Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:01 | oktober 14, 2009

Sushi och långvården

Vilket vackert väder det har varit i dag, i alla fall om man tittat ut genom fönstret. Väl ute blåser det iskalla vindar. Vi klädde på oss och gav oss ut, men vi vände efter bara några hundra meter. Hade behövt rota fram skoteroverallen för att inte frysa rumpan av mig!

I stället åkte vi iväg och åt sushi.

William och Marianne.

William och Marianne.

Hela bunten "Graafare".

Hela bunten "Graafare".

Barnen älskar sushi.

Barnen älskar sushi.

Sann syskonkärlek/glädje!

Sann syskonkärlek/glädje!

Marianne var i London förra veckan och hade köpt massor av söta kläder till Liv. 

Dessa söta UGG-liknande skor fick hon. Kommer från butiken Monsoon Kids i England, som har så mycket fint

Dessa söta UGG-liknande skor fick hon. Kommer från butiken Monsoon Kids i England, som har så mycket fint.

Tittade precis på ”Förkväll” på tv. Andreas blev intervjuad av bl a Elisabeth Höglund, mycket visste tant Höglund. Jag märkte att hon gjorde sitt yttersta för att få en smaskig historia och få mig att framstå i dålig dager. Men hon lyckades inte. Ha, det kan hon gott ha, tantalonan 🙂  Hon var även frågande till hur Andreas kunde lovorda mig. Tänk om tant bara kunde gjort lite bättre research och sett hur verkligheten ser ut. Ligger tydligen inte högt i kurs hos henne sedan mitt BB-bloggande och det jag skrev tillbaka. Minns du? Jag har alltid tyckt hon har varit en mysig liten tant när hon jobbade med nyheterna men nu i hennes nya kändisroll, långt från nyheterna, känns hon mer som en bitter långvårdstant som skriker åt alla i hennes närhet. Vill ha tillbaka de kronor jag förlorade när jag ringde och röstade på henne i ”Let´s Dance” 🙂

Nej, nu måste jag servera middagen.

Puss och kram


34 kommentarer34 kommentarer om “Sushi och långvården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah!

  Vet du vad jag tror.. Elisabeth är nog liite avundsjuk på dig som har tre så fina barn! Hon själv har väl inga.. hihi

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag tycker Liv är lik sin fina farmor.Ni ser ut att ha så mysigt tillsammans.Ja den där Elisabeth Höglund har aldrig fallit mig i smaken.Kram på er hela familjen.

  Svara
 • Såg oxå på förkväll och kan inte fatta vad Elisabeth gör där!!!
  Men man såg oxå vilken kärlek Andreas hade till William.
  Vilka söta barn du har:-)

  Svara
 • -Jag kunde inte byta kanal mitt i Bolibompa o Vampyrskolan så jag skulle verkligen vilja veta va tanten sa:)))hahah!! Så pinsam hon är!
  Kram!

  Svara
 • Jag såg på förkväll och tyckte att Andreas verkligen fick fram att han tackar dig för William och att ni har en bra relation.
  Strunta i Elisabeth hon är verkligen pinsam.
  Tack för receptet.
  Kram

  Svara
 • Jobbar på Monsoon…våra barnkläder är ursöta, har shoppat MASSOR till
  mina döttrar;) Ha det, Kram

  Svara
 • vad har surkärringen nu sagt då??:) såg det inte men förstår inte vad hennes problem är, måste vara avundsjuk på ngt sätt?

  Svara
 • Man kan se hela intervjun med Anderas på tv4.se, jag såg den precis.

  Jo den tanten trodde visst att Anderas skulle sitta i tv och smutskasta sin sons mamma…knepigt!

  Men vi håller på dig Hannah! 🙂

  Svara
 • har läst andreas , williams pappa, bok, live to win. den va bra,läste om dej och william där, han beskrev det vad jag förstår ärligt och det verkade så fint att ni fick 3 fina dagar utan bråk på bb med varandra. han skriver oxå att du är den kvinna han står närmast idag. jag fick verkligen en helt annan bild av allt.
  men hur kändes det första tiden, själv,23 år och oense med pappan som man inte ens e ihop med?
  du är en stor förebild
  kramar

  Svara
 • tycker inte de va så farligt, hon sa ja bara saker som stod i hans bok..?

  Svara
 • Gud vad lik Liv är sin farmor!!!:)
  Jätte fina bilder ni tar hela tiden!
  KRAM

  Svara
 • Hej!
  Kollade på intervjun med Förkväll, Carin är charmig och duktig men vad sjutton gör tant Höglund där? Förstår mig inte riktigt mig på henne, men det finns säkerligen dem som gillar henne.
  Vill också säga att sedan jag började läsa din blogg först på mama och sen här har jag fått en helt ny uppfattning om dig, Hannah. Bara positivt. 🙂 Numera är jag helt beroende av bloggfamiljen. En riktigt bra blogg-sajt.

  Svara
 • Hej fina du!
  Återigen tack för en kanon hemsida och blogg!
  Håller helt mig dig i dina åsiter om ”tant” Höglund. Hon är pinsamt och gör ett mycket dåligt jobb som programledare.
  Är man inte intresserad av att lyssna och förstå den som blir interjuvad har man inte i den positionen att göra!
  Du verkar vara en fantastisk människa och mamma till dina vackra barn 🙂
  Varma kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!har inget till övers för fru Höglund!bitter kanske….!!Såg på morgon tv i söndags då Kristin Kaspersen intervjuade Andreas!Tycker han verkar vara en trevlig och känslosam man med många fina o kloka ord om livet!Hoppas ni har en bra kontakt!

  kram

  Svara
 • Hej Hanna.. Ja jag tänkte oxå ang denna Höglund o allt snack, hon fråga fler frågor på en gång o lyssna inte…Men så kanonfint Andreas sa om dig o det bara bra tycker jag.
  För den bilden jag fått här så är du en underbar människa. Kram o Godnatt

  Svara
 • Hejhej
  Först: TACK för att jag får läsa din blogg, började på mama och har hängt kvar. Har ( Tack och lov!) fått en helt annan bild av dej, enbart positiv.
  Funderar lite över vad det är du tycker var så hemskt som Höglund sa? Jag såg intervjun nyss ( blev ju nyfiken) och tycker inte att hon sa nåt nervärderande? Däremot tycker jag att hon var en dålig journalist, som inte lyssnade på svaren hon fick utan bara fortsatte att babbla..kunde säkert ställt bättre, mer genomtänkta frågor men jag hålelr inte med om att hon var SÅ hemsk?!
  Kramar till er alla!

  Svara
 • Hej fina Hannah! nån dag sen jag skrev, men min ”gipshand” har inte varit OK. Skrev till dig för nån vecka om William och att de jag läst om Andreas sagt var bara positivt, både till dig och Peter, och kolla nu på tv4webb att de va så. Han sa du var underbar till och med och jag i min värld tycker de är fint att aldrig säga nåt illa om varandra. Han t o m sa att Peter är en jättebra extrapappa, för mig är de fint sagt.Peter är de också självklart, men att A säger de är stort i min värld du förstår.. Tycker de va en fin intervju och inget illa sas om dig vännen, titta igen på tv4webb.. lovar du är underbar, fin kram Annika

  Svara
 • hon sa ju inget dumt?

  Svara
 • Åhhh vad hungrig jag blev nu.. Sushi är ju så satans gott!!

  Svara
 • Hej hannah
  Jag gillar William,han är mycket gulligt och sötaste än någonsin(som du hehe).Adde Carlsson berättade att Han höll Sveriges flaggan och handen när William föddes.VIlken gulligt farsan.
  Tryck på 1:an om ni tycker att William är likt sin far
  tryck på 2:an om ni tycker att William e likt sin mor

  Svara
 • men hallå! 🙂 du skrev ju för ett tag sen om att du inte köpte en skateboard för det var så dyrt och att dom inte kunde enas om en ihop, men nu i nnyhetsmorgon i söndags så säger andreas att han ska efter programmet gå ut med sin son och köpa en skateboard, !?
  har mio fått någon eller har den bara hos sin pappa eller har han tagit med sig den hem och ni måste nu köpa en åt mio??
  haha va?
  snälla berätta..;)

  Svara
 • Strunta i den tanten! William kan vara stolt över att ha dig och Andreas som föräldrar, ni är inte bara vackra på utsidan utan man märker verkligen att ni har underbara personligheter också.

  Svara
 • Bry dig inte om henne:-) Tänk på det fina Andreas sa om dig och William! Måste kännas underbart att höra.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv, läser din blogg VARENDA dag!!!
  Anna

  Svara
 • Kollade förkväll igår och jag blev så glad att höra Andreas ord om dig och William. Tänk om alla fd par med barn kunde tala så gott om den andra. (är sj skiljsmässobarn o fått höra hur spec en av dem beskyller den andre för vad som gick fel el är fel) inte roligt! spec inte då man som barn bryr sig om båda o gillar dem lika mkt. tack o lov att den ena av dem alltid varit förstående o inte båda hållit på! 🙂

  Svara
 • Godmorgon Stockholms Ängel!…;)
  Jag måste bara säga att Andreas gjorde en bra intervju med häxan Surtant…För fy, jag tycker hon är fruktansvärd!! Har aldrig gillat henne och kommer aldrig göra det heller, man blir rädd när man ser henne, överspacklad, orelevanta frågor och man är livrädd för vad hon ska fråga nästa gång som bara blir pinsamt för gästen…Nä tacka vet jag Carin, hon är grym, söt och mysig!!!
  Och att W. är A stora love är ingen tvekan om!!
  KramMalinapralina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilka fina ord Andeas sa om dig och William, måste vara underbart att ha sån fin kontakt… Skit i den där Höglund hon är bara avundsjuk. Ha en underbar dag med din härliga familj!
  /Anna-Lena

  Svara
 • Ja Hannah vad ska man säga om tant Höglund, trodde hon verkligen på allvar att Andreas skulle kunna säga nåt negativt om kvinnan som är barn till hans barn??!! Han verkar avguda sin son och att han finns är ju du en del av. Hon är ibland lite pinsam kan jag tycka men man får vända på det och tycka synd om henne att hon inte begriper bättre. Ha det bäst, Kram/carina

  Svara
 • Häxan surtant är bara en dålig journalist som söker ”scoup”. Bra av Andreas att säga bra saker om dig. Fattas bara annat när det är du (och Peter) som alltid finns där för hans son och tar alla ”jobbiga”, vardagliga bitar som läxläsning osv.
  Kram till dig från mig!

  Svara
 • Hej Vackra Hannah!
  Jag såg förkväll, den där tanten är inte rolig! Så mossig och ”skvallrig”. Andreas däremot skötte sig väldigt bra och det riktigt lyste i ögonen på honom när dom pratade om dig och William. Härligt att ni har en så fin kontakt även då ni gått vidare på varsitt håll.
  STOR KRAM

  Svara
 • mer av Andreas till folket-en man som vågar säga så fina saker om sitt ex och sitt fina barn-är GULD VÄRT! Precis som din PETER.. han verkar vara en juvel.. den dagen jag blir singel( om jag mot förmodan blir det ngn gr vill säga..hahah) kan man klona en Peter kopia då?? hans humor rådiggar jag 🙂

  Kramar till er fina ni

  Svara
 • Men grrrrr, vad irriterande med en sån surtant! Blä, har stött på typen SÅ många gånger, som pikar och gnäller och gör sitt bästa för att ta ifrån mig min värdighet. (Ex. är man mamma så kan man inte göra si, klä sig så, osv osv…) Än värre måste det ju vara när en sån sitter i TV… Skönt att hon inte lyckades!!

  Svara
 • det där förkväll blir ingen långvarig historia men jag såg däremot Andreas i Babel tillsammans med Gynning. Jag vet ju absolut inget om din historia med Andreas men jag tycker han verkar rätt självupptagen? Nu efter några år kanske han sitter och lovordar dig men hur var det när ni fick barn tillsammans? då kanske det var så mycket lovordnande? och ska han sitta och prata ”skit” om sitt barns mamma i tv? klart han inte gör. Men någon myskille tror jag inte att Andreas är.

  Svara
 • -Andreas vart ju grilla´d och fick frågan rakt ut HUR MYCKET TRÄFFAR DU WILLIAM EGENTLIGEN? Han undvek ju att svara på den frågan… tycker inte alls du ska ta åt dig-ingen sa något ont om dig,, o BRA att de fråga varför pappan inte är så närvarande.. snälla man kan inte lägga över det svaret på barnet som han gjorde-fult gjort tycker jag. Jag är sååååå trött på dessa frånvarande pappor!!!!!!!

  Svara
 • […] 14 oktober 2009 kl 23:35  (Redigera) […]

  Svara