Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:06 | oktober 6, 2009

Snuskmun

Nu är jag hemma igen. Jag blev inte sjuk av att åka till stan, skönt 🙂 Var uppe på 3, och hämtade min nya mobiltelefon. 3 är verkligen den bästa operatören man kan ha, så hjälpsamma och så har man bra täckning nästan överallt. Min nya mobil är en  iPhone och verkar jättebra, men det tar nog ett bra tag innan jag lär mig hur den funkar. Den har hur många funktioner som helst och touchscreen, men för mig är det viktigast att jag kan prata i den och smsa. Att jag skaffade den var först och främst för att man ska kunna ”blogga” från den också. Får nog be min mer tekniske man att hjälpa mig med att förstå hur det funkar, är tekniskt handikappad.

Tog en lunch med Peter mellan mötena. Han är inte en linslus direkt, men han hälsar :-)

Tog en lunch med Peter mellan mötena. Han är inte en linslus direkt, men han hälsar 🙂

Vi åt på ett indiskt hak. Det var riktigt gott, men så mycket vitlök i maten att det gjorde ont i munnen. Fick ursäkta mig när jag var på 3, för jag stank nog död ur munnen. Såg en liten min av avsky som inte riktigt lyckades döljas bakom leendet och orden ”Nej, det luktar inget!”.  Mår illa av min egna vitlöksandedräkt, och ska nog för allas bästa hålla mig inne tills den försvinner.

Liv hänger med överallt, och är bara glad hela tiden.

Liv hänger med överallt, och är bara glad hela tiden.

Nu min vän… Orkidén kommer från Mrplant.se, den finns i olika ”modeller” under krukväxter på sidan.

Den lurade t.o.m. min kompis som är florist.

Den lurade t.o.m. min kompis som är florist.

Har hämtat William från skolan, och vi ska åka till H&M och köpa en mini-fuskpäls i leopard till Liv. Den är lite snubbig, men kan nog bli ball, med rätt outfit till. Vi hade en underbar eftermiddag tillsammans i går jag och William. Vi gick på varenda leksaksaffär vi hittade, men det blev bara till att titta för honom, och visa vad han önskar sig i julklapp. Däremot så fick han välja lite kläder på H&M. Det blev två skjortor, en svart väst, ett par rutiga byxor, halsduk, vantar och mössa. Vi pratade om allt, och jag kände verkligen hur stor min pojke blivit. Så klok och kärleksfull. I morgon är det Mios tur att få en ”mammadag”. 

Mio är hos sin kompis och leker. Båda pojkarna frågade vad det skulle bli till middag. Shit, förväntningarna verkar vara höga sedan i går!

Varma kramar.


17 kommentarer17 kommentarer om “Snuskmun”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag har oxå en Iphone. Man tror att den ska vara så svår för att den är ny & avancerad. Men nej den är hur enkel som helt.. Sätt i sladden i datorn och logga in i Itunes sedan konfigurerar den upp sig själv. Efter är det bara att gå in i appstore och själv välja vilka applicationer du vill ha.
  Den är väldigt logisk, lätt & enkel.
  Jag är KÄR i min vita Iphone 😉

  Hoppas du tycker om den!!

  Tack för en underbar blogg!!!

  Svara
 • Hihi, ja nu har du fått upp förväntningarna rejält kan jag förstå 🙂
  Tänk att hon alltid ser så glad och snäll ut lilla Liv. Min Theo är för det mesta glad också men skulle inte acceptera att sitta i bilstolen så där om den inte är i en bil som rör sig.
  Lycka till med middagen! 🙂

  Svara
 • Tack söta du,

  Vad gulligt av dig att ta reda på vart din fina orkidé var inhandlad. Nu ska jag köpa en likadan. Måste samtidigt få säga att du verkar vara en underbar mamma och människa. Kram till dig och din familj.
  //Cina

  Svara
 • Är inte Orkidéen äkta!? oj, där blev jag lurad, den är ju så fin och verklighetstrogen.

  Sen är du lika fin Hannah och Livan är ju bara bäst!
  Nu ska jag laga mat till mina tre kids 🙂

  Ha en fortsatt trevlig kväll.
  Kram Lommo

  Svara
 • Kul och underhållande och läsa om ert liv och Liv 🙂 Det behöver jag. I detta hus är sorgen just nu stor. Min lilla älskade mor gick bort i söndags. Ingen är väl som mor. Ingen i hela världen. Tur att man har två kids att ta hand om och en bra gubbe. Annars skulle man väl lägga sig ner i sängen och glömma både dusch och mat. Dursch… Måste. Blä vad jag stinker. 🙂 Sen blir det till att våga skratta lite mitt i allt eländet. Gamla Spanska flugan med Carl-Gustav Lindsteth och Inga Gill ligger och väntar. Men du är nog lite yngre än mig så den minns du nog inte. Ha det super gott. Kramisar

  Svara
 • Hej Hanna. Jag bara älskar din och Peters bloggar. Följer även Maggans blogg =)Det är så uppmuntrande på något sätt att läsa om er vardag, som är så normal med kaos, barn och kärlek =)
  Jag har en undran. Jag skulle så gärna vilja veta lite mer om ditt liv innan du träffade Peter. Jag minns bara att det var en jobbig period för dig med något åtal ? Men det var din pojkvän som gjort något. Jag följde det inte i tidningarna, eftersom jag inte gillar sensationsjournalistik. Däremot tycker jag mycket om att läsa och höra människors historia när de själva berättar den. Då förvrids den inte och man får höra den personens sida av saker och ting. Jag förstår självklart om du inte vill lämna ut dig på det sättet. Jag undrar om du vill berätta eftersom du är en person som lyckats med så mycket trots jobbiga perioder i livet. Är det familjen som gjort att du orkat? Var kommer din styrka ifrån? Det känns som om det finns så mycket att lära av dig. Men självklart bara om du själv vill!!!!
  Stora kärleksfulla kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag ska ge dig mitt recept på köttbullar. Jag kan garantera att det kommer att bli succé. Bli inte nervös av att det står dijonsenap och kalvfond bland ingredienserna, det kommer inte barnen att märka alls. De här köttbullarna bara smälter i munnen! KRAM

  KÖTTBULLAR ca 25 st
  500 g nötfärs
  1 ägg
  1 dl mjölk
  1 dl ströbröd
  1 tsk Dijonsenap
  1 tsk kalvfond
  1 liten riven gul lök
  salt och peppar efter behag

  Vispa ihop alla ingredienserna utom köttfärsen i en skål. Låt stå ett tag så att det får tjocka till sig. ( 5 – 10 min ) Smaka gärna av, och om det är lite för salt gör det inget för när man sen tillsätter köttfärsen behöver den ganska mycket sälta.
  Blanda köttfärsen och det resterande ihopvispade ingredienserna med händerna i en stor skål.
  Rulla till ca 25 köttbullar.
  Sätt på plattan på högsta värmen och lägg i smör som får fräsa upp. Lägg i köttbullarna och sänk värmen till hälften. Stek dom tills dom inte är råa i mitten och fått en knaprig yta.

  Svara
 • Hej! Först vill jag bara tacka för en fantastiskt bra blogg. Sen har jag en fråga, du hade en jättefin klänning på bilden med Liv (som var bedårande söt i sin klänning och kofta)innan ni skulle till kyrkan häromdagen. Jag undrar bara var du hittat den?

  Massor av Kramar
  Elin

  Svara
 • har läst andreas , williams pappa, bok, live to win. den va bra,läste om dej och william där, han beskrev det vad jag förstår ärligt och det verkade så fint att ni fick 3 fina dagar utan bråk på bb med varandra. han skriver oxå att du är den kvinna han står närmast idag. jag fick verkligen en helt annan bild av allt.
  men hur kändes det första tiden, själv,23 år och oense med pappan som man inte ens e ihop med?
  du är en stor förebild
  kramar

  Svara
 • Håller med dig om att 3 har jättebra service men tyvärr håller inte täckningen överallt. Jag bor centralt i en större stad och måste gå ut på balkongen för att få täckning, samma problem på flera ställen i stan. På landet funkar alla operatörer utom 3 🙁

  Svara
 • Hej Hannah!tur att du är en linslus..så mysigt med bilder!Din man är otrolig på att skriva o få till det på ett så roligt sätt!Vitlök är gott, men hua om det blir för mycket!

  Gällande sötsug så körde jag sjukhusdieten förra veckan i 7 dagar och den slog ut sötsuget på mig totalt samt 4 kg lättare!Nu kan jag gå och handla utan att bry mig om det söta!sjukhusdieten kan man söka på internet!består av soppa med massa olika grönsaker,bananer,biff,bakad potatis mm!

  godnatt fina och sov gott!

  Svara
 • Hej fina Hannah !
  Dina pojkar och lilla Liv är så gulliga.
  Massor med kramar till dem !

  Svara
 • men vart finns de att köpa? bara företag som kan köpa på nät butiken på mrplant. vart finns butikerna?

  Svara
 • Hej Hannah!
  Åh,är det Tikka masala du äter?Det är bland det godaste som finns.
  Jag har också en iphone som jag precis hade lärt mig att hantera(teknisk idiot,kan bli mitt smeknamn)men nu har min lilla 1 1/2åring kastat den i marken så den funkar inte längre.Så håll Liv på avstånd 🙂
  Ha det bäst och glöm inte bort att DU e värdefull/kramar Sarah

  Svara
 • Hej Hanna
  ANg att du ska lära dig att laga mat och göra lite vanliga rätter vill jag tipsa om Middagsfrid som levererar råvaror och recept till din dörr för 5 dagar. Riktigt bra!!!

  //Helene

  Svara
 • Hej fina du, undrar bara var du köpt tröjan du har på bilden ovan? Till alla som undrar över klänningen Hannah hade på sig i kyrkan så är den från Odd Molly, och det vet jag för jag har en likadan 🙂 Ha en bra dag alla, ni betyder!

  Svara
 • Hej!

  Vilken höjd har du på din orkidé? Vet du vart återförsäljarna till dessa finns i Sthlm?

  Svara