Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:33 | oktober 11, 2009

Plasebofylla

Ja, då var det redan söndag. Varför går helgerna så fort?! Vi  har bott hemma hos Jesper och Angelica hela helgen. Därav inte så många inlägg. Det känns så otrevligt att sitta vid datorn när man ska umgås, du förstår säkert. Skrattade imorse när Jesper kom ner och frågade om bollarna som han snubblar över tillhör oss. Bollarna? Det var Livs hoprullade blöjor som jag glömt lite här och var, som han menade 🙂

Vår utflykt till Danmark i går var riktigt rolig. Trots att Sverige förlorade och det blev deppigt en liten stund, så hade vi en lyckad och trevlig kväll. Vi tog tåget över till Köpenhamn, men på vägen hem fick vi åka med en buss tillbaka. Sällskapet bakom oss på matchen hade fyra platser kvar på sin buss. Sådan tur för oss, annars hade det nog tagit oss flera timmar att ta oss tillbaka till Malmö. Det var helt galet mycket folk, och säkerligen massor av bråk efter matchen. Tycker det är lite otäckt att trängas bland allt folk, plus att det var extremt mycket fylla, så ingen var gladare än jag över att få åka buss.

Vi inledde kvällen med att äta på Friday´s. Tror nog att vi slog rekord i att äta mycket, vi beställde den ena flottigare rätten efter den andra.

Vi inledde kvällen med att äta på Friday´s. Tror nog att vi slog rekord i att äta mycket, vi beställde den ena flottigare rätten efter den andra.

Tycker Isaksson ska avgå istället för Lagerbäck.

Tycker Isaksson ska avgå istället för Lagerbäck.

Hittade ingen färg till ansiktet, men öl och korv fick jag i mig. Peter och Jesper var lite deppiga, för efter att ha bäljat i sig massor av öl, fick de reda på att det var lättöl. Plaseboeffekten funkade lite!

Hittade ingen färg till ansiktet, men öl och korv fick jag i mig. Peter och Jesper var lite deppiga, för efter att ha bäljat i sig massor av öl, fick de reda på att det var lättöl. Plaseboeffekten funkade lite i alla fall!

Nu hände det något med min gamla dator, lyckas inte ladda upp fler bilder! Kastar snart ut skiten genom fönstret, kan bli tokig på teknik och bajs!

Fortsättning följer…

Hej på en stund.

All kärlek


8 kommentarer8 kommentarer om “Plasebofylla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas det tekniska löser sig, kanske dags för en ny dator? 🙂

  Så bra att ni hade det trevligt här nere hos oss i Skåneland.

  Kram på er

  /Sofia http://www.whatiam.blogg.se

  Svara
 • Måste bara få säga att jag har aldrig sett en så go och harmonisk baby som Liv är. Jag blir glad när jag ser henne :))

  Tekniken den är som den är/suckar…

  Glädje & Kärlek / Kaisa.

  Svara
 • Hej ,söta Hannah.Ni ser ut till att haft jätteroligt i Köpenhamn trots förlust.Klart att vi förstår att du inte kan blogga alltid och överallt.Ni måste ju vara lite sociala också med era fina vänner.Liv är bara så ljuvligt underbar.Stor kram på er allihopa.

  Svara
 • Hej Vad ledsen förlora Sverige igen?
  Vilken land heja William och lilla Mio på?
  Hannah en fråga den första bilden var det Backham eller Peter hehe?

  Svara
 • Hej igen Hannah.Gå in på http://www.zbh.se och kolla inredningsgrejorna där .Vad tycker du. Är där inte mycket fint.Kram.

  Svara
 • Hej!Oj vad en helg går fort..puh!trivs med mitt jobb, men önskar att helgerna var lite längre och inte hastigt var över!ja,matchen slutade ju som den gjord..men men..så är det!Hoppas ni haft en mysig helg och att resan hem gått bra!Liv är så trygg och go!

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Attans! Jag som hade sett fram emot att få se dig med sveriges färger i ansiktet;)
  Kram

  Svara
 • hej där! ser ut som en super trevlig helg. måste bara få säga att ajg tycker du är otroligt vacker. fina drag. 🙂 (jag flirtar inte) bara tycker det:D

  http://www.bajenbello.blogg.se

  Svara