Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:02 | oktober 10, 2009

Full koll!

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. I går satt vi i bilen nästan hela dagen. Jag och Liv sov i och för sig halv resan, så det gick rätt fort 🙂

Väl framme så var det hockey på Malmö Arena som gällde. Malmö mötte Borås i en seg, ganska händelselös match, där till sist Malmö vann med ett mål.

Efter halva matchen frågade jag vilket lag som var vilka, skulle jag hålla på de röda eller svarta :-)

Efter halva matchen frågade jag vilket lag som var vilka, skulle jag hålla på de röda eller svarta 🙂

I kväll när vi ska se Sverige möta Danmark har jag i alla fall full koll på att Sverige är det gul/blå-laget 🙂 Ska bli kul att åka över till Köpenhamn och se matchen live. Att jag ska måla ansiktet i våra vackra landsfärger och skrika mig hes på Zlatan och gänget är ett måste. En eller två röda pölser ska jag trycka i mig och öl till det. En sann Sverigesupporter ska jag vara.

Peter och hans barndomsvän Jesper följde sitt lag med största inlevelse.

Peter och hans barndomsvän Jesper följde sitt lag med största inlevelse.

Jesper och hans fina flickvän Angelica. Det är vi fyra som ska till Köpenhamn i kväll.

Jesper och hans fina flickvän Angelica. Det är vi fyra som ska till Köpenhamn i kväll.

I kväll ska Liv mysa med sin farmor.

I kväll ska Liv mysa med sin farmor.

Nu ska vi iväg och äta brunch.

Hej på ett tag!

Puss och kram.

Ps. Lommo, hade du kul på matchen? Hoppades på att vi skulle ses.


10 kommentarer10 kommentarer om “Full koll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag är sjukt avis på er som skall se matchen live!
  Hoppas ni får en fin lördag.
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Kram på er fina familjen.Liv hon är verkligen en kopia av Peter.Ha det nu så kul i Köpenhamn.Må bästa lag vinna,ha,ha jag är ju gift med en dansk.Allvarligt,HEJA SVERIGE.

  Svara
 • Å vad roligt!
  Är väl inte så jätte intresserad av fotboll 🙂 men roligare att se live!
  Mysigt för Liv att få vara med sin farmor 🙂
  bästa jag visste när jag var lite att va med min mormor.
  Heja sverige!!

  kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Nej, attans också att i inte kunde träffas 🙁 jag letade efter dig men där ar ju så mycket folk!

  Hoppas ni får det kul i Danmark och heja dig nu hes , det ingår 😉
  Massor v kramar till dig & lilla Liv!
  /Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad mysigt att ha en helg i skåne o köpenhamn!Kul för lilla Liv o farmor att mysa o busa ikväll! Ha det så jättekul på matchen i köpenhamn nu och glöm inte att det är blått o gult du ska heja på!

  varm kram

  Svara
 • Hej Hannah.
  Liv är jätta gulligt,välligt likt Peter som tvilling hehe(Peter e snyggt).WIlliam hur mår han?är han nu men sin farsa?bruka du chatta med AC?

  Svara
 • hej! jag förstår om du är jättetrött på frågor om ditt hår… men jag måste fråga en sak!

  jag fixade exstensions hos maria på hår3000 i våras och när jag sen tog ut dom så färgade jag håret ljusbrunt (från blond / rågblond som maria sa). har planer på att bli ljusare igen om någon månad men om jag bara gör slingor så kommer ju det bruna att finnas kvar.. hur gjorde du när du gick från brunett till blond? avfärgning+slingor? eller bara blekning?

  skulle vara jättesnällt om du tog dig tid och svarade… 🙂 kram!

  Svara
 • hej,
  en sen kommentar till ett tidigare inlägg:
  min yngsta hade också problem med sina r. det blev bara j vad jag än försökte. så en dag på min utbildning (är numera lärare) hade vi besök av en talpedagog, som gav följande tips:
  Du ska leka härmleken. du säger tumma, barnet säger tumma. Upprepa minst 5 gånger. Du säger dumma, barnet säger dumma. Upprepa minst 5 gånger. Du säger tdumma, barnet säger tdumma. Upprepa som tidigare. Du säger trumma och barnet upprepar. det handlar om att få tungan att finnas på rätt ställe i munnen. gjorde övningen med min kotte i bilen på väg från dagis och gick på 5 minuter från j til r. värt att testa, men låt det vara en lek. lycka till!

  Svara
 • Heej! Vill bara säga att jag läser både din och Peters blogg lite då och då…jätte kul och underhållande bloggar! Vet vem din man är genom Johannes som är en barndoms kamrat till Peter…hälsa så gott från Martina!…Ni har underbart söta barn;)

  // Martina

  Svara
 • Hej Hannah!

  Är ny medlem här. Efter att ha läst din och Maggans bloggar dagligen sen i somras nångång tänkte jag att jag skulle bli medlem så att jag får kommentera 🙂 Du skriver så otroligt varmt och underhållande och verkar vara en sån genuint fin människa. Tänk hur mycket värme och tröst man kan få från en främling i cyberspace. Otroligt. Tack för alla dina fina ord! Kram, Selma-Ella

  Svara