Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | oktober 7, 2009

Blött

Kära vän. Här har det regnat och blåst så mycket att våra besticklådor står i vatten. Det har regnat in genom köksfläkten, på något sätt. Vi har nattsuddaren Liv att tacka för att det upptäcktes i tid, och inte blev värre än vad det är. Hon vaknade likt förra natten kl 03, och tyckte inte alls att någon av oss skulle sova. Hon är inte grinig när hon vaknar, utan gladare än någonsin, vilket hon gärna visar genom att prata högt och ljudligt. Peter tog en runda med henne i famnen för att få henne trött. Det var då han såg att det börjat regnat in. När jag kom ner imorse stod det kastruller och stekpannor på köksön, fulla av vatten. Surt 🙁

Ska passa på att jobba nu när Liv sover. Min deadline till Aftonbladet närmar sig. Läser du min sida i Klick!?  Gillar att vara ”Klickmorsan”… Har lite lättare att skriva om vardagliga ting, så som uppfostran och annat som hör mammarollen till. Då kommer det verkligen från hjärtat och blir mer äkta, annat än kärlek i Hollywood 🙂

Ska hämta Mio tidigt, så vi hinner mysa länge på vår ”mammadag”.

I morgon ska jag på en stor fest, och har bjudit med en kompis. Måste hitta något snyggt att ha på mig, det är en modefest, gala invigningen av Sthlm FashionMarket, så det skulle vara kul att ha något roligare på sig. 

Hoppas att du får en fin dag.

All kärlek.


22 kommentarer22 kommentarer om “Blött”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta fina Hannah.Så tråkigt att det regnat in.Här i Skåne regnar och blåser det jättemycket.Hoppas du och Mio får en riktigt bra dag idag,kul att du gör saker med dom en i taget,härligt.Massor av kärlek till världens bästa Hannah.Kram

  Svara
 • Hej Hannah!här i Jönköping har vi också haft blåst inatt,men nu skiner solen!hoppas ni får felet snabbt åtgärdat, så ni inte drabbas av vattenskador!Hoppas du hittar något fint att ha på dig som vi får se senare!Du är alltid så fin!

  Ha en bra dag och mysig tid med goa Mio!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah! ja inatt har det verkligen låtit som en riktigt höststorm utanför fönstret. Vill ge dig och Peter ett NY tips. Var där i helgen och åt på Buddha Bar en kväll. Helt fantastisk mat och bra ställe. Man måste boka bord där ett tag innan då det är väldigt populärt men det var helt klart värt det. Åt en efterrätt som smälte i munnen. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag försökte handla på Mr Plant men fick till svar att dom endast säljer till återförsäljare. Trots att vi har eget företag med organisationsnummer fick vi inte köpa något av dom. Hur har Din mamma kunnat handla där? Vill verkligen ha en sån orkidé……

  Svara
 • Hej fina Hannah, tack för tipset med chockladen. Jag har en liten tjej på 5 månader oxå och ammar henne endast på kvällen och morgonen, vid kl. 20 får jag en otrolig sötsug som gör att jag skulle kunna stoppa i mig vad som helst, så nu med ditt tips så har suget minskat.
  PS. prova den med chili oxå :p
  Tack, vännen
  Ha en underbar dag!!
  Magali

  Svara
 • Ha en riktigt bra dag och mys ordentligt med Mio!

  Svara
 • Hej superfina Hannah,
  Vi måste passa på och njuta av tiden med våra barn. Man vet aldrig vad som händer. Funderar mycket på Eltons öde (http://jenni80.bloggsida.se/) för tillfället och vill uppmana alla att skänka en slant till barncancerfonden. Livet är bra orättvist….

  Svara
 • Så skoj att läsa din blogg…
  hur gammal är LIV?
  Ja ha själv en dotter som är född i feb iår…sen ha ja en son som är född i feb 06..

  men nu till min fråga….ja såg i några inlägg bakåt att du köpt en supersnygg jeans kjol på hm till dig själv…Undra om du vet om den finns kvar i butik eller om den finns att köpa på nätet å va kosta den???

  Såg även att du köpt eller skulle köpa en fusk päls jacka/kappa till Liv från hm…va kosta den å hur se den ut???

  Svara
 • Hej Hannah!
  Följer din blogg varje dag och tycker d var på tiden att lämna en kommentar för en gångs skull.
  Jag har 3 barn: Tilde 8 år, Timmie 2 år och lilla Tindra som är lika gammal som Liv.
  Därför är det extra kul att följa småtjejernas utveckling.
  TACK för tipset föttesten…. Tindra har alltid ett leende men är svårflirtad på att skratta ”på riktigt”.
  Men nu skrattar jag (som en galen mentalpatient) och hon tjuter av skratt:-)

  Kram Helena

  Svara
 • Hallå Kära Hanna 🙂 Inte kul med en läcka. Hoppas ni har en fin dag trots regn 🙂
  http://www.metrobloggen.se/caromb
  Kram lena

  Svara
 • Hej!
  Min Indra som är lika gammal som Liv har också fått för sig att prata på nätterna och precis som Liv så är hon inte ledsen utan ligger och ”pratar” högljutt och skrattar åt nya ljud hon kommer på…Inte det lättaste att försöka sova till det!:)
  Efter en timmes pratande somnade hon äntligen!!

  Kram på dig!

  Svara
 • jag läser alltid din sida i ”Klick”, varje gång mamma köpt den! Det är alltid lika intressant att läsa! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah.
  Kände bara att jag måste skriva av mej nånstans, och vad jag förstått så har du inte haft det helt lätt under dina första 2 graviditeter. Jag är gravid med mitt första barn, som skulle ha varit här för en vecka sedan. Bara det är ju drygt att gå och vänta på :S Men det värsta är ändån pappan till barnet som är stygg mot mig. Vi har varit tillsammans i 1½ år, med en paus förra hösten då det inte funkade alls. Jag flyttade upp till honom efter att ha känt varann i 3 mån, och när jag flyttade blev han som förbytt. När vi bråkade sa han jättemycket elaka saker, skrek åt mig när ja vart lessen, och struntade i mig helt enkelt. Han tog även stryptag på mej vid 2 tillfällen, varav en gång när han va full. Men jag va kär, och förlät honom gång på gång. Han har ju fina sidor oxå. I november flyttade jag dock hem igen efter han gjort slut o börjat träffa en annan, och strax innan
  jul så hörde han av sig och ångrade sig. Jag sa att han kunde hälsa på över nyårshelgen så vi fick prata å se hur allt kändes. Så blev det, och han lovade dyrt och heligt att aldrig mer säga fula saker och att inte vara våldsam. Jag blev gravid på nyårsafton, och vi hade redan då bestämt oss för att testa igen. Med mina grav.hormoner har jag varit väldigt annorlunda i humöret, gråtit lätt, blivit lätt arg och irriterad, och när han åter visade sin aggressiva och elaka sida, så har jag inte bara tagit emot utan börjat säga dumma saker jag oxå. För att inte bli knäckt än en gång. Nu har allt bara urartat, han har hotat att döda mig flera gånger, hoppar på mig o knuffas, sliter sönder mina kläder, säger att jag är ett fett jävla svin och annat. Jag har automatiskt slagit ifrån mej när han rusar fram mot mig, och nu säger han att jag minsann slår honom oxå. Men det gör man ju för att skydda sig själv och magen! Usch jag är så lessen, och har så dåligt samvete för att jag inte kan glädjas fullt ut åt detta lilla knytet som är påväg ut… Är oxå rädd att han ska ta bebisen ifrån mej eftersom han säger att jag är psykiskt sjuk som ”gråter så mkt och ligger som en grönsak i sängen”, och att ja inte kommer att bli en bra mamma.
  Jag va bara tvungen att skriva nånstans.

  Svara
 • kollar du på serien brothers and sisters? eller private practice? rekommenderar dom starkt! gråter i nästan varje avsnitt 😉
  Kramis

  Svara
 • Hej Hannah!

  I våras fick vi också att det läckte in vatten från vår köksfläkt så under en hel dag fic jag ställa bunkar och kastruller under den medan regnet vräkte ner utanför. Min man fick sen bege sig upp på taket för att täta skorstenen och då slutade det att läcka.

  Hoppas ni kan fixa det!

  Kram Ullis

  Svara
 • ”Emman”-kan inte låta bli att kommentera ditt inlägg…Du MÅSTE lämna den här mannen!!!!
  Han utsätter både dig och barnet för fara.Det kommer inte bli bättre när barnet föds snarare tvärtom.Du och barnet behöver ett tryggt hem och det kan ALDRIG den här mannen ge er.Tro mig jag talar av egen erfarenhet.Det är inte du som är psykiskt sjuk utan han.Han behöver förmodligen hjälp men det är inte din uppgift att hjälpa honom,ditt ansvar ligger över ditt ofödda barn.Jag blir så arg och förbannad när jag hör om kvinnor som blir illa behandlade av sina svin till män.

  Kontakta kvinnojouren de kommer säga samma sak om jag,de kan även ge råd hur du rent praktiskt ska få din vardag att gå ihop.Förstår att det inte är helt lätt att stå ensam med ett litet barn,men fråga Hannah hon har klarat det och det kommer du också göra.

  Var stark!

  Tänker på dig,
  din medsyster

  Svara
 • Hej hannah!

  Grattis till den nya fina sidan,det blev mycket bättre.

  Ha en angenäm dag,
  M

  Svara
 • ÄR INTE WILLIAM 8 ÅR OCH MIO 6?

  Svara
 • Hej jag måste ockå stötta dig ”emman”, de är ett sjukt beteende och det är inget fel på dig. Blir ledsen i själen när du tror de är så, du är värd mer än så och du är kanonbra, kom ihåg det. Jag har varit ensam med mina barn sen dom var 2 1/2 år och 9 månader och det har gått bra fast mycket kämpande, men lugn och ro och massa kärlek. Lycka till med dig själv och din bebis Kramar Annika

  Svara
 • Hej Hannah, glömde bort att skriva till dig, blev så ledsen av emman och ville bara krama henne och peppa hon. Jag ser ialla fram emot och se vad du och barnen shoppat och hoppas det ordnar sig med läckan. Kramar så länge

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas det löser sig med läckan och att du hade en trevlig dag med Mio.
  Tittade lite snabbt på kjolen på HM häromdagen men nu när jag såg den på dig så ska jag springa och köpa en. Skönt med varma strumpbyxor till hösten. När jag såg den visste jag direkt att den var från HM. Ha en fin dag!
  Kram Mathilda

  Ps. Sidan blev mycket mycket bättre 🙂

  Svara
 • All kärlek till dig Emman.Har du inte föräldrar och familj som kan hjälpa dig ur det här.Jag skulle gärna hjälpa dig men vet inte hur.Tycker så synd om dig.KRAM.

  Svara