Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | oktober 12, 2009

Inte igen!!!!

Kära fina Du, då fortsätter vi…

Efter matchen gick vi till ett ställe som heter KOI i Malmö. Så åt vi god mat... igen.

Efter matchen gick vi till ett ställe som heter KOI i Malmö. Och vi åt massor av god mat... igen.

Bland alla skåningar stötte jag på Filipp Hammar, som hade varit i Köpenhamn och intervjuat Zlatan.

Bland alla skåningar stötte jag på Filip Hammar, som hade varit i Köpenhamn och intervjuat Zlatan.

Jespers goa lillasyster Louise kom också dit.

Angelica, Jespers goa lillasyster Louise och prutt-jag.

Vi hade som sagt en kul kväll. Hela helgen har varit så mysig. Vi har bott hos Jesper och Angelica, suttit uppe sent och pratat, shoppat, ätit långa bruncher, varit på hockey och fotboll, promenerat och bara varit.

Jag är så trött på att vara sjuk, så jag håller på att bli galen. Jag avslutade min andra penicillinkur i fredags, har känt mig frisk, men så fort jag slutade kom skiten tillbaka. Precis som sist! Jag tror att läkaren gett mig fel penicillin som inte tar kol på bakterierna. Jag kan ju inte äta en tredje gång! Nu har jag feber igen, illröd och svullen hals och ska sitta i en bil till Stockholm i flera timmar. Måste till läkaren nu!

Saknar pojkarna så mycket, men de kommer hem i dag, så längtan blir inte så lång. Om några timmar får jag pussa på dem 🙂 

Liv ser verkligen smått galen ut på bilden, men så söt att jag blir galen istället. Hon är så ljuvlig!

Liv ser verkligen smått galen ut på bilden, men så söt att jag blir galen istället. Hon är så ljuvlig!

Snart anmäler jag mig till programmet "Diagnos okänd", orkar inte med att vara så sjuk hela tiden, och ingen lyckas ge mig rätt medicin.

Snart anmäler jag mig till programmet "Diagnos okänd", orkar inte med att vara så sjuk hela tiden, och ingen lyckas ge mig rätt medicin.

I kväll kommer svärmor Marianne hem till oss. Hon ska vara hos oss hela veckan. Så mysigt! Jag har haft turen att få en underbar svärmor och Liv, farmor. Livan blir ännu mer bortskämd, om det nu går. Tror inte hon kommer behöva vara själv många sekunder den här veckan 🙂

Hoppas att du haft en fin helg, och mår bra.

Tack för att du finns.

Stor kram.


15 kommentarer15 kommentarer om “Inte igen!!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söta fina Hannah.Jag tycker så synd om dig att du är sjuk nu igen.Tur att du får ha din fina svärmor Marianne hos dig hela veckan.Härligt att ni haft det så trevligt i Skåne i helgen.Ja Livan är helt underbar.Nu ska jag tävla,hoppas jag har turen med mig.KRAAAM.

  Svara
 • Hej Hanna
  Jag brukar kolla på in på bloggfamiljen då o då. Har ingen ”egen” familj dvs barn men gillar er sköna sätt. Som sagt har inga barn men beundrar dig och ditt sätt och vara med dina barn. Men har aldring kommit till och reg mig som medelm och skriva till dig. Fick Williams pappas bok förra veckan av en vän som tyckte jag borde läsa den.
  Vet ej om du har läst den el om du kommer att läsa den men tycker att du ska veta att det står mycket gott om dig och din roll som mamma.

  Krya på dig
  Kram/S

  Svara
 • Hallå Hannah!
  tråkigt och konstigt att du inte blir av med din förkylning och halsont? Jag kan rekomendera pencillinen spectramox kräv att du ska ha den. Tar döööö på all bakterier!!!! Antar att du fått kåvepenin innan och det är bara skit jag lovar.
  Ha en forsatt bra dag
  Malin

  Svara
 • Jaa…. vad säger man?!? -du är inte ensam iaf.. ibland undrar man vad läkarna har för utbilding o tankar innan de ställer en diagnos. Jag har haft feber i 19dagar.. varit hos läkaren 5ggr, blodprov 4ggr och ändå inte fått nå svar. Fick pencillin mot lunginflammation.. men den verkade inte heller som den skulle uppenbarligen. Det tar så mycket på krafterna att vara sjuk:( Krya på dig-kramar från en likasinnad småbarnsmamma:)

  Svara
 • Men är du inte frisk än din stackare. Usch vad segt!!! Hoppas du får nån medicin som biter på sjukdomen nu!!

  Grymt söt bild på Liv. Hon är ju bara supercharmig!!

  Kram o krya på dig!

  Svara
 • Hejsan Hannah…
  Tack såååå mycket för tipset om Nordic Light Hotels brunch…det var helt suveränt!!!
  Brunchdelen (inredningen) var så fin och bra personal och JÄTTEGOD buffe..Morotskakan,plättarna och stekta potatisen var super….ja allt var super så nu kan jag verkligen rekommendera det till dig…
  Servitören frågade även när vi betalat vad vi tyckte var bra och dåligt,det var faktiskt mycket kul att han gjorde det för då kan man ju som gäst framföra både negativ och positiv kritik!!!Mycket bra brunchställe och TACK igen.Min svägerska som vi överraskade med brunch blev väldigt glad.

  Krya på dig och ha en fin dag..Kram Sara

  Svara
 • Men åååh! Klart du måste få rätt medicin snart! Förstår verkligen att det måste vara fruktansvärt att få tillbaka skiten om och om igen!
  Jag tror dock att det löser sig, det brukar det alltid göra. Hoppas det löser sig för dig också nikki!

  Kram på er!

  Svara
 • Krya på dig Hannah. Men du måste nog ha en omgång antibiotika till som biter på det du har drabbats av. Men tänk på att nu när killarna kommer hem att inte pussa dom för då kanske de oxå blir sjuka. Det var väl trevligt att ni hade skoj nu när ni var i skåne. Men fy på dig o inte veta vilket lag som var malmö men jag håller inte på dom själv utan jag håller på Skellefteå AIK istället.

  Svara
 • Men åh vad tråkigt att du blev sjuk nu igen!
  Hoppas det löser sig och du blir frisk snart igen, om inte annat så har du en snäll svärmor som kanske hjälper till i veckan 🙂
  Kram från ditt största fan 😉
  / Lommo

  Svara
 • Ush din stackare. Jag vet precis hur du känner.
  Jag har en underbar son som är 13 månader men de 3 första månaderna var ett helvete. Efter 3 mjölkstockningar åkte jag på bröstböld vilket gjorde att jag var konstant sjuk. Så fort jag slutade med pencillin kom febern tillbaka..
  Det tog 3 kurer innan det släppte och det var när jag fick herracilin..Håller tummarna för att du snart blir bättre
  Stor kram

  Svara
 • Usch då stackare, det är så träligt att vara sjuk hela tiden. Jag skickar över lite krya på dig kramar och önskar dig snabbt tillfrisknande och en mysig vecka med din man, svärmor och barnen. Kram!

  Svara
 • Instämmer helt med att du ska kräva spectramox, den lär göra susen istället för kåvepeninen som kan vara lurig!

  kram o stå på dig!

  Svara
 • Fina Hannah vad jag tycker synd om dig som aldrig blir riktigt frisk. Man ser faktiskt på dina ögon att du inte är kry, dom strålar inte som dom annars brukar. Nu måste du få något som hjälper dig bli av med skiten. Har de andra i familjen testat sig om dom har bakterier? Vet en tjej som fick flera dunder pencillinkurer men aldrig blev fri från halsontet. Då testade övriga familjen sig o en hade bakterier fast inga symtom o när han fick pencillin så blev alla friska sen. Konstigt det kan va ! Krya på dig kram / Mari

  Svara
 • Starckas Hannah,Jag förstå det att det är jobbigt att vara sjuk,men var försiktig med dina små söta söner och dottern,för det är inte roligt heller om dom smitta, I hope you will get Well Hannah.

  Svara
 • men dom måste ju ta en odling i halsen på dig så att man vet vad du har för skit där? annars blir det ju som nu att pencillinet inte hjälper. Sen måste du kanske ta hand om dig? försöka sova ordentlig ( lättare sagt än gjort med småttingar) man har ju fullt upp med hus och tre barn.

  Svara