Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | september 24, 2009

Ösregn

Så var det med det fantastiska vädret och den vackra början på hösten, som jag tidigare skrev. Nu bara öser det ner, men rätt mysigt är det ändå!

Det bästa med regnet är att jag får ha mina favoritstövlar, med numera tillhörande röda fleecestrumpor som viks över skaftet.

Det bästa med regnet är att jag får ha mina favoritstövlar, med numera tillhörande röda fleecestrumpor som viks över skaftet.

Hittade strumporna på en liten skobutik, som heter SkoSven när jag var i Båstad i somras (har köpt stövlarna där också). Har längtat att få använda dem.

Nu ska jag stoppa ner pyjamasbyxorna i stövlarna, ta bort mjölkmustaschen och fara och hämta pojkarna, undras om de kommer skämmas över mig, bäst att vänta i bilen 🙂

Kram kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Ösregn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna.
  Jag älskar verkligen din och Peters bloggar. Följer dem med spänning! Jag har en fråga: Hur gör du för att få så fina ögonfransar? Har du något bra sminktips? Vore tacksam för det =)
  Kramar

  Svara
 • Snygga stövlar, var har du köpt dom??

  Här i Umeå är det fortfarande härligt väder och imorgon åker vi till våran fjällstuga i Klimpfjäll, längtar redan.

  Kram

  Svara
 • Jag brukar inte kommentera, men jag måste bara säga att du Hannah, och restan av din familj inspirerar mig varjedag till att fortsätta kämpa trots svåra motgångar i livet (har mist min mamma). Längtar så till den dagen då jag o min kille skaffar en egen familj! Må väl o du ska veta att din blogg uppskattas!

  Svara
 • Vart har Hanna Hedlund tagit vägen med sina veckoinlägg???

  Jag är givetvis glad att jag får läsa dina inlägg så länge, sen ser jag fram emot Jessicas också =)

  Svara
 • All ära åt Lancomes mascara men det är nog dina egna fransar och vackra ögon som gör mascaran snygg 😉
  Alltid kul att läsa dina inlägg 🙂

  Svara