Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:09 | oktober 15, 2009

God morgon

Jag gjorde så vi alla försov oss i morse. Jag brukar snooza en kvart, men nu måste jag tryckt av larmet i sömnen. Pojkarna är på väg till skolan nu i alla fall och Peter till jobbet. Liv sover fortfarande och har ingen stress i världen. Hur kommer det sig att när pojkarna är lediga och får sova hur länge de vill, så vaknar de alltid av sig själva vid senast halv åtta, men när de måste gå upp på vardagarna så är de som utslagna?!

Kanske försov vi oss, för att vi var uppe efter läggdags igår och åt Mariannes fantastiska daimtårta (måste ge dig receptet på den med).

Kanske försov vi oss, för att vi var uppe efter läggdags igår och åt Mariannes fantastiska daimtårta (måste ge dig receptet på den med).

Jag ska in till stan om en timme. Först till frisören och färga min utväxt, och efter det ska jag upp till Aftonbladet och plåta en ny bild till min Klicksida.

Önskar dig en fin dag, så hörs vi när jag kommer hem.

Kramar.


13 kommentarer13 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaa, det receptet vill jag ha!
  Hoppas ni får en underbar höstdag!!
  Kram

  Svara
 • Hej såg intervjunmed Andreas igår och skulle kommenterat då men kom tyvärr inte in på sidan men det gör ja nu så då kör ja på nu=)

  Blev grymt imponerad över vad han sade om dig o ert förhållande. Tänk om alla X kunde resonera som han gör….. Då tror jag att mycket som är fel i världen skulle bli bra.. Ni älskar ju ine varandra men ni älskar William så ni hör i hop ändå
  MAssa tack för en enormt rolig o bra blogg
  //Sandra

  Svara
 • Hej Hannah!
  Såg inte programmet,men fy för bitter kärringar!Vad är det med vissa människor egentligen?Det verkar som om vissa verkligen älskar att vilja såra och förstöra för andra.Jag har läste nån intervju med Andreas där han verkligen lovordade dig.Så skönt för William att ha 2föräldrar som inte är bittra på varandra.
  Tack för att du sprider så mycket härlig energi via din blogg!!!
  Kramar Sarah

  Svara
 • Detta är allt en välsignad torsdagsmorgon!
  En av mina närmaste vänner ska få sitt första barn i dag-är så överglad&nervös för hennes skull.
  …bara en liten notis:)

  Mina dotter älskar oxå sushi så det var kalas när vi i helgen gjorde en stor sats och moffade-myms!

  P.s sur f****r finns överallt-hoppas jag aldrig blir sån…
  kram

  Svara
 • Hej fina underbara Hannah! Jag har en dotter på 3 månader. Jag har en fråga till dig. Vilket babygym rekommenderar du? Kram Angelica

  Svara
 • Hej finis.Önskar dig också en underbar dag.Kram från en trogen läsare av din blogg.

  Svara
 • God morgon!
  Haft mina vanliga morgonrutiner. Vilket är att börja dagen med att äta frukost och läsa din blogg. Blev ju genast nyfiken och surfade in på tv4.se för att se intervjun. Blev så otroligt varm i hjärtat och till och med en tår föll. Hon försökte verkligen ”sätta dit dig” tantan men vilka fina ord du fick av Andreas. Underbart att se och höra hur fint ni lyckats få ihop det för för Williams skull och inte kasta någon skit på varandra.
  Mina föräldrar skildes när jag var 7 år och har i stort sett inte hört eller sett något från honom och det har nu gått 20 år. Jag är ändå en otroligt glad oh lycklig tjej trots mitt tråkiga öde och kan glädjas åt andras lycka och det känns väldigt skönt och se att skillsmässor kan sluta lyckliga. Jag vet ju i alla fall hur jag vill vara som förälder den dagen det är dags.

  Tack för en otroligt fin sida och blogg!

  Hoppas du har en fin dag i det underbara vädret, där är det här i Gbg i alla fall 🙂

  //Sofie

  Svara
 • Hej, Hannah!
  Surt med bittra tanter 🙁 synd jag missade den intervjuen… men receptet på kakan måste vi bara få, den ser så smarrig ut!
  Som vanligt så ser du och dina barn underbara ut. Ni är verkligen en fin familj och kärleken mellan er, den går inte att missa!
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag gjorde precis samma sak som dig imorse..tror jag i alla fall. Minns ju inte att jag stängde av larmet i sömnen, förrän jag vaknade av att det plingade på dörren och jag var tvungen att yrvaket rusa upp och öppna. Stressade som en galning och kom bara några minuter försent dit jag skulle. Hatar stress och tycker att man borde få sig en sovmorgon eller två i veckorna. Att man stänger av larmet i sömnen är ju ett bra tecken på att man borde få sova lite mer.. 😉

  Stor kram till dig och tack för alla fina ord du skriver!

  Svara
 • HEj Hannah kan jag får låna detta bild på din söner?gillar dom hehe

  Svara
 • Daimtårta 🙂

  Gärna ett recept tack, så man kan testa om den är en god tårta.

  Svara
 • Vad jag känner igen det där med barn som går upp supertidigt när de väl FÅR sova men ska man ha upp dem så vill de banne mig inte alls vakna och man skulle kunna tro att lät man de vara skulle de sova till framåt lunch nästan 😉
  Har en av den sorten här hemma med som vaknar runt 7- 7:30 av sig själv när vi är lediga men som det är stopp omöjligt o få liv i om vardagarna 😉 Man tycker de borde vilja sova också när man väl får haha.

  Svara
 • Åhh ser jättegod ut. Tar tacksamt emot receptet! 🙂
  Min dotter som snart fyller 3 år i januari, vaknar senast kl 6 varje morgon oavsett om vi är lediga eller inte! Har haft så sedan hon föddes. Nu vaknar min son oxå tidigt. Det är bara att gilla läget för mig med super tidiga mornar!

  Svara