Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | september 29, 2009

Stan

Nu ska jag och Liv in till stan. Hon får följa med mig på några möten. Ska försöka hinna med en lunch med Peter också , och så ska jag hämta min nya mobil. Jag tror att man kan blogga från den. Hoppas det, för då kan jag göra flera om dagen. Enklare med mobilen, än att koppla upp sig på datorn överallt.

Vi önskar dig en underbar dag!

Vi önskar dig en underbar dag!

Stor kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fin bild på mor o dotter!! Hoppas ni får en riktigt fin dag!!! Själv är det bara att hålla sig inne idag med liten som har feber 🙁

  Svara
 • Härligt att du är frisk nu, du ser jättepigg och fin ut.
  Ha en fin dag!
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hur gick det på smideskursen?

  Svara
 • Hej,vännen.Vilken fin bild på dig och Liv.Lika söta båda två.Kul med ny mobil.Ni får ha en riktigt bra dag.Kram på er.

  Svara
 • Ja vad pigga ni ser ut på kortet, skönt att du sluppit ifrån sjukdom. Jag undrar också hur du tycker silverkursen är? Jag började en sån en gång för många år sedan men kunde tyvärr inte gå kvar då annat kom imellan. Ha en bra dag!

  Svara
 • har letat land och rike runt nu efter en rosa ”lära-gå-vagn”… under tiden du bloggade på mama såg jag att du lagt upp en bild på en sådan vagn som du köpt till Liv. Vart lyckades du hitta en sådan vagn?
  Kram

  Svara
 • Vilken fin kofta Liv har på sej!! Den gillade jag!

  Kram

  Svara
 • Gillar verkligen din blogg. Vilken fin kofta Liv har. Min dotter har klänningen. Roligt att du har blivit frisk igen 🙂

  Svara
 • Hej! Tack för en rolig blogg att följa 🙂 du ser verkligen bra ut och nu har du ju delgett oss vilken mascara du använder… vilken foundation brukar du ha? Kram kram

  Svara
 • ÅÅåå vilket fint kort 🙂 Och shiiiit vilka snygga örhängen, vart kan man hitta dom? 🙂 Blev skapligt förtjust i dem…
  Ha en toppen kväll!
  Kram / S

  Svara
 • Var köper man den fina koftan som Liv har på sig? Den är superfin!!!!
  Tack för en jättetrevlig blogg, jag läser din varje dag!

  Svara