte pratar tillbaka 🙂 och bara suttit vid datorn och slökollat mail och googlat på Christer Lindarw (?!).

Christer?

Christer?

Har alltid hört att jag liknar honom, i alla fall när han är kvinna, och mest enligt Syrran. Jag brukar retas och säga att hon är lik hans vapendragare Lasse Flinkman 🙂 Jag har googlat honom pga att jag letar efter en bild som föreställer Christer och Richard Engfors utklädda som mig och Maggan med ballonger under tröjorna, när de imiterade oss för After Dark showen för mer än tio år sedan. Det var en ära att få bli ”retad” av dem, riktigt stort . Vi fick sjunga in en ny text till ”You got what I want”, som de mimade till. Jag minns inte hela texten, men med samma melodi så löd refrängen: ”Vi, vi har gjort succé, men fattar noll. Vi har ingen koll på dur och moll. Vi kan inte dansa, spela roll vi vet vad killar gillar. Vi, pumpar lite här och lite där, pumpar, pumpar upp en karriär…..”. Ja, det var tider det 🙂

Hittade däremot den här gamla bilden från mitt 20 årskalas.! Jag till vänster, Richard som "mig", Maggan och Leo som "henne".

Hittade däremot den här gamla bilden från mitt 20 årskalas.! Jag till vänster, Richard som "mig", Maggan och Leo som "henne", eller är det tvärtom? Är det Richard till vänster, och Maggan till höger?

Att jag började rota fram detta är för att på fredag ska jag gå på premiären av After Darks nya show med Babsan, och kom att tänka på det. Det ska verkligen bli kul. Får leta fram något glittrigt och paljettigt ur garderoben så man smälter in bland de glamourösa ”transorna” 🙂

Nej, nu måste jag ta tag i min dag.

Liv hälsar och visar stolt upp sina små piggar. Visst är de söta?

Liv hälsar och visar stolt upp sina små piggar. Visst är de söta?

All kärlek.


17 kommentarer17 kommentarer om “Lat, latare, latast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Christer Lindarw som kvinna är nog faktiskt lite lik dig 🙂 fast du är naturligtvis mycket vackrare och kvinnligare! Kul att få se en gammal bild av dig och Maggan, mer sånt!

  Svara
 • Du är så fin kära Hannah och Liv är ju universums sötaste lilla krabat!! Hoppas ni får en fin dag i solen!

  Svara
 • HEJ,FINA Hannah.Det är precis som hemm hos mig.Jag skulle gjort så mycket idag men inget är gjort än.Vissa dagar är bara sådana.Förhoppnings så blir det mer gjort i morgon.Liv vilken goding alltså.Ha en fortsatt skön dag. Kram på er.

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 jag har en fråga. Jag förstår dock om du inte har tid att svara. Men jag undrar om Wioliv är ett namn som du har blandat dina barns namn med?
  Hoppas allt är bra med dig 🙂

  Svara
 • Du är inte alls lik Christer Lindarw! Förstår inte alls varför dom tycker det? ….men nu är du så söt och fin igen Hannah 🙂 och man får lov att vara lat 😉
  All kärlek
  Kram Lommo

  Svara
 • Du borde ändra rubriken ovan till:
  Snygg, Snyggare, Snyggast…..
  Du har varit hur sjuk som helst och är fortfarande lite dålig. & Hur snygg som helst idag (igen). En annan hade ju inte sett så snygg ut efter sjukdom varken m mirakelkrämer och plastikoperationer…Hur sjuttsingen gör du människa??!! Tack för att vi får hälsa på hos er…

  Kram
  Snorkråkan fr Gbg som ser risig ut….

  Svara
 • Gulle skrutten,lilla Liv är så gullig massor med psssar till dig lilla Liv kramis

  Svara
 • Hela lilla liv är ju onödigt söt!

  Svara
 • Men gud vilken fantastisk hy du har människa!! Ge mig tips här och nu!! hahaha
  Kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Söt hon är lilla Liv 🙂 Är en trogen läsare av din blogg varje dag. Hoppas du mår bättre! kramar

  Svara
 • http://www.gt.se/noje/fredag/1.1561841/systrarna-graaf-under-lupp?standAlone=true&viewstyle=print

  Är det den bilden du menar?

  Kram Anna

  Svara
 • Ville bara skänka lite krya på dig kramar!!
  Tack att du och bloggfamiljen förgyller min vardag!!

  Svara
 • Håller med.SNYGG,SNYGGARE, SNYGGAST.Du är bara så jäkla snygg ,och viken hy du har,helt otroligt är det.Kram på dig.

  Svara
 • Underbart att du verkar vara på benen och börjar bli ”fit for fight” igen….
  håller också med ovan inlägg….du är helt sagolikt vacker Hannah….
  o det gör inget att man är lite lat ibland….det är en världslig sak som min gode vän Karlsson brukar säga….=))…
  P&K

  Svara
 • Hej Hannah!Så söt hon är lilla liv med sina små vita piggar!Ha ha häftiga gamla bilder på er…det var tider det!

  kram

  Svara
 • Åh Hannah! Så fantastiskt fina ni är. Wow! Du ser inte ut att vara en dag över 20. Så otroligt vacker. Det riktigt strålar om dig!

  Och lilla liv är ju så underbar.. Återigen – det känns så himla roligt att få ta del av din vardag. Vi bloggläsare har ju varit med från början. TACK för det! Tack, tack, tusen gånger tack.

  En massa kramar!

  Svara
 • Hej Hannah! Ni e så söta både du och lilla Liv. Dina ögon e helt otroliga! Var gör du dina fransar o hur sköter du dem? Kram Kram

  Svara