Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:29 | oktober 12, 2009

På väg…

Sitter i bilen, och har suttit här sedan lunch. Som vanligt när vi är ute och far så blir det McDonalds, vill än en gång slå ett slag för nyttiga och goda snabbmatskedjor. Jag saknar det ute på vägarna. Hur kommer de sig att varje gång det ska köras bil så sätter jag mig automatiskt på passagerarsidan? Det är en inbyggd grej att Peter alltid kör. Kanske för att han är livrädd för att åka med mig, och kör jag mer än två timmar så somnar jag vid ratten? Ja, det är nog svaret 🙂

Snart så "opererar" jag själv ut mina halsmandlar och kastar ut dem genom fönstret. Blä, för att vara sjuk.

Snart så "opererar" jag själv ut mina halsmandlar och kastar ut dem genom fönstret. Blä, för att vara sjuk.

Jag sitter här bak med Liv nu, för hon vill ha sällskap. Första delen av resan sov hon, men nu babblar hon på för fullt. Hon har inga problem att åka bil, inte ett gnäll ger hon ifrån sig. Så länge vi tar ett stopp för mat och blöjbytning så är hon nöjd.

Glader!

Glader!

Nu är det två timmar kvar… snark! 

Kram kram


18 kommentarer18 kommentarer om “På väg…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vännen!
  Du måste nog ha en starkare kur med medicin så bakterierna dör snart!Mysigt att ni haft en kul helg i skåneland!Så go bild på pappsen Peter och lilla Liv i den stora famnen!
  Du lär nog bli ompysslad av din fina svärmor!

  krya på dig!

  varm kram

  Svara
 • Du ser verkligen inte frisk ut gumman.Du får verkligen se till att komma till en läkare igen.Nu är ni snart hemma,kör försiktigt.Kram.

  Svara
 • Nedrans vad läbbigt med baskelusker som verkar vara resistenta. Hoppas de har gjort en odling på dina bakterier så läkarna vet vad de ska skriva ut. Om inte så kräv det. Var rädd om dig. Kramis

  Svara
 • P.s Egentligen så skulle du göra halsprover på hela familjen. Någon kan ha bakterier utan att ha symtom och så får du tillbaka dem av alla pussar. Kram igen

  Svara
 • Hej, för några år sedan hade jag samma problem som dig, var sjuk hela tiden, åt massa olika antibiotika kurer. Efter nästan ett år hoittade läkarna felet, jag hade mykoplasma i lungorna, och det bidrog till att ja åkte på all skit under tiden, mest förkylningar, men när ja fick lunginflammation kom de på vad som var fel, finns ett specefikt anibiotika som verkar mot det, sen efter det har jag knappt varit sjuk. så be läkarna kolla så att du inte har det.
  Hoppas du blir bättre snart! kram Therese

  Svara
 • HANNAH – LÄS DETTA!!!

  Åh, jag tänkte skriva till dig redan när du skrev att du börjat på din andra kur, men jag blev inte färdig till att bli medlem förrän nu.

  Exakt detta händer mig för en månad sedan!! Jag gick till läkaren och fick konstaterat streptokocker (halsfluss) och fick Kåvepenin. 2 dagar efter att jag tagit sista tabletten var skiten tillbaka. Tillbaka till läkaren, positivt halsprov igen, varpå jag fick Cefamox. 2-3 dagar efter jag tagit den sista tabletten på den kuren var det tillbaka – IGEN!

  Väl inne på Lasarettet och ännu ett konstaterande av streptokocker vid halsprovet blev jag inkallad till läkaren igen. Hon begärde då att jag skulle hämta min sambo och min son på 4 år, för att ta halsprov på dem eftersom hon starkt misstänkte att någon av dem var bärare på bakterien.

  Jag hämtade dem och inom en timme hade de tagit halsprov på dem och konstaterat att min son var bärare!! Jag fick då utskrivet min 3:e kur penicillin (Dalacin) och min son började samma kväll med sin kur.

  Efter detta var vi alla friska igen.

  Vill bara uppmärksamma dig på att någon i din familj kan vara bärare utan att vara sjuk själv!!! Då smittar denne dig hela tiden.

  Var tvungen att dela med mig av detta eftersom det är exakt vad vi precis gått genom här hemma.

  Det kan ju vara värt att kolla upp – du får dra iväg hela familjen till Vårdcentralen;-)

  Stort lycka till och varma KRYA PÅ DIG Kramar till dig, fina människa.

  Svara
 • Usch, det är verkligen tråkigt att åka bil så långt. Har en liten fråga, har du tips på bra böcker om graviditet och hur barnet utvecklas etc? Det är verkligen en djungel när man är nygravid och förvirrad. KRAM

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag hade samma bekymmer som du under en lång period. Med halsfluss som bara bytte utav varandra alltså flera gånger per månad. Läste inläggen här ovan och samma som för dom så var det min sambo som bar på streptokockerna och jag blev sjuk men även fast han behandlades blev det inte bra. Man opererade bort mina halsmandlar och sen vart det bra. Har sedan jag gjorde detta för snart 10 år sedan haft halsfluss 1 gång bara. Så be om att få tonsillerna borttagna!
  Lycka till och krya på dig!

  Svara
 • Hej hej..Håller med tjejerna som skrivit här ovanför..kolla hela familjen..Flera ggr har min familj smittat mig om och om igen fast de inte varit sjuka och då är den en speciell som är bärare….

  Kram Sara

  Svara
 • usch stackare, känner verkligen med dig…inte nog med att man blir så trött över att konstant gå och dras med det så blir man som sagt lite orolig också för att det inte ger med sig. Men jag tror det kan bero på det som Linda_31 skrev, vi har haft samma fall på mitt gamla jobb. Mysigt i alla fall att få ha svärmor hemma, hon kommer säkert ta extra hand om er den här veckan. =) Stor krya på dig kram!!

  Svara
 • Usch då, hoppas du mår bättre snart! 🙂

  När ska ni förresten lotta ut den där dejten med Tobbe? Jag ska nämligen till Sthlm nästa v… 😉

  Svara
 • Krya på dig vännen 🙂

  Svara
 • Hanna…KRYA på dig nu…saknar dig här inne ju. Skickar massa kramar från Skåne där solen skiner o ingen snö

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har precis som du också drabbats av flera halsinfektioner som kommer tillbaka så fort man slutar med antibiotikan. Jag fick den 3:e gången ett starkt pencillin och sen fick jag ett tips och detta var att jag skulle byta ut tandborsten för där kan det sitta bakterier. Efter 3:e gången blev jag av med min halsfluss… Ett litet tips bara, hoppas du blir frisk snart.
  /Malin

  Svara
 • hoppas verkligen du kan få ett bättre antibiotika. bredspektrum. .det finns en liten ”pryl” som heter moraxella bakterier som typ alla dagisbarn mm har i kroppen,oftast näsan mm.inte alls farlig-DÄR-. men den kan ”krypa” neröver i lungor hals mm.(GÅR att ta prover. men dom e sämst på det med) och då blir det skitjobbigt. och när man e sjuk och sjuk och sjuk.man orkar ju INGET. kroppen tar stryk väldigt och man blir ännu mer känslig-
  fråga efter typ ERY-MAX antibiotika(dom kan vara lite snåla med just den). det tar det mesta. jag hoppas du kan få hjälp i alla fall. läser varje dag och har tyckt så synd om dig nu när de aldrig kan ge sig. tycker läkarnna borde skriva ut bättre grejjer direkt istället för att man ska proppa i sig ”skitpenicillin” fleeera gånger. det ökar ju på risken för resistens också. kram
  ha en bäst vecka!!!

  Svara
 • Hej, stackare som inte blir frisk. Har du kollat så att det inte är lunginflammation, vet många som har drabbats av det den här hösten, tydligen nåt som ”går”(det smittas väl inte trot jag…).
  Ta hand om dig nu, jag tycker du ska gå ner på stan och dricka en varm choklad på RC chocolat, det absolut bästa!
  Stor kram

  Svara
 • Lite komiskt, för jag vet att du skrev om det där med nyttiga snabbmatsrestauranger i somras och några dagar innan hade jag precis pratat om det med min pojkvän. Kanske för att man åker runt mer på sommaren och hamnar på Mc´donalds? För oss blev det för mycket, jag kunde inte ens TITTA på en hamburgare på ett bra tag sedan! Därför tycker jag helt seriöst att någon skulle öppna en sådan restaurang. Den kommer ju göra succé! Vi är ju mer hälsomedvetna nuförtiden. Jag menar, dyrare än Mcdonalds behöver det inte bli. Det finns mycket nyttiga och billiga råvaror. Klart det finns restauranger med nyttig mat, men det ska vara en snabbmatsrestaurang som finns i varje hörrn, precis som Mc´donalds och Burger King. Det tror jag på 🙂

  Hoppas du blir frisk snart Hannah!

  Kram

  Svara
 • Hon är sååå söt lilla Liv!!:)
  Kram

  Svara