Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:52 | oktober 2, 2009

Surtant? Ja, tydligen!

God morgon min vän. Om en timme kommer heminredningstidningen hit. Ska bli kul. Det ska vara till julnumret, och fotas i mitt kök (skönt för då behövde jag ju bara städa där :-)). Lite ont om julgrejer bara, men det fixar jag snabbt med röda ljus mm, så det blir lite av en julstämning i alla fall. Konstigt så här i oktober.

Färdigsminkad, men fortfarande i morgonrock, sitter jag och tittar ut över mitt rena kök.

Färdigsminkad, men fortfarande i morgonrock, sitter jag och tittar ut över mitt rena kök.

Titta så det skiner.

Titta så det skiner.

Nog om städning, men det är en härlig känsla när det är rent och fint, eller hur?

Jag tycker barn är så lustiga. I morse sa jag till en av herrarna säkert tio gånger, med snäll och trevlig röst att det var dags att gå upp och göra sig i ordning. Ingen reaktion, förutom lite suck och stön. Den elfte gången säger jag surt och med en inte lika mjuk och trevlig röst att det är dags att börja lyssna, och stiga upp. Då får man tillbaka, ”måste du vara så sur?!”

Hörde han inte de tio mjuka och trevliga gångerna? Tydligen hörs man bara när man höjer rösten, och då får man höra att man alltid är sur. Ett tips, börja lyssna de tio första gångerna 🙂

Hoppas att du får en fin helg. Nu ska jag gå upp och se om Liv har vaknat, säkert inte, men jag ska nosa på henne lite.

All kärlek!

Ps. Min mössa (från i går) kommer från H&M, och det finns även matchande halsduk och vantar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Surtant? Ja, tydligen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Ja vad ska man säga?! Du ser jättefräsch ut som vanligt….inga påsar under ögonen där inte 😉
  Kul med inredning! Jag bara ÄLSKAR det!Ska bli roligt att se resultatet sen. På mitt schema idag så står följande:
  *en tik kommer hit och vi ska försöka para vår hanhund, ska bli intressant och se hur det går!
  *göra en blåbärspaj
  *gå ut med ungarna i det fina vädret
  Ha det så gott och sköt om dej!
  Med ljus och glädje//Hanna

  Svara
 • ”Mamma du är så sur hela tiden” säger min 14-åriga dotter till mig…jo tack man blir det efter att ha tjatat, precis som du Hannah säger, 10 eller 100 ggr utan att någon hör. Fast minna jag inte fel så tyckte även jag att min mamma var sur…det hör väl till! He he! 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jätte kul att läsa din blogg som alltid, har varit medlem länga men är inte så duktig att kommentera dina inlägg. Vet precis hur du menar att man får tjata =) har en 8-åring jag oxå..en tjej som är så himla morgontrött..jag får tjata ihjäl mig känns det som på morgnarna.
  Och nu vill se på idol varje kväll och det blir ju så sent för henne då..hon får titta nån gång på vardakvällen iaf. Kan väl tänka mig att din William oxå vill titta *ler*
  Föresten så heter min lille son oxå William =)fast han är 16 månader…en härlig ålder =)

  Ha en bra dag! kram och kärlek
  Maria

  Svara
 • Alltid lika vacker 🙂

  Det ser otroligt rent ut hemma hos dig och din orkidé är ju bara så vacker!

  Nu ska jag jobba lite och sen gå & köpa mössan, om den finns kvar 😉

  Kram och ha en fortsatt skön fredag (jag älskar fredagar, mmm)

  / Lommo

  Svara
 • Hej söta fina Hannah. Ett så underbart kök.Helt fantastiskt.Och du snygg som vanligt.Jag hoppas det är Family Living som ska komma.Ha en skön dag.Kram.

  Svara
 • Vilket hem ni ser ut att ha! Lyllos! ;O)
  Ha en superfin helg!
  Kram
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej på dig,

  Vilken härlig orkide på disken, är den äkta? Vart hitta man isf en sådan härlig orkide?

  Må så gott/
  Cina!

  Svara
 • Hej!
  Jag har tänkt på en sak och många frågar ju dig frågor här bland kommentarerna och du svara ibland här och ibland på bloggen. Jag ser också att många ställer samma frågor och tänkte att skulle det inte kunna finnas ett ställe där man kan fråga dig saker och se dina svar samlat på ett ställe. Nu brukar jag leta mig tillbaka ibland för att kunna se om du svarat i nått annat kommentars fält. Vill inte klaga utan gillar din blogg så mycket och skulle gärna läsa dina svar på allas frågor. Hoppas ni får en trevlig helg!
  Kram/Ulrika PS. Vad fint du har gjort! DS

  Svara
 • Hej!

  Hoppas forograferingen går bra idag… Du har inspererat mig till att ta tag i min egen oreda så idag blir det storstädning efter jobbet…
  Då kan jag med gått samvete ta ett glas rött och lite popcorn till Idol ikväll…

  Ha det bäst och tack för en underbar bloggsida!!!

  /Jo

  Svara
 • först vill jag tacka för en underbar blogg!
  sen tänkte jag fråga vilken färg du har när du färgar ditt hår eller om de är naturligt? och sen om du nån gång har gjort läppförstoring eller nått liknande?
  jag tycker du är så himla snygg!
  kram johannah

  Svara
 • Du är så himla vacker Hannah & verkar vara så super go 🙂

  Jag såg dig faktis i Spanien i sommaras, på marknaden vid centro plaza 🙂

  Kram Yasmin !

  Stor kram på dig !

  Svara