Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | oktober 1, 2009

(Sk)ägg

God morgon min vän. Hade fullt upp i går, så det blev bara ett kort inlägg, sorry. Mio hade en kompis här efter skolan, så det var fullt ös. Ännu en dag med tunnelseende. Orkar inte se allt stök, alla saker på golven, tvätthögarna och grus i hela hallen som bara kommer längre och längre in i huset. Blev så full i skratt när jag såg din kommentar Annio, i går. Klart jag blev glad också då det stod att det alltid ser så fint och städat ut här, om jag har städhjälp. Jag skulle inte kunna släppa in en städhjälp hit, för stackarn skulle inte veta var den skulle börja 🙂 Det är allt annat än städat här hemma, det är svårt att hålla fint tycker jag. Jag älskar ordning och reda, men med tre barn och man, så blir det så mycket av allt. Kläder, leksaker, skit överallt. Tycker jag plockar hela tiden, men det blir ett evighetsprojekt, som om någon osynlig hustomte jävlas med mig, och lägger tillbaka det jag precis plockat undan. 

I morgon kommer det hit en heminredningstidning, så fasen vad det ska städas i dag 🙂

Peter kom hem med vackra röda rosor till mig. Vad har gjort för att förtjäna detta, inte städat i alla fall :-)

Peter kom hem med vackra röda rosor till mig. Vad har gjort för att förtjäna detta, inte städat i alla fall 🙂

I går gick jag bara runt okammad och försökte vila lite då och då. Vill bli frisk!

I går gick jag bara runt okammad och försökte vila lite då och då. Vill bli frisk!

Gjorde potatisplättar av moset som blev över. Var så snurrig och darrig att jag tappade ägg efter ägg i golvet.

Gjorde potatisplättar av moset som blev över. Var så snurrig och darrig att jag tappade ägg efter ägg i golvet.

William satt som en liten tant på en frisersalong, djupt försjunken i en skvallerblaska. Nu när Idol har börjat vill han stolt se alla bilder på sin pappa.

William satt som en liten tant på en frisersalong, djupt försjunken i en skvallerblaska. Nu när Idol har börjat vill han stolt se alla bilder på sin pappa.

Lagom till att middagen var klar, så dök Mio upp, nyduschad, utan kläder och med skägg!

Lagom till att middagen var klar, så dök Mio upp, utan kläder och med skägg!

Jag undrar vad som försigår i hans söta huvud ibland. Han duschade i alla fall som jag sa, men att sätta på sig kläder, glömde han bort. Däremot att klistra på en gammal löspolisong som skägg med riktigt lim, och dansa runt naken kändes helt naturligt. Som tur var hann inte limmet torka 🙂

Vi låg tillsammans i puffarna på golvet och tittade på Idol, innan det var dags att sova.

Vi låg tillsammans i puffarna på golvet och tittade på Idol, innan det var dags att sova. I morgon ska pojkarna titta live på kvalet, till Williams glädje.

Jag och Peter satt och ordnade med de sista som ska skickas till teknikkillen, så den ”nya” Bloggfamiljen ska bli klar. Nu är det bara dagar kvar! Det enda som var kvar, var bilder till det nya bildspelet. Av någon konstig anledning hade just mina bilder försvunnit, och för att han skulle hinna behövde han dem i går kväll. Så när jag hade det som skönast i min pyjamas och okammade hår var det bara att kl 23 på kvällen, sminka sig och kamma håret. Det blev en fotosession i vardagsrummet och Peter agerade fotograf. Bilderna skickade och snart är allt klart.

Pyjamstroll goes Christer Lindarw på nolltid.

Pyjamstroll goes Christer Lindarw på nolltid.

Hoppas att du får en fin dag. Nu ska jag och min raggsockor krypa ner i sängen igen 🙂

All kärlek.


31 kommentarer31 kommentarer om “(Sk)ägg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina rosor,så gullig han är!Själv vill jag också hålla ordning,men hoppsan så var saker framme igen,bara ett tag efter att man röjt!Hoppas du snart mår bättre,så äggen hamnar där de ska vara!Väntar med spänning på nya sidan!Så fina bilder!är alltid lika roligt att titta på dem!

  kram

  Ha en bra dag med raggsockan!

  Svara
 • Haha, Mio är så rolig=) Ett riktigt litet busfrö!! Jag ser fram emot den ”nya” bloggfamiljen och Jessica såklart 🙂 Ha en fin dag! Kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ville bara säga att jag älskar din blogg. Detta är den enda blogg jag läser och jag läser den varje dag 🙂 Hoppas du inte slutar skriva! Jag får så mycket energi från dig. Du har tre barn och hinner ändå se så himla fräsch ut alltid! En eloge till dig 🙂
  Kram..

  Svara
 • God morgon, min vän! Var några dagar sen jag kikade in, då det varit fullt upp med högskolan. I måndags satt jag hemma och skrev på en uppsats som skulle lämnas in på onsdagen. Drygt två sidor senare sa det bara POFF om datorn och allt slocknade utan att jag hunnit spara. Strömavbrott i stora delar av Eskilstuna, inklusive hela högskolan! Suck. Så du kan gissa vad jag gjort sen dess..

  Det är otroligt vad snygg du kan bli så sent på kvällen! Själv ser jag mer eller mindre ut som en grävling vid den tiden. haha!

  Förstår att William är oerhört stolt över sin pappa, och vad roligt att han ska få se kvalet! Hoppas att han inte blir livrädd när han ser Andreas röda ögon. Ser lite lustigt ut när han sitter i tv med solglasögon på sig, men vet själv hur hemskt det är med inflammation.

  Ser väldigt mycket fram emot ”nya” bloggfamiljen och Jessica! Nu ska jag dricka kaffe och sen fortsätta med skolarbete. KRAM!

  Svara
 • Ja herregud! Var kommer alla sakerna ifrån! Det är en evig kamp att hålla efter ett hem…
  Han är för go Mio! Skön stil, vi vuxna borde också göra mer av det som faller oss in…
  Ha det bäst
  Mys å må med din härliga familj
  Stor kram
  pia

  Svara
 • Va fin du va i din nya jeanskjol. Ja jag tycker oxå alltid det ser så fint ut hemma hos dej.
  Jag försöker helt enkelt o inte ha så mycket saker……väldigt enkelt här hemma 😉
  Jag har inte skrivit så mycket kommentarer innan men läser din blogg flera gånger varje dan sen bloggfamiljen öppnade, innan dess på mama.
  Tycker du verkar hur snäll som helst o inte alls som någon slags bimbo som media vill visa dig som.
  Dina barn är supersöta.
  Har själv två flickor.
  kram o ha en bra da! 🙂

  Svara
 • Åh får erkänna av att läsa din blogg idag så kände jag mig så glad och lättad. Gud, vad skönt att du också plockar alltid… Mannen min undrar ofta när jag säger att jag städat vad jag gjort. Jo, jag plockar lite i varje rum, städar, dammar lite i varje rum med resultat att det inte syns och det känns totalt meningslöst… KRAM KRAM och ha en underbart härlig dag, kan ni inte ha Bloggfamiljfest snart… jag kan städa efteråt hahahaha

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är med glädje man läser din blogg varje dag…Alltid lika skoj!
  Tänkte fråga dig va du har för färg på ditt hår? Jag är själv blondin men jag har aldrig fått en sån fin färg!!Ska till frissan i morgon så jag tänkte jag skulle få till nått liknande.
  Hoppas du kommer i väg till din pappa i Älvdalen snart! Själv bor jag i Orsa om du vet vart det ligger?
  Kram.

  Svara
 • Hej Karro, Vad glad jag blir att jag kan glädja dig med bloggen 🙂 I Orsa har jag varit flera gånger, björnparken ligger ju där, vilket barnen gillar. Åker upp till pappa näst, nästa helg. Ska bli underbart. Jo, hårfärgen är en salig blandning av slingor och ljusfärgning, så jag kan inte ge ett konkret svar på hur du får den, tyvärr. Färgar utväxten med Wellas sunlights, den ger ett lite guldigare intryck. fråga efter den hos din frisör.

  Lycka till!

  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Kära Hannah! Har tänkt länge att skriva om mina gamla fördomar och hur de ändrats med tiden i min egna blogg. Nu är jag äntligen klar! Adressen till inlägget är: http://annadite.blogspot.com/2009/10/forsvunna-fordomar.html

  Nu ska jag försöka orka mig in till köket för att göra lunch till mig och maken. Han är sjukskriven för inflammerade stämband och ordinerats tystad. Rätt härligt om du frågar mig, haha!

  Svara
 • Skönt att alla ni andra har det som en själv dvs stökigt och grejer överallt! Känns ofta som att alla andra har det bättre och andras barn aldrig bråkar, då är det skönt att läsa här att vi alla har det lika! 🙂

  Varje gång jag ser Andreas i Idol så tänker jag ”Williams pappa”, lite kul eftersom han ju egentligen är mer känd som en väldigt duktig musikproducent, men för oss här inne är han alltså bara ”Williams pappa”. 😉

  Jag är oxå föräldraledig och nu sover lillkillen så då ska jag krypa upp i soffan och se True Blood från igår, skönt att vara hemma…

  Kram Ullis

  Svara
 • Hej hej! Längesen (känns det som) som jag skrev här..har fullt upp med min lilla Mio och min dotter Nellie. Men läser här varje dag iaf.. 🙂
  Jag går också och småplockar HELA tiden..jag gör inget annat känns det som..förutom att ta hand om barnen då! Önskar att jag kunde koppla av mer, tex sätta mig och läsa lite eller nåt då jag har tid..men istället är jag uppstressad över allt som ska göras istället. Har en inre stress som gör mig galen!!
  Hoppas du får en bra dag! Kramis Malin 🙂

  Svara
 • Hej Hannah

  Jag började läsa din blogg när du var gravid, jag var själv då gravid, fick en liten pojke 31/8. Tycker det är så fascinerande att följa dig och din blogg. Du verkar så otroligt stark, med 3 barn (varav en väldigt liten), ett hushåll, jobb m.m.
  Ofta när jag läser din blogg undrar jag: hur hinner du!?!?! När Liv bara var någon månad var du i full fart, som vanligt 🙂
  Bara en sån vardaglig grej som att städa, el laga mat… med 3 barn,önskar jag hade sin styrka eller ork 🙂
  Själv sitter jag här hemma med en 1 månads bebis och undrar hur och när jag ska hinna duscha 🙂 Förstår inte hur du får ihop allt! All cred till dig!!

  //Tess

  Svara
 • Hej Hannah. Har en liten fråga som du kanske kan svara på. Vet ju att du är engagerad i att hjälpa andra som har det svårt, t.ex den där skolan. Känner starkt för att försöka göra nån slags skillnad.. Vet dock inte riktigt hur man ska gå till väga. Har du något ”förslag”? Kramar/ Therese

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill börja med att tacka för en undebar blogg som jag följer dagligen!!
  Har en liten fråga angående dina sittpuffar, vart har ni köpt dem? Skulle vilja ha en eller flera sådana, ser så himla mysigt ut att gosa ner sig i en sådan. Tack för dina härliga blogg återigen.
  Många kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Alltid lika underhållande att läsa din blogg 🙂 även om det är stökigt hemma hos en så är det oftast alltid en själv som tycker det, har jag inte rätt? om jag är hom min vännina och säger; va fint & städat du har det? så svarar hon alltid, usch, nej häår är så stökigt och jag har inte hunit städa.. osv…hmm !
  Kul att Peter uppvaktar dig med rosor , ska skälla på min man när han kommer hem 😉
  En fråga, nu när sytra di inte skriver mer här på bloggen så undrar jag över vart hon tagit vägen?? Förut så såg man alltid en bild på er två hemma hos dig som du lagt in, men hon kanske vill hålla sig borta..? ja, men hon är saknad i alla fall kan du hälsa henne.

  P.S Idag fick jag en ny frisyr 🙂 har klippt det till en kort page och jag är helnöjd , har fått så många fina kopmlimanger på jobbet 😉
  All kärlek
  Kram Lommo

  Svara
 • En jättestor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hej Hannah! måste kommentera William va gullig han är, verkar vara väldigt kärleksfull. Apropå se&hör så läste jag för några veckor sen en intervju med Williams pappa där frågan var.- Va är det bästa du gjort i sommar? A svarar- varit med min sån i tre veckor i USA, tyvärr så gick tiden för snabbt, vi hade de så mysigt. Intervjuaren frågar då- saknar du inte din son, du är ju ute och resor så mycket? A svarar- Självklart saknar jag han! Men han har en otroligt bra Mamma och extrapappa. Brukar inte lägga mig i men eftersom de va på tapeten från dig så ville jag berätta de, som jag tycker va fint sagt(sen vet inte jag nå mer).

  En till sak har varit på röda korset idag och såg massor med skateboard där för 50-150 kronor och tänkte på dina pojkar, tyvärr bor jag 15mil ifrån er annars hade jag köpt dom haha. Ett tips det kanske finns något sånt i närheten av dig, har själv köpt skridskor, skidor å annat till mina fllickor när dom var mindre och växer så fort och måste ha nya varje år..Blev ett långt inlägg idag hah, ha de så bra fina du kramar Annika

  Svara
 • Hej mysiga Hannah!
  Vill att du ska veta att även fast jag inte alltid kommenterar dina inlägg, så uppskattar jag din blogg så OERHÖRT mycket.

  Du är så kärleksfull och det känns så skönt att veta att man kan gå in på din blogg, varje dag när man känner sig lite ensam, och då vet man att man får känna din kärlek som flödar emot en.

  Jag hoppas att du tar hand om dig själv och vilar lite mellan varven så du blir helt frisk snart. Kramar från Melinda

  Svara
 • God kväll vackra Hannah!
  Jadu, detta med städning och att plocka grejer är verkligen ett evighetsprojekt. I min familj finns man, tre söner (17, 11 & 10år), en dotter på 2 år och som om detta inte var nog en 10 veckors hundvalp!!! Kan hålla på i timmar och bara flytta på grejer från ”där de inte ska ligga” till en mer förnuftig plats. Därefter ska det dammas, dammsugas och torkas golv…det tar sin tid och efter bara några timmar ser det likadant ut igen. Verkligen tröstlöst. Ibland (oftast numera 🙂 orkar jag bara inte utan vi lever i röran till bristningsgränsen är nådd. Vänner med utflugna barn säger att vi kommer sakna dena här ”röriga” tiden, kanske är det så men jag har svårt att tro det i nuläget. Usch vad jag gnäller…jag älskar förstås min fina familj över allt annat!!! Ha en fortsatt trevlig kväll. /Kramar

  Svara
 • Underbara vackra fantastiska söta fina du….va gullig han är Peter…röda rosor är man inte bortskämd med…o du undrar vad du gjort för att förtjäna dom…du är ju DU, eller hur…världens bästa Hannah-mamma o Hannah-fru…eller hur…det är ju inte så dåligt…o det är DEFINITVIT värt ett par vackra rosor lite då o då….
  imon ska jag på överraskning-”resa”…min man har bara bett mej ta ledigt imorgon…o jag har packat ner både det ena o det andra nu, med hjälp av kryptiska instruktioner….det ska bli riktigt spännande…jag är ju så fruktansvärt NYFIKEN bara….:))…ha en go helg….
  älskar o följa dej o ditt liv…
  kramisar min vän….

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är första gången jag kommenterar, fast jag har följt din blogg nästan dagligen sedan lilla Liv föddes. Måste bara säga att jag blir så fylld med positiv energi när jag läser din blogg för du verkar så jäkla cool och tar allt med en nypa salt, samt att du verkar va en underbar mamma.
  Ta hand om dig och din fina familj/Kramar

  Svara
 • ja kan inte förstå att maggan och magnus är tillsammans igen, men dom kanske är lyckliga så då är det väl bra!

  Svara
 • Nääää inte är dom väl ihop igen? Det är väl bara skvallerpressen som skriver????

  Saknar Maggans blogg och även att inte längre ens se henne eller hennespojkar på bild hos dig Hannah! Vad händer?

  Adjöken! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ville bara tipsa om en bok som kanske skulle passa Mio. Har ju läst hur han kan fråga er om allt mellan himmel och jord. Stora varförboken
  av Francoise de Guibert såg den härom dagen och tänkte på dig. Tack för en jätte bra blogg, du tillför så mycket positiv energi!
  STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Hejsan !

  Tack för en inspirerande blogg ,, så skänt att koppla av på kvällen med kaffe och din blogg . Skönt att du är såå vanlig och gör och skriver om små saker som man själv tycker man e löjlig ibland när man tänker….

  Var kommer din underbara kjol ifrån som du har i köket med din dina ”äggamatta ”

  sååå fin är den

  kram kram C

  Svara
 • Har frågat tidigare men inte fått något svar ang Maggan o din relation. Nu ser jag att det är många fler som börjat undra. Vad har egentligen hänt ?? Även om hon slutat blogga eller inte ens vill synas i bloggen vore det trevligt om du kunde svara så det inte börjar spridas en massa rykten osv. Läste på en annans blogg att ni var ovänner för att Maggan tagit ihop det med Magnus igen bla bla. Förstår om det är något personligt som du vill hålla privat men något kan du väl säga om saken. Ber för er båda o önskar av hela mitt hjärta att ingenting ska få komma mellan er vänskap. Kram/Mari

  Svara
 • Jag kommenterar inte ofta men ibland måste jag bara göra det! Jag vill bara tacka dig för att du är du, så fin från insidan och ut! En fantastisk förebild. Min förebild.

  Det låter kanske konstigt och är svårt att förklara men bara genom det du skriver och genom att du är du tillför du mig så mycket. Du ger mig styrka, kraft, lugn, ro, mod, hopp och mycket mycket mer!

  Jag är så tacksam för allt jag har i mitt liv och jag tackar gud varje dag. I´m happy every day. Not all day every day, but everyday.

  Stor kram

  Svara
 • det står in i skvallerpressen att dom är ihop igen, men de går rykten om de på bloggar o så…

  och de ni andra skriver om att dom e osams, det skriver bloggkommentatorerna om på stureplan.se att de står i expressen fredag..

  Svara
 • bobby (frisören) har tom skrivit att dom är ihop igen men raderat inlägget.

  Svara
 • inte i skvallerpressen ska de stå

  Svara