Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:50 | oktober 2, 2009

Inställt

Hej vackra vän. Hoppas att du har en skön fredagskväll. Vi skulle ju varit på Idol nu och sett det live, men William drog sig ur sista sekund. Han ville nämligen hellre sova över hos sin kompis. Kanske berodde det mycket på att kompisens syster som är elva år hade fem tjejkompisar där 🙂

Så det får helt enkelt bli en annan fredag, då den ”riktiga” tävlingen sätter igång.

Vi har en mysig kväll i alla fall. Här kan jag ligga i mjukisdress och äta chips :-)

Vi har en mysig kväll i alla fall. Här kan jag ligga i mjukisdress och äta chips 🙂

Nu sover Liv och Mio slocknade precis i mtt knä, gråtandes för en kille i hans klass hade sagt att han hade ”fläskfinger”. Vad är det? Fick förklara för Mio att han har världens vackraste lilla hand och att killen i klassen nog ska passa sig, för annars kanske det slutar med att han inte har några fingrar alls 🙂

God natt!

Stor kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Inställt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vilka fina bilder till tidningen! ska bli roligt att läsa artikel. Det ser ut som att er kväll har varit lika mysig som min. Här har vi också ätit chips och tittat på Idol, men min lilla tjej på 7 veckor vill bara stå i mitt knä men nu har jag äntligen händerna fria 🙂 Skulle vilja fråga dig hur det var för dig när du ammade. Själv är jag konstant sugen på något och gärna nått onyttigt så klart. Har du något tips mot sötsug? Var du också sugen när du hel ammade? Undrar också vad du tränar eller har tränat efter graviditeten, är det övningar från din fina DVD? Ha en kanon skön helg och ta hand om dig och din fina familj. Kram

  Svara
 • vilken mysig fredagskväll framför idol!killarna har ju fler chanser att åka o titta på idolerna framöver!William är nog så stolt över sin pappa i juryn!Hua…man vet aldrig vad de tre i juryn ska säga!och vilket kroppsspråk…miner,blickar!

  ha en fortsatt mysig kväll med din amerikanska fotbollsman…

  kram

  Svara
 • Hej fina Ni!!

  Tack för er fina blogg & alla roliga tokiga goa saker ni delar med er av.

  Superkul med bloggfamilj träff!! *längtar*
  Tycker det skulle vara kul med ett tema av ngt slag 🙂

  Undrar oxå om Maggans sida tagits bort? (www.magdalenagraaf.se) den bara finns inte när jag skriver in adressen på internet! Supertråkigt!

  Tack & många kramar

  Svara
 • Fläskfinger? Tänk vad ungar kan vara grymma mot varandra ibland. Sanningen är nog den att den där killen var lite avis på Mios charm…

  Läste i Maggans blogg att hon INTE gått tillbaka till sitt ex och det var verkligen glädjande att höra. Puh.

  Jag hoppas att ni får en riktigt fin helg tillsammans allihopa. Roligt att William redan är intresserad av 11åriga tjejer. Skratt.
  Kram och kärlek!

  Svara
 • Hej fina Hannah, och tack för dina vackra bilder du delar med dig till oss. Känner mig ”lite” som dig just nu! Ramlade och stuckade handen i söndags, lindade om handen och led med värktabletter å vänta på svullnaden och värken/dunkande skulle gå över. Blåhand och linda och låtsas som de regna, men tänkte idag blir de inte bättre kanske jag ska kontakta en läkare(som ska säga du har stuckat handleden för 250kr!)I dag ringde jag och jag hade fraktur på handleden,läkaren tittade på mig som jag kom från en annan planet?Har du gått med fraktur i 5 dagar?!-ja, jag todde de skulle bli bättre sa jag..haha.Nu, idag fick jag gips å så ska jag ha de i 4 veckor?!

  Du var lika när du var sjuk, går nog över? tar två alvedon å sover en timme å avvakta, eller hur, å sen blev du så sjuk. Känner igen mig i dig nu å undrar bara varför vi är så? de är en annan femma eller fråga?

  Stava fel igår såg jag p g av en hand hahah. Ha de så mysigt i helgen med din fina familj fina du kram Annika

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vill börja med att tacka för en härlig blogg och att du bjuder på så mycket härliga bilder!

  Jag har läst att du gillar Stinsen köpcentrum (liksom jag) och att du är en Knodd fantast (liksom jag). Jag blev superledsen när Knodd förvann från Stinsen eftersom jag gillade deras kläder, leksaker mm. Nu har jag dock hittat en annan butik som ligger i Sollentuna som jag inte hade en aning om att den fanns. De har inte lika mycket ”prylar” som Knodd men de har en hel del fina kläder av lite annorlunda märken.

  Vad jag ville komma med denna kommentar var att jag ville tipsa dig om butiken Annorlunda Små som ligger i närheten av Sollentuna Centrum 😉 Om du inte redan har varit där så är den värd ett besök!

  Kram
  Malin

  Svara
 • Hej Hanna. Läste att det kanske blir en ”familjeträff” snart… Skulle var så kul att träffa alla. (Man läser ju även andras kommentarer ibland så man känner ju igen vissa där också:) ) Tänkte bara höra om du gjort snickerskakorna jag skicka recept på för en tid sedan. Sulle vara kul att höra om de isåfall blev poopis:) Kram o ta hand om varandra…

  Svara
 • Halloj!
  Ser också fram emot ”träffen”, Då jag ff anser mig vara relativt ny här, så blir det extra spännande!
  Fortsätt med din superbraiga blogg Hannah!

  Kram

  Svara