Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:36 | oktober 7, 2009

Kuf

God kväll fina. Ska man ta det som en komplimang när Peter tittar på mig, pussar mig på pannan, skrattar och säger att han älskar mig för att jag är ett riktigt original, en kuf?! Hans alldeles egna mupp?!  🙂

Jag och Mio hade en mysig dag. Han tycker det är kul att kolla kläder, och i dag var han på jakt efter ett par röd/svartrutiga byxor, men de fanns ingenstans, bara i stora storlekar. Han blev så ledsen och ville inte vara så liten som han är. Har du tips på var jag kan hitta det? Var på Kapp Ahl, Lindex och H&M.

jag som tycker min lillprutt är så stor. Han börjar t.o.m. få mustasch :-)

Jag som tycker min Mo är så stor. Han börjar t.o.m. få mustasch, i alla fall enligt sig själv 🙂

Vi gick på två leksaksaffärer, och han sa att han inte behövde få veckopeng på tusen år om han fick en ask Lego. Han fyller snart år så vi skrev det på önskelistan istället. 

Vi köpte Livs ball/snubbiga fuskpäls i dag istället. Fanns bara i en stor storlek, men hon växer i den, vintern är lång. Den kostade 349kr.

Vi köpte Livs ball/snubbiga fuskpäls (349 kr) i dag istället. Fanns bara i en stor storlek (92), men hon växer i den, vintern är lång.

Själv köpte jag en svart väska med kedjor, på Lindex (249 kr). Ska nog ha den imorgon på festen.

Själv köpte jag en svart väska med kedjor, på Lindex (249 kr). Ska nog ha den på festen imorgon.

Nu börjar Grey´s snart, och det missar jag aldrig.

Vet du vad Peter precis gjorde? Mulade mig med Livs bajsblöja. Det är kärlek!

Vi hörs!

puss och kram.

PS. Måste uppdatera min och Williams ålder i min faktaruta. Mio är dock 5 år i en månad till, och Jag är gärna 30 år i ett par år till 🙂


26 kommentarer26 kommentarer om “Kuf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Missar heller aldrig Grey’s Anatomy och grinar varenda jäkla gång jag ser det! 😉

  Snart börjar det…

  Svara
 • hahaha, han är för rolig din Peter. 😀 Men jag tvivlar inte en sekund på att det är supermycket kärlek i hans ”komplimanger” 😉

  Har aldrig kollat in Greys, är däremot superglad att Oskyldigt Dömd med Persbrandt börjat med nya avsnitt igen. Och Bonde söker fru. 🙂

  Svara
 • Vilken superfin liten päls:)

  Hmmm, vet inte vad han har för storlek med spontant så kanske Cubus, JC eller Åhlens ha rutiga byxor. Har inga barn själv så det är inte riktigt mitt område…haha
  Hoppas ni hittar några:)

  Kram

  Svara
 • Åhlens egna märke ”varför därför” har ett par skotskrutiga, jag fingrade på dem häromdagen, det kanske kunde vara något trots att de inte bara är svart och röd rutiga… Jag har annars faktiskt köpt ett par cheap monday jeans i riktigt jäkla liten storlek och strykt upp dem med fållband. (Sy är för jobbigt…) till min halv sex åring 🙂

  Svara
 • Åhh va synd att ni inte hittade något till Mio då, eller? William då hittade ni något och hade de bra på eran dag. Jättegullig päls, min dotter hade ungefär lika med mössa när hon var tre år såå söt. Väskan såg också riktigt festlig ut, roligt ni hittade nåt i alla fall. Vilken storlek har Mio då, ska hålla ögonen öppna..fina ni är som alltid på kortet/Kram Annika

  Svara
 • Hej Hannah
  Har själv varit o letat efter kläder till min flicka som är 6 månader. Och jag hittade ingenting som var snyggt. Så jag kan tänka mig att det inte är så himla lätt att hitta till en 5-åring. Kan inte låta bli att skratta när jag läser dina o Peters inlägg om Mio. Min son är likadan, man vet inte vad för tokheter han kommer hitta på under dagen. Men härligt är det, tror jag kommer leva till 150 eftersom man skrattae så mkt. Men o andra sidan så kan man slita sitt hår för alla knasiga saker han hittar på. Och han är bara 3 år, phu vad händer när han är 5 år? Jaja tiden får väl utvisa. Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Tänkt att du och Gynning är lika gammla! Du ser myyycket fräschare ut!

  Svara
 • Hej!
  Nu var jag ju tvungen att bli medlem bara för att tala om att jag köpte ett par röd/svart rutiga byxor till min grabb förra vecka.
  De är ursnygga. Köpta på Kappahl. Han är förvisso 11 år, men tror absolut att de fanns i mindre strl. Vad drar Mio? Jag kan kolla och ev skicka till dig! Ha en skön kväll!

  Svara
 • Hej!

  Det är första gången jag kommenterar, men jag har följt er lääääänge. Så jag vill börja med att gratulera till Liv, en mycket söt tös :-).

  Sedan måste jag lägga mig i lite, utan att vara en besserwisser, bara dela med mig… du hade köpt en ”päls” till Liv och skrev att den nog var lite stor men att hon skulle hinna växa i den för vintern är lång. Men då måste du nog invänta en vinter som är ett par år lång. För vår tös, snart 4, har fortfarande några plagg i strl. 92. Men i vintras, när hon var kring 3 år, hade hon nästan uteslutande 92. Så satsar du på den här vintern, så bör du nog hitta en i mindre strl… typ 74.

  Lycka till och tack för en mycket fin, rolig och underhållande sida.

  Svara
 • Det är definitivt kärlek! Ååh, ni verkar vara så lyckliga tillsammans, helt fantastiskt! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!

  Läser din blogg varje dag, o nu har jag äntligen blivit medlem här så jag kan skriva till dig! 🙂

  Ville mest bara titta förbi och säga keep up the good work! Älskar att läsa din blogg!

  Svara
 • Hannah, Du verkar vara en fantastisk person.

  Har följt bloggen länge och kände att nu var jag tvungen att kommentera. Du utstrålar så mycket energi & Glädje. Du ser så pigg & Energisk ut trots att du har fullt upp med 3 fantastiska barn.
  (Är själv ung & ensamstående till en underbar son.). Vilket stundvis är enormt kämpigt. Önskar jag hade lite av den fantastiska energi du utstrålar.

  Därför är det så spännande att följa dn blogg.

  All Lycka.

  /

  Svara
 • Hihi, va jag skrattade när jag läste det här inlägget, ”Mulade mig med Livs bajsblöja”. Ni är för härliga, både du och din man. God natt på er. Kramilikram♥

  Svara
 • Hej. Köpte faktiskt ett par rutiga byxor som du pratar om idag på Exit Kids i Malmö. Det är ju en kedja så jag är säker på att du hittar dom i Stockholm också. Lycka till!

  Svara
 • Tankte bara skriva att jag har foljt bloggfamiljen under en langre tid och jag tittar in varje dag. Jag har bott i Australien i fem ar och jag alskar att lasa din svenska blogg. Det far mig att kanna mig som hemma. Jag ar en skaning precis som din man, visst ar skaningar charmiga haha!! Hoppas att ni far en trevlig torsdag! Kram

  Svara
 • Det är klart att det är KÄRLEK Hannah!!:D

  Svara
 • Men Hanna vart har ”Maggan” tagit vägen?????? Inga bilder inga luncher inga tokigheter….::((((

  Svara
 • Hannah vad har hänt, du har alltid varit fantastiskt vacker, men nu de senaste fotona – du är MAGISKT vacker, du ser ut som en porslindocka…!!!
  Storkram & ha en fantastisk dag!!!

  Svara
 • Hahaha, visst är det underbart när man kan busa med varandra, med glimten i ögat! Som du skriver, det är kärlek det!
  Ha en härligt busig dag!

  U

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag læste din blogg sedan du børjade blogga på mama och det var så hærligt att følja din graviditet i samma takt som min mage væxte..Nær ni fick lilla søta Liv værmde det i mitt hjærta och jag længtade så efter att få hålla min lilla pojke i min famn. Martin føddes den 21 juni, på beræknad dag. Men hans lilla hjærta hade slutat slå.. Det ær en obeskrivbar smärta och saknad varje dag. Under en tid har jag inte orkat titta in och läst din blogg men nu har jag hittat hit igen. Ni har så fina barn!! Jag är nu, precis som du trebarnsmamma och det är ju mäktigt. Våra två flickor, sex och tre år är stolta systrar åt sin lilla änglabror.
  Ha en fin dag!! Varma Kramar

  Svara
 • Så otroligt fin fusk päls ditt Liv…
  vet du om den kosta lika mycke i mindre storlek typ 74-80..skulle ju vilja ha en sådan till min lillgumma som är åtta månader…

  Svara
 • Missar aldrig ett avsnitt Greys, och har fått Robin att titta på det också. Vi sitter och gråter i kapp här hemma till den serien, haha, 😀

  Svara
 • Precis blivit medlem!

  Våra liv är så lika Hannah! Två killar på 5 och 3 år, och en liten sötnos till lillasyrra som är 6 månader. Började hänga här när jag gick hemma och väntade på att lilltjejen skulle komma ut! Och så hänger jag också en hel del i Stinsen… och försöker starta ett nytt liv varje måndag… och älskar Greys…. och…. ja, likheterna är många.

  Nu bara måste jag fråga vart du köper de otroligt coola jeansen som Liv har på sig på några foton. Rätt tighta. Bara måste ha…..

  KRAM

  Svara
 • Hahaha, mulade han dig med en bajsblöja 😉 ? Sött gjort , det är kärlek det! Sen måste jag hålla med om att 30 är en underbar ålder att stanna i 😀
  All kärlek
  Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har följt din blogg ett tag nu och gillar att ni är så ”svenssons” och inte alls utmäker er bara för att du är känd! Önskar fler kändisar vore så.

  Låter kul med en bloggträff, synd man bor i Finland så man inte kan komma! Har dock träffat dig en gång IRL, men det var typ för 10 år sedan då ni var på Anttila i Vasa här i Fin och signerade skivor och skrev autografer. Sedan måste jag oxå tillägga att din syster borde veta vem min pappas kusin och man är. De har bott i Kungsängen då hon bodde där för typ 10 år sedan och de hade barnen på samma dagis. Minns min pappas kusin man nämnde det då ni var skivaktuella och jag berättade vilka typer av musik jag gillade. 😉

  Nog om det! Måste bara kommentera om Livs jacka jag oxå som jag tycker är jätte söt. Precis som en annan redan skrev så tror jag inte hon kommer kunna ha den nästa vinter. H&M har ju stl 80 som är beräkn 9-12mån, sedan 86 som är 12-18mån och sedan är 92 från 18-24mån. Men som sagt alla växer så olika! Vår lilla tjej på 10 mån verkar ha följt deras beräkningar precis. Men då var hon lång med sina 54 cm då hon föddes och senast vid 9 mån var hon 75cm lång och här är snart byxorna i stl 80 små!

  Ha det bra nu och sköt om er!

  Ps. Vore kul att någongång få se mer bilder från ert hem och hur ni har det inrett! Älskar inredning o bara längtar tills den dagen vi får börja bygga vårat.

  Svara
 • Så söt liten päls!

  Svara