Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | september 25, 2009

Äntligen fredag

Min favorit dag är äntligen här! Hoppas att du mår bra och är vid gott mod.

Kom precis hem. Vi sov hos min kära mor och styvfar i natt, det är så mysigt, jag bara älskar att sova över där. Satt i deras garage i timmar och läste gamla dagböcker från tonåren och hittade massor av annat kul, när jag rotade runt. Till min stora glädje fann jag även min ”fotokartong” 🙂

Mammas mat slår min, tycker pojkarna, men det gör nog de flesta :-)

Mammas mat slår min, tycker pojkarna, men det gör nog de flesta 🙂

Här sov vi alla fyra. Det var mysigt, trots att jag knappt fick en blund pga gnisslande tänder och fötter överallt. En och en annan prutt förgiftade även rummet.

Här sov vi alla fyra. Det var mysigt, trots att jag knappt fick en blund pga gnisslande tänder och fötter överallt. En och en annan prutt förgiftade även rummet.

Nu, ska jag och Livan göra oss klara för att fara in till stan. Tänkte gå runt och kika lite i affärer. Kanske hitta något fint till i kväll, då jag ska på After dark på Tyrol. Fick även en inbjudan till en fest på Café Opera i kväll, ”Anna Anka tribute party” (hon är där), vad det nu innebär. De svenska Hollywoodfruarna gör tydligen succé.

Önskar dig en fin och underbar helg.

Stor kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Äntligen fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trevlig helg!!!!

  Svara
 • Åh, va mysigt! precis så har jag det när jag hälsar på min mamma i småland 😀 då ligger tre barn precis som dina, så sött!
  ha en bra fortsatt dag!

  Svara
 • Ha en bra dag Hanna…o så mysigt ni hade det hos din mamma o ”styvfar”. Kul o se dom på era bilder ju ,då jag läste Maggans bok innan o deras namn nämndes då o då. NU vet man lite vilka dom är , haha. Må gå gott o hälsa denna Anka(alla snackar om)

  Svara
 • Vad skönt att du hittade fotokartongen! Haha, kom seriöst på mig själv med att stå och tänka på hur sorgligt det var om den också var borta, förut idag medan jag diskade. 🙂
  Men nu kan jag ju känna mig lugn och trygg i vetskapen att den finns kvar!

  Svara
 • Å vad mysigt 🙂
  Blir så avundsjuk 🙂
  Skönt att korten kom fram, glad jag blir för din skull!
  Ha en super helg!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah.Vill önska dig och din fina familj en riktigt skön helg.Hoppas ni får trevligt ikväll.

  Svara
 • Ha en underbar kväll , de är du verkligen värd efter varit isolerad från mänskligheten och familj, berätta hur dom var, väntar med spänning. Tack ännu en gång för du delar med dig av dig själv och ditt liv till oss trogna ”fans” Kramar Annika

  Svara
 • Glömde säga att de första jag skulle ta om de började brinna i mitt hem, var fotoalbum på mina fina tjejer, så glad att du fann dom, fick ont i magen när du inte visste var dom var å orolig.. Å vad glad jag blir för din (pojkarnas)skull, betyder ändå mycket. Har inte heller något kort på mig, men syrran(äldre, massor!?)har och det har blivit viktigt för mig också..godnatt eller godmorgon fina DU

  Svara