Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | september 24, 2009

Lite ytlighet :-)

På frågan om mina ögonfransar, som jag såg var ett par stycken, så använder jag LANCOME DÈFINICILS i svart. Har rätt långa i mig själv, men denna mascaran separerar och gör dem lite längre. Oftast är fransarna ljusa, nästan osynliga längst fram, vilket gör att de ej syns lika bra utan färg på, så med mascaran får du fram hela fransen. Har använt den i massor av år, och den är super. En likvärdig, men lite billigare variant är L´ORÈALS Telescopic (guldfärgad ”förpackning”).

Trötta pisshål...

Trötta pisshål...

... lite piggare ögon med Lancome´s hjälp. Brukar klippa mina nedre fransar, för att det inte ska bli för mycket spindelben över det.

... lite piggare ögon med Lancome´s hjälp. Brukar klippa mina nedre fransar, för att det inte ska bli för mycket spindelben över dem.

Dagens sanning. Smink kan göra underverk 🙂

Puss.


15 kommentarer15 kommentarer om “Lite ytlighet :-)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grymt!! Jag har en toppbra mascara jag också, mnns inte vilket märke det var men förpackningen är iaf leoparmönstrad.

  Hannah, jag har frågat förut om det är möjligt att maila dig? Förstår om så icke är fallet men fråga kan man ju alltid göra.

  Kram

  Svara
 • Matilda…skicka mailet till [email protected], skriv Hannah i ämnesraden…..

  Ha en bra dag allesammans

  Svara
 • Tack fina Sofia F för tipset!

  Hoppas du får en fortsatt bra dag.

  Svara
 • Tänk om man hade haft sådana ögonfransar! Böjer du dom också eller du bara målar? Hur många lager brukar du måla?

  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Måste bara få säga det ut högt…jag kanske är gravid!!! Med nummer fyra för mig och andra för pappan…oj oj oj…jag känner mig glad men samtidigt är det lite läskigt, fixar vi det här? Vi som har det så skönt med barn varannan vecka och massor av egentid, usch det där lät hemskt, men det blir lite lyx i vardagen att bara få tänka på sig själv…nervös…en vecka till sedan vet jag med säkerhet…vad kommer HAN att säga?? Tack för att ni har en suverän blogg, att följa er två med killarna och lilla Liv är bara så underbart roligt. Många gånger sitter jag bara och ler och nickar och vet PRECIS hur du känner. Kram

  Svara
 • hej jag har en fråga som du kanske kan svara på:) jag har aldrig sminkat mig o är inte så ”tjejig” men känner mig blek är rödhårig och har fräknar och då undrar jag kan man ha massa sånn där brunkräm o rouge (kanske inte heter så) även om man har fräknar,ser det inte dumt ut då?har du några tips på vad man kan hitta på och det ska se naturligt ut;)kramkram

  Svara
 • Tack för tipset!sant att smink kan göra underverk!Bra när vi kan tipsa varandra om bra produkter mm!

  varm kram från ett regningt och grått Jönköping

  Svara
 • Himmel o pannkaka….vilken skillnad..blir så tydligt när man ser ”före/efter” bilder…älskar o känna mej fräsch o fin…o kan faktiskt knappt gå ut utan mascara..=o…men att det gör sån skillnad…du är så vacker Hannah…!!!!

  Svara
 • Jag måste bara säga att ända sen jag började läsa din blogg här på bloggfamiljen har jag blivit så mycket starkare och fått bättre självförtroende. Jag måste bara fråga ifall ni ska ha flera barn,

  Massvis av kramar från Elisabeth

  Svara
 • Jag använder också Lancome Dèfinicils. Den är super och inte behöver man lägga på mycket heller för att få långa fina klibbfria fransar. Har provat massor av märken men inget slår denna.

  Svara
 • Hannah panna, jag antar att du vet om att Mio är mer eller mindre en kopia av dig i utseendet? Ni är ju SÅ lika så det är inte klokt! Så där ser du väl ändå dig själv när du tittar på honom väl? =) Massa kramar till dig!

  Svara
 • Välkommen till Holland

  Av Emely Pearl Kingsley (fritt översatt till svenska)

  När man ska ha barn, är det som att planera en sagolik semesterresa till Italien. Du köper en massa resehandböcker och gör underbara planer. Colosseum, Michelangelo, lutande tornet i Pisa, gondolerna i Venedig. Du lär dig konversera på italienska. Allt är mycket spännande.

  Efter månader av spänd och otålig förväntan, kommer så slutligen dagen D.

  Du packar dina väskor och reser iväg. Åtskilliga timmar senare, landar planet. Flygvärdinnan kommer och säger: ”Välkommen till Holland.”

  ”Holland!”, halvropar du. Vad menar du med Holland? Jag har beställt en resa till Italien! Jag ska vara i Italien! Hela mitt liv har jag drömt om att resa till Italien!

  Men det har blivit en förväxling i flygrutten. De har landat i Holland och där måste du stanna.

  En viktig sak att komma ihåg är att de inte har tagit dig till en hemsk, vidrig, oanständig plats, full av farsot, svält och sjukdom.

  Nej, det är bara en annorlunda plats. Så Du måste gå ut och köpa nya resehandböcker. Och du måste lära dig ett helt nytt språk. Och du möter en helt ny grupp av människor som du aldrig har mött tidigare.

  Det är som sagt en annorlunda plats. Det är långsammare takt här än i Italien, mindre glamoröst. Men efter att ha varit här ett tag och du har hämtat andan och sett dig omkring så börjar du lägga märke till att Holland har väderkvarnar. Holland har tulpaner och Holland har till och med Rembrandt.

  Men alla du känner är upptagna med att resa till och från Italien, och de skryter om hur underbar deras tid i Italien har varit.

  Och då och då så säger du till dig själv: ”Ja, det var dit jag skulle, det var vad jag hade planerat.”

  Men om du ödslar ditt liv med att sörja över det faktum att du inte kom till Italien, så blir du aldrig fri att uppskatta och njuta av det riktigt speciella, verkligt underbara med Holland.

  Hej Hanna<3
  Har följt er här på bloggfamiljen sen ni starta och tycker det är jätte roligt att få ”smyga” med lite i er vardag:)

  Jag har själv 2 barn(tvillingar) på 6 år en pojke & en flicka. Denna fina dikt har jag läst många ggr å den beskriver vår ”vardag” bäst. Min dotter föddes med en grav hjärnskada:( men är en riktig fighter,trots sina grava handikapp är hon en solstråle med en sån livsglädje.
  Många kramar Familjen annorluna:)

  Svara
 • All ära åt Lancomes mascara men det är nog dina egna fransar och vackra ögon som gör mascaran snygg 😉

  Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Jag har haft loreal´s telescopic i flera år men kanske skall prova lancomes!? Du får superfina (eller har kanske jag skall säga) fransar!
  Ha en fin helg!
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Men lysande, då ska jag införskaffa mig en sådan. Har testat många olika mascaror men utan ett önskvärt resultat! Tack!

  Svara