Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | september 25, 2009

Det Lilla barnet

Vill passa på att tipsa dig om ”Det lilla barnets fond”. 

Köp denna söta tavla av Elisabet Ädelroth, och pengar går till forskning kring det lilla barnet.

Köp denna söta tavla av Elisabet Ädelroth, och pengar går till forskning kring det lilla barnet.

Gå in på www.lillabarnet.se och läs mer om det.

www.adelroth.com  kan du köpa tavlan till förmån för forskningen kring de nyfödda. 395 kr kostar den och 200 kr går direkt till fonden.

”Lilla barn, må många änglar skydda dig genom livet”


7 kommentarer7 kommentarer om “Det Lilla barnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visst är det skönt med fredag!
  Idag skall jag och min sambo fira 3 år tillsammans *mysigt*.
  Glöm inte ta med kameran idag!
  //U

  Svara
 • Hej Girls
  Här kommer ett bra/viktigt nummer att ha i telefonen; 08-50 44 66 66. Det nummret kan man ringa fredags- och lördagskvällar mellan kl 23:00 och 03:30 om man är ute och går och vill ha ”sällskap” i luren medans man går. Numret går till Polisens Kvinno-Jourtelefon och man talar om var man är och vart man ska och har sedan en öppen linje, så följer personen i andra änden dig på en karta. Skulle något hända dig på vägen så skickas det ut omedelbar hjälp! Nattknappen gäller i hela Stockholms län.

  Trevlig helg!
  Kramar Annelie
  http://www.metrobloggen.se/smilla

  Svara
 • Hej!
  Skulle bara vilja berätta att jag verkligen gillar era bloggar på den här siten! Ni har lyckats få till många intressanta bloggare och det är synd att några har valt att sluta.

  Hoppas att du har/fått en underbar fredag!!

  Svara
 • Hej!hoppas du har /har haft en trevlig kväll Hannah!önskar er en fin helg!

  Godnatt o sov gott!

  kram

  Svara
 • Vilken jättefin tavla =) Jättekul att ni fått hit Henrik. Han är duktig på skriva oxå. Sen tycker jag Katinka har så kloka saker hon tar upp o ser framemot Jessica. Saknar givetvis Maggan o Kim men är glad att du o Peter skriver. När var det ni skulle ”uppdatera” sidan ? Är väl dax att ta bort de krönikörer som inte skriver längre osv. Hoppas du haft en jättebra kväll o inte tagit ut dig alldeles då du just varit sjuk ! Kram/Mari

  Svara
 • TACK HANNAH!
  Äntligen hittade jag den perfekta gåvan till min bästa vän som i förrgår fick sin första prins. Denna present blir perfekt. TACK =)
  Du kan väl hälsa din fina syster att jag saknar henne. Känns som det fattas något i mitt liv 🙂 Tänk så det kan vara.. hihi! Kram på dig!

  Svara
 • Hej söta Hannah.En underbar tavla.Den ska jag köpa till mitt lilla barnbarn som snart anländer.Tusen tack för tipset.Kram på dig.

  Svara