Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:50 | september 30, 2009

grisig mentalpatient

Hej vackra vän, Du gör mig verkligen glad, det ska du veta! Hoppas att allt är bra med dig. 

Tänkte tipsa om två produkter som jag brukar använda till mitt hår.

"Saltvattenspray från Toni&Guy och "torrschampo" från Lee Stafford.

"Saltvattenspray från Toni&Guy och "torrschampo" från Lee Stafford (Finns att köpa på b la på KICK´S).

Den till höger brukar jag spraya i handukstorkat hår. Den ger samma känsla som när du badat i saltvatten. Håret får volym och det blir snygga, ostylade vågor i håret om du tvinnar det lätt och låter det torka. Den andra är perfekt att spraya i botten när du vill fräscha upp håret. Jag tvättar det ca var tredje dag, och där emellan använder jag denna.

Liv ligger bredvid mig och jag har kommit på tre sätt att få henne att skratta så hon kissar på sig i blöjan. 

1. Göra galna pruttljud med munnen (de riktiga står hon för själv :-))

2. Skratta hysteriskt, lite som en mentalpatient.

3. Nöffa som en gris.

All kärlek.


18 kommentarer



18 kommentarer om “grisig mentalpatient”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååå, torr shampoot använder jag me:-). Min life saver!
  Tycker dem ska tipsa om den på BVC…till alla nya småbarns föräldrar.
  Vi som inte hinner duscha…och tvätta håret;-)….haha!

  http://www.lovekaos.se

  Svara
 • Åh, det torrschampot använder jag också, kanonbra är det :-)…jag försöker också att tvätta min var tredje dag, eller mer sällan…ska nämligen gifta mig nästa smmar och vill sååå gärna ha långt hår så det är bara att vårda det och vara försiktig med hårfönar, plattänger och annat gojs…hihi. Hoppas att ni får en toppendag! Kram/Joysan.blogg.se

  Svara
 • hej gumman. jag använder samma torrschampo.toppenproppenbra är det!jag har en massa reumatiska sjukdomar. så jag kan inte tvätta hår precis när jag vill. men då e den toppen imellanåt… men saltvattensprayen har jag kikat på- men inte vågat prova.. fick för mig att det blev strävt och konstigt.men det blir det alltså inte? så då får man prova. supertack för tipset

  Svara
 • hej hannah! tack för tipsen, har alltid undrat hur du får så naturliga halvlockar eller vad man ska kalla det. 😀 hoppas du får en bra dag och att pencillinet har hunnit stoppa förkylningen i tid denna gången. =) stor kram!!

  Svara
 • Åh det där torrshampot ska jag gå och spana efter på en gång, det lät ju väldigt praktiskt 🙂

  Svara
 • Hej världens bästa Hannah!! jag var på stinsen i fredags när min sambo sa åt mig att din ”kompis” är inne på gina tricot, jaha tänkte jag å gick in din för att se vilken ”kompis” det var? Då fick jag se dig där med lilla liv!!! Min sambo tycker att jag är inne på din blogg så ofta så han skojar å säger att du är min nya vän.Han stod utanför butiken och bara ”flina” när jag kom utdärifrån och insåg vad han menade men ”vän”. Gick med ett leende på läpparna sen!!!! Må så gott.Kram från bålsta.

  Svara
 • Tack för tipset!! Precis vad jag behöver!!

  Svara
 • Hej Hannah! Vill tacka dig för en toppen blogg. Är inne här flera gånger om dagen och kollar efter nya inlägg. Hoppas du aldrig slutar med Bloggen!

  Vart köper man torrschampot du vissar i inlägget? De skulle vara något för mig.
  Många Kramar Elin!

  http://ellliiinnn.blogg.se/

  Svara
 • håller med ’rinast’ så håller min man oxå på. så fort hannah eller Maggan är i tidningen eller på tv så säger han att min kompis är där. fast i och för sig känner vi ju er så väl så det känns som om vi vore vänner. 🙂
  idag ska det komma en präst hem till oss på dopsamtal. jag hoppas att det finns utrymme i gudstjänsten för att en tjej ska sjunga det ’gåtfulla folket’. ska ni döpa Liv?
  kramar christel

  Svara
 • Vill bara önska dig en fantastisk dag.Du förgyller verkligen mina dagar.Kram på dig min fina nätvän.

  Svara
 • Hej,
  Måste bara fråga för jag får så dåligt samvete när jag ser ditt underbara hem. Har du städhjälp eller annan hjälp? väljer du att ta foton och plocka undan röran eller har ni alltid så här fint. Får gärna svara att det alltid är så fint. En del har det i sig att ha ordning och jag får väl bara acceptera och inte gräva ner mig…. jag får anlita städhjälp…

  Svara
 • Detsamma 🙂

  Svara
 • Tack snälla för tipsen. Skall testa båda.
  Kram

  Svara
 • Underbart 🙂 Finns det något härligare ljud än en bebis som skrattar så den kiknar? Tror inte det!

  Kram på dig, DU gör mig glad!

  Svara
 • Hej!
  Tack! för ditt tips tidigare inlägg om mascaran, jag brukar inte gå på små tips, men den här är klockren, första dan på jobbet! vad har du gjort med ögonfransarna jätte fina!
  mmm ett tips från en tjej, Säger bara
  Lancome DÈFINICILS.

  Svara
 • Hej och tack för en underbar blogg! Vi verkar ha samma smak både när det gäller inredning och kläder=). Så jag tänkte därför tipsa om ett superfint armband från Humanity for all. Dessutom går 20% av pengarna till Röda Korset. Armbanden finns här: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=1055

  Svara
 • Härlig liten ålder på Liv då hon ljudar och härmar mycket!

  Nu kommer John blund!

  Godnatt o sov gott !

  Svara
 • KANON….har letat efter ett bra torrschampo…har också lite längre hår och vill heller inte tvätta det för ofta…ska absolut spana efter det och investera…låter som många här har erfarenhet av det också….tack för tipset…!!!!!!!!!!..kramkram

  Svara