Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:12 | oktober 1, 2009

Sopa under mattan

Nu börjar kvarten se ut som ett hem. Har t.o.m. köpt färsk basilika och citronmeliss som står i små vita krukor på köksön. Fruktskålen är full av äpplen, bananer och vindruvor. Golvet är skurat, så det ligger en svag doft av såpa i köket. Nya ljus i alla ljusstakar och allt skiner… Här nere ja, men på övervåningen, där möts du av en krigszon, för det är nämligen där jag ställt all skit som var här nere, en lurstädning som kan lura vem som helst, så länge du inte går upp för trappan 🙂

Pojkarna har varit på kalas och hos kompis, så jag och Liv har varit själva hela dagen. Vi satte på oss våra mössor och gick en långpromenad innan de kom hem (barnmossan.se kommer Livs mössa ifrån).

Pojkarna har varit på kalas och hos kompis, så jag och Liv har varit själva hela dagen. Vi satte på oss våra mössor och gick en långpromenad innan de kom hem (Livs mössa kommer från barnmossan.se).

De senaste dagarna har jag varit en surkärring, har bara varit trött och allmänt trist att hänga med. Så nu ska jag ge Peter en lång kärleksförklaring och säga att JAG är tillbaka, surkärringen åkte ut med skurvattnet. Nu kan han äntligen skratta åt mina roliga skämt, som han säkert saknat och njuta av mitt trevliga hästgarv 🙂

Puss och god natt. 

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Sopa under mattan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fina ni är på bilden!
  Jag har också eller är fortfarande en surkärring men hoppas på att vakna upp och hon ska vara som bortblåst i morgon. Kram och god natt/ Ulrika

  Svara
 • Ja du, inte alltid lätt att få väck allt då man städar!Vad söt bild på er!skönt att surkärringen blåst bort!Du har en underbar man,så lugn och glad nu..!

  sov gott!

  kram

  Svara
 • My kind of städning!

  Måste säga att Mio verkar avra en av de roligaste ungarna man kan ha att göra med!
  Sov gott!

  /Sofia http://www.whatiam.blogg.se

  Svara
 • Du ska bara veta vilken inspiration du är för mig! På alla sätt och vis. Ville bara säga det! God natt 🙂

  Svara
 • Hej. Äntligen har jag gått o blivit medlem. Har följt era bloggar varje dag i en längre tid. Men inte blivit medlem från nu. Sorgligt men sant. ÄLSKAR att sätta mig ner o koppla av och läsa dom.
  Tack för att du är en sådan underbart jordnära människa och verkligen skriver vad du tycker o tänker. Har skrattat högt många gånger åt dina bravader och åt de du skriver och jag kan känna igen mig på mycket av det du skriver. Det är kul att fler har sådan humör som jag. Känns skönt och tryggt på något sätt 😉
  Dessutom gillar jag skarpt att du har en ”skåning” till man! Är själv uppvuxen i Skåne.

  Ha en toppen helg!!
  Kram Annica

  Svara
 • hahaha, shit vad jag skrattade åt den sista meningen. =) känner igen mig i det där. Så söt bild också! =) kramar!

  Svara
 • Hannah, vilken UNDERBAR mössa du har. Var kommer den ifrån? Letar som en galning efter en snygg brun (för det är den väl?!) mössa.

  Tack för en härlig blogg, går inte en dag utan att jag läser:)
  Önskar er en riktigt skön helg!

  Svara
 • Jaaaa så sant som det är sagt. Vissa dagar är man allt en riktig surkärring, men man får försöka ta sig i kragen o rycka upp sig. Det blir ju så mycket trevligare då.
  Nu ska jag snart ta o ”piffa” till mig o lillan (som är lika gammal som er lilla tös) och bege oss ut till Torp köpcentrum. Ha en underbar helg du vackra människa. Många kramar Caroline

  Svara
 • hej fina hannah! måste bara fråga dig om du kan tipsa om någon snygg höstjacka/kappa. gärna som funkar till både jeans och tights. hoppas du får en superfin fredag. många kramar /sofie

  Svara
 • Så söt hon är Liv med den fina mössan 😀

  Tack för en fin blogg,men var har du köpt din mössa,jättesnygg!

  kram
  Lommo

  Svara
 • Ni är så söta du och lilla Livan så hälften kunde vara nog.Kram till er från Skåne.

  Svara
 • Oh, vilken fin bild på er! Mössan Liv har är jättefin! Har många gånger tänkt köpa från den sidan, men Isadora vägrar använda mössa. Har försökt med allt, men det ända som funkar är när jag mutar henne med typ skorpa. Det kommer sluta med att hon ser ut som en boll efter vintern, hehe.

  Svara