Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | september 28, 2009

Ett nytt Liv.

Hej min vän. Läste precis att Henrik och Malin fick sin lilla son i går. Vad underbart! Jag kan sakna den känslan fast jag ganska nyligen upplevde den. Att äntligen få se, känna och hålla i sin nyfödda bebis, som man längtat och väntat på så länge. Jag börjar gråta så fort någon fått barn, så nu sitter jag och snorar framför datorn. Jag brukar alltid titta på ”Förlossningskliniken” (tror att den heter så) på tv, och då grinar jag hela tiden. Det är så häftigt med förlossningar, att ett nytt liv kommer till världen.

Tänk att Liv är fem månader, vad tiden går fort. Det känns inte längesedan jag hörd hennes första skrik och fick barnbeck över hela mig :-) Nu ligger hon i sin vagn, nybadad och nerbäddad, och sover som en liten gris.

Tänk att Liv är fem månader, vad tiden går fort. Det känns inte länge sedan jag hörde hennes första skrik och fick barnbeck över hela mig 🙂 Nu ligger hon i sin vagn, nybadad och nerbäddad, och sover som en liten gris.

Nu ska vi ta en promenad. Känner mig så hurtig i min outfit.

Har träningsställ, keps och riktiga löparskor på mig. Fick bättre flås bara av att se mig själv i spegeln.

Har träningsställ, keps och riktiga löparskor på mig. Fick bättre flås bara av att se mig själv i spegeln.

Ska till BVC, och så måste jag köpa kaffe. Har inte druckit det på hela helgen, så det var det enda jag ville ha när jag vaknade, men kaffeburken var helt tom! Fy, vad irriterad jag blev, och bara därför blev jag ännu mer sugen på kaffe.

Måste bara visa vad jag såg i stan i går.

Har du sett en mer blingad fälg? Kors och allt. Kanske skulle passa mig, den Amerikanska tv-predikanten :-)

Har du sett en mer blingad fälg? Kors och allt. Kanske skulle passa mig, den Amerikanska tv-predikanten 🙂

Hoppas att du får en fantastisk början på veckan och är vid gott mod.

Kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Ett nytt Liv.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan, vilken trevlig blogg du har , följer den noggrant 🙂 Ville bara önska en trevlig dag . http://www.metrobloggen.se/caromb är mitt bloggställe

  Kram Kram lena

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hoppas du haft en skön promenad och att allt gick bra på bvc 🙂
  Liv är ju så himla söt, riktigt charmtroll 😉 Har själv en liten Vincent som är 5 månade på fredag.. Hälsa Maggan att hon snart får börja blogga igen för vi saknar henne!
  Ha en bra dag
  Kram E

  Svara
 • Tack goa du för din fina kommentar 🙂 Sånt gör mig glad 🙂 Ha en riktigt go dag allihopa 🙂
  Kram lena

  Svara
 • Det var en jobbig känsla när vi fått våra fyra barn o beslutat oss för att ”sätta stopp”. Men när jag 17 år senare fick förmånen att vara med när mitt första barnbarn föddes återfick jag samma obeskrivliga lyckokänsla och har ju sen fått ännu ett barnbarn…o hoppas på många fler. Barnbarn är liksom livets efterätt ;)Hoppas ni alla har en bra dag ! Kram/Mari

  Svara
 • Hej!
  Vad hurtig du ser ut!!
  Ja, förlossningar har alltid fascinerat mej också, har två söner på 5 år och 3 år. Jag har funderat på att läsa till Doula! Det kanske du också ska göra?!
  Ha en fortsatt underbar dag!
  Kram Hanna

  Svara
 • Hej,
  Du ser strålande ut 🙂 och lilla Livans smile är ju bara bäst! Jag älskar också förlossningar, det är så vackert när föräldrarna får se sitt lilla barn för första gången så du är inte ensam om att grina =)
  & kaffe är gott , mums!

  Önskar en fortsatt bra dag!

  Svara
 • Ha ha…du har sånt roligt sätt att skriva på:)
  Jag, liksom du, bölar som en liten gris så fort en förlossning kommer på teve…jag vet ju om det men måste ändå titta.
  Jag fick min tredje för ett halvår sen och man glömmer så fort tycker jag, men det kanske är meningen också? Våra äldsta är 8, nyligen fyllda, och sen har vi Mio som är 6 och såå lik din Mio. Det är kul att läsa att de är så lika. Det kanske har med namnet att göra, he he;)
  Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll!
  Kram

  Svara
 • Läser din blogg varje dag och gillar den massor. Man blir såå glad över att läsa den 🙂
  http://www.tess74.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah! Vackra Liv, är bara såååå underbar 🙂 Kram Ps försökte att logga in i flera dagar när du var sjuk, för att skicka en krya på hälsning. Svårt att logga in många gånger. Nu är du som tur är, frisk igen 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! roligt att du är så pigg igen. Till skillnad från dig kan jag inte se en förlossning haha, de gör ont i mig(jo jag har fött två barn)men hemska,jobbiga förlossningar.

  Skrev till Henrik nyss att du nog menade halsband med barnens namn på? Tog kanske fel, vet inte om du har ett sånt eller de var kanske Magdalena. Hur som helst är dom superfina, skulle gärna vilja ha ett själv. Kram Annika

  Svara
 • Härligt med en höstpromenad i den höga luften!
  Så härligt glad lilla Liv är,så mysigt!
  Jag snyftar också vid förlossningar på tv!så tufft men värt smärtan!
  Önskar er en fin kväll!

  kram från Jönköping

  Svara