Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | oktober 3, 2009

Nystart!

Underbara Du, hoppas att du mår bra. Visst blev ”nya” sidan bra. Vi välkomnar Jessica Andersson, Karolina Dahlman och Kock-Per till oss här, eller hur?! Så kul!

Nu är det lättare att hitta bland bloggarna och nu kan du se på startsidan direkt när vi gör nya inlägg, och du kan byta mellan bloggarna inne på varje blogg. Jag kommer ha en Topp 5-lista en dag i veckan på Lifestylebloggen, och glöm inte ”Veckans fråga” på startsidan, där du kan lägga din röst. Tack för alla förslag och önskemål som vi fick. Vi har gjort vårt bästa att lyssna och ta till oss det du önskar. Hoppas att du är nöjd, och trivs här i din ”familj” 🙂

När jag vaknade i morse så satte jag på en film som jag hyrde i går. Det är i och för sig en barnfilm, men jag gilar den typen av filmer. Är jag den enda som gråter till en tecknad Disneyfilm?

Coraline och Spegels hemlighet, den bygger på Neil Gaimans bästsäljande bok.

Coraline och Spegels hemlighet, den bygger på Neil Gaimans bästsäljande bok.

Vad ville filmen säga?  Jo, att gräset är aldrig grönare på den andra sidan! 

Mio ville inte titta med mig, utan valde att "städa" sitt rum. Städa för honom innebär att leka med allt kul han hittar i all oordning, för att sedan tro att jag ska göra det åt honom. han har nämligen tömt ut varenda låda med saker på golvet för att "sortera".

Mio ville inte titta med mig, utan valde att "städa" sitt rum. Städa för honom innebär att leka med allt kul han hittar i all oordning, för att sedan tro att jag ska göra det åt honom. Han har nämligen tömt ut varenda låda med saker på golvet för att "sortera".

Vi hörs om en stund.

Kram.


25 kommentarer25 kommentarer om “Nystart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej och hoppas ni har en trevlig lördag! Vad fin sidan har blivit och det ska bli kul att följa Jessicas blogg! 🙂
  Jag skrattade när du beskrev Mios städning..min dotter är nästan likadan Hon kan absolut inte städa själv utan jag måste vara med och städa..då brukar det bli så att jag städar och hon sätter sig på golvet och ”sorterar” bland pysselgrejer och annat väääldigt sakta…så sakta att jag hinner städa hela hennes rum..
  Kramis Malin

  Svara
 • Fint det blev =) Bilderna i bildspelet blev jättebra.

  Ska bli kul att följa Karolinas blogg – gjorde en intervju med henne o dom andra tjejerna när Lucy Street fanns, men har inte kopplat att det var hon förrän när jag läste hennes första inlägg =)

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Hej!

  Så fin den nya sidan blev! Jag har följt bloggfamiljen sen starten och ni blir verkligen bara bättre och bättre. Fjäder i hatten till dig att du lyckades ”värva” Jessica Andersson hit. Hennes blogg ser jag fram emot att följa.

  Tack för en kanonbra sida!

  Kram
  Ulrica

  Svara
 • Vad fin sidan blev, Grattis!! Duktiga ni 🙂 Blir jättekul att följa de nya medlemmarna. Jo du, jag storgråter till tecknat!! Varje gång jag ser Lejonkungen blir jag helt förstörd… Längtar efter att min lille groda ska börja se lite mer tecknat och Astrid Lindgren som jag älskar. Än sålänge är det ”Totte” som gäller här hemma, vilket jag är gaaaanska trött på nu… Ha en fin dag i regnet! Kramelikram!

  Svara
 • Jättefin sida Hannah grattis till den.
  När min son var mindre och vi tittade på Disney filmer så kunde jag också gråta (gör det fortfarande på julen när jag ser Lady & Lufsen).
  Ha en skön helg kära Hannah.
  Kram Rosa

  Svara
 • Den nya sidan är fantastisk! Superfin och lättmanövrerad. Det ska bli kul att följa de nya bloggarna!

  Ha nu en fortsatt fin helg!
  Kramar!

  Svara
 • Hejsan!
  Sidan har blivit jätte fin, blir kul att fortsätta följa hela blogg familjen.

  Kul att se att det inte bara är mina barn som städar som Mio.

  Svara
 • Skitnygg sida och det ska bli kul o kika in på de andra bloggarna 🙂

  Och du är inte ensam om att gråta till tecknade filmer! 😉

  Svara
 • Så städar jag också! Som Mio. Tyvärr kommer inte min mamma hit och plockar upp efter mig!
  Ha en mysig lördag
  // Sofia http://www.whatiam.blog.se

  Svara
 • Grattis till den ”nya” bloggfamiljen ! Tycker det verkar bli jättebra det här =) Kram/Mari

  Svara
 • sidan blev ju kanon, verkligen! och vilka fantastiskt fina bilder på dig och barnen ovanför din blogg!!!
  ha en fin lördag!
  kramar

  Svara
 • Jättefin sida,så fina bilder på dig och dina små änglar.Kul också med nya bloggare. Jag har varit inne och välkomnat dom till vår underbara familj.Kram till fina Hannah och hennes fina familj.

  Svara
 • Sidan blev verkligen jättefin, ett stort grattis till er. Layouten blev även mer lättöverskådlig och rationell! Som läsare är jag väldans nöjd och imponerad.
  Är annars lite smått höstdeprimerad! I mitt liv är det väldigt mycket på gång just nu och jag orkar inte riktigt med allt. Har du några bra tips på hur man tar sig igenom en mörk och kall höst? Stor kram till dig!

  Svara
 • Hihi, vilket charmtroll han är Mio. Äntligen har jag blivit medlem här på bloggfamiljen 🙂 Jag har varit inne och läst sedan starten men aldrig kommenterat. Ha en fortsatt trevlig helg. Kramilikram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag tycker verkligen att Bloggfamiljens sida har blivit superfin! Allt känns lättöverskådligt!
  Kul med nya ”bloggkompisar”, ska bli så roligt att följa dem i deras liv och arbete!
  Det är ett sant nöje att följa dig och Peter på era sidor, ni skriver båda två på ett charmigt och underhållande sätt. Många skratt blir det…

  Ha en underbar lördagskväll med er lilla fest!

  Kram Anna-Karin

  Svara
 • Jätte fina bilder på dig och barnen på din sida =) kram

  Svara
 • sidan blev jätte fin och bra, den har blivit så proffsig överlag…=)och jag satt och tänkte på det innan att det e så skönt att få följa vardagstexter såsom ni skriver de, inte en massa pålagt utan bara vardag, för man mår så bra när man känner igen sig i saker och ting, tror verkligen på det! ett tips också är videobloggar, då blir det ännu mer personligt. =) massa kramar!

  Svara
 • Åhh, otroligt läcker sida med vackra bilder. Det är så himla snyggt och smakfullt allting här, det är en fröjd både för ögat och hjärtat att besöka bloggfamiljen! Det var det förstås innan också, men nu är det ett snäpp bättre.

  Nu ska jag laga fredagsmiddag och sen ska jag titta på TV. Ha en mysig kväll!
  Kramar från Melinda

  Svara
 • Nu kan jag inte hålla mig… har följt dig sedan mama tiden och fick även ett gulligt mail av dig i våras som värmde mycket. Min dotter är två veckor yngre än söta Liv och vi älskar att läsa din och de andras bloggar! Vill bara säga att ni är fantastiska och jag önskar er all lycka till med nya familjen! kram!

  Svara
 • Å vad fin du och barnen är på alla ”nya”bilder, roligt att ni fått de så fint även fast jag tyckte de va bra förr också haha. ha en mysig lördagskväll m skumpa, din man och barnen och njut. Jag ska se körslaget Kram Annika

  Svara
 • IDAG tog jag mod till mig att skriva….. Vilken tjej du är! Önskar att jag var lika stark! Tack för att just DU finns och låter oss följa din vardag….Stor kram Emma

  Svara
 • Nu har jag fixat login här så jag kan kommentera 🙂
  ha det underbart Hanna. Kram kram

  Svara
 • Gratis till nua sidan!blev verkligen fin med lite nyheter o nya ansikten!kul med lite matrecept också!ibland är fantasin på matlagning borta!

  Ha en fin kväll!
  Du är värdefull!

  kram Helena

  Svara
 • Ursäkta stavningen ovan!ibland skriver man på tok för fort!

  kram

  Svara
 • Den nya sidan blev verkligen jätte fin. Snygga bilder på dig och familjen 😉
  Jätte kul med lite nya bloggare 🙂
  Ha en jätte skön lördagskväll.
  Mycket kärlek till dig läser din blogg varje dag.
  Kraam

  Svara