Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:34 | oktober 5, 2009

En tomte på sidan

Hej min vän. Förlåt för teknikstrulet, hela sidan har legat nere sedan sent i gårkväll. Trodde ett tag att någon tomte hade ”hackat” sig in och förstört hela sidan. Har knappt kunnat sova i natt. Som tur var fick teknik-killen kontakt med servern igen, nu på morgonen. Jag förstår inte ett jota, men nu funkar det igen i alla fall, och det är huvudsaken. Skönt!

I dag ska jag hämta William direkt efter skolan, så ska vi ha en ”mammadag”, äta, prata och titta efter nya kläder till honom, bara umgås och mysa. Kul nu när pojkarna blivit större och det helt plötsligt är kul att gå i klädaffärer. Inte i mina tantaffärer, dock 🙂

Vi hörs lite senare.

Liv gapar efter mat.

Önskar dig en fin början på veckan och glädje.

Kram kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “En tomte på sidan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  En smink fråga i.d som du använder vart köper man den?? hittade bara massa konstiga hemsidor.
  Tusentack michaela

  Svara
 • Hejfina Hannah.Jag måste ju berätta att jag ska bli Mormor idag,såååå spännande,men gud denna väntan är snart olidlig.Jag är Farmor redan till 4killar så jag borde ju vara van,men nej lika nervöst varje gång.Ha en riktigt härlig dag du och William.Massor med kärlek till dig,Kram från Marita.Ps.Tack för mailet det värmde.

  Svara
 • Vad fin sidan har blivit! Jag är också HELT lost vad det gäller det där med datorer och teknik, min sambo med hi hi. Så nu när vår dator börjat krångla lite sitter vi som tödde och mödde och fattar nada :). Tur att det finns folk runt omkring som kan…

  Ha en fin dag!
  Kram♥

  Svara
 • Fina du!
  Har precis blivit medlem hos bloggfamiljen.
  Har följt din blogg sedan sidan startades och
  förstår inte varför jag inte har blivit medlem tidigare.
  Jag vill tacka för en jättefin blogg.
  Du förgyller min dag med fina ord och inspiration.
  Vill även säga att den nya sidan är kanon!
  Roligt med lite förändring 🙂

  Hoppas du får en fin dag!

  Många Kramar

  Svara
 • hej hannah
  hoppas ni får en super dag ihop
  här har jag suttit hela morgonen å halva natten med telefonjour,csn,sta travel,storasyster osv …
  lillasyster som pluggar i usa,har fått veta att hennes pappa är väldigt sjuk och hon måste ta sig hem,vi vet inte hur långt han har kvar…men hennes resor för denna termin är redan använda,såå,vad göra?jo faxa hit å dit för att få csn att godkänna en resa,MEN de godkänner inte resor som ligger runt 13tusen kr,vilket är de enda resorna som sta travel har,(de som är kopplade med csn)strul?ja minst sagt …
  inte det lättaste att finnas till via telefon,när man vill krama och hålla om,och torka tårarna på henne.Men nu håller vi tummarna att hon hittar en biljett hem,ja en som inte kostar 13-20tusen,inte lätt med enkel resa biljett tydligen

  men mitt motto är:
  allt löser sig
  vägen må vara tung av lera,krokig,eller enkel
  men när man nått målet då är allt löst

  tusen kramar

  Svara
 • Grattis till nya sidan!

  Ha en bra dag!

  //U

  Svara
 • Vill bara önska dig och William en härlig dag. Är det bara jag som tycker att William och du är så lika, kram Annika

  Svara
 • Jag skulle behövt den där mörka chokladen nu. Har tryckt i mig lite chips precis, ångrar mig, hm.
  Lite konstigt kanske att jag kommenterar här och inte under ditt senast inlägg men jag kan inte kommentera ditt senaste inlägg. Står att jag måste vara inloggad men det är jag. Får se om det går senare?! Hoppas du och alla andra får en fortsatt bra dag. Kramilikram ♥

  Svara