Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:16 | oktober 16, 2009

Åt skogen!

Jag kan lova dig att jag ligger inte högt i kurs hos min kära man just nu, inte hos någon i bilen för den delen.

Jag skulle guida oss till Mora och nu är vi i Hudiksvall, långt, långt bort från Mora och Älvdalen. Glada Huddik, som det kallas, har nog aldrig varit mer dyster. Oops! Detta är nog sista gången som Peter lyssnar på mig. Jag var helt hundra på att vi skulle fortsätta E4:an förbi Gävle, men icke! Jag brukar åka kostigarna annrs, men har hört att motorvägen mot Gävle/Falun ska vara bättre och snabbare.

Usch, vad jag har dåligt samvete nu, men det var ju inte meningen. Pappa får värma på middagen igen.

Håll tummarna att vi kommer fram innan i morgon bitti 🙂

Kram kram


12 kommentarer12 kommentarer om “Åt skogen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hoppsan då…men smek honom på…benet lite så blir du nog poppis igen!blev lite full i skratt,på sportlovet körde vi upp till sälen, vi var tre bilar och jag följde strömmen…..men när alla bilar svängde vänster mot sälen, så drog jag rakt fram mot Ludvika…vi satt o tjata!tur att min bror bakom ringde och undrade vart jag skulle!bara att vända och köra tillbaka ett par kilometer..tack o lov!

  Sätt på GPS:en nu med sensuella Isabella!

  kraaam

  Svara
 • Oj, vad tråkigt! Mot Gävle ja , men inte förbi uppåt. Känner igen de där med att köra fel, snurrade runt kring Grythyttan förra helgen. Men de gäller att hålla modet uppe 😉 och lova nu att Ni kör försiktigt! Ha en go kväll & middag sen!

  Svara
 • Hudiksvall är en fin stad det, där bor jag!
  Kör försiktigt

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah, Jag själv bor i Mora och när jag ska ner till Sthlm och sen hem åker vi alltid Gävle/Falun men kan lova dig att vi har passerat skylten många gånger mot Falun, den är lätt att missa. Men ha det såå mysigt i Älvdalen, Jag älskar att vara i Älvdalen hos svärmor 🙂 Kram på dig

  Svara
 • Hahaha.. ååå.. vad jag älskar att läsa era inlägg..

  Svara
 • haha, du är så söt Hannah. Hoppas ni kommit fram o får en härlig kväll o helg!

  Själv bråkar vi rätt mycket om vägar jag o min pojkvän, han propsar alltid på GPS & jag på vägskyltar 😉 Efter sommarens semester så insåg han att GPS inte alltid behövs 😉 Men om jag gjort som du ikväll så hade jag inte varit populär kan jag säga, hihi.
  Men det löser sig nog. 😀
  Kram på er!

  /O.

  Svara
 • Haha ni är för roliga ni två.Kör nu försiktigt.Kram på er.

  Svara
 • Händer ofta samma sak med mig, jag tror att jag vet närmsta vägen men egentligen så är det en riktig omväg, så numera låter min sambo mig både köra och bestämma vägen så att jag inte har någon annan att skylla på sedan:) Ha en mysig liten helg semester, själv ska jag spendera helgen framför brasan å bara ta vara på livet. Kram på er

  http://www.Bumsii.blogg.se

  Svara
 • Härmed utser jag Liv till den charmigast bebisen som är med i en blogg 😀

  Svara
 • Nää stackare! Jag hoppas verkligen ni har hittat fram vid det här laget. Jag har en kompis från Älvdalen och träffade nyligen hela hennes familj därifrån, riktigt härliga människor. Du vet väl att Lars Kristerz kommer därifrån med 😉 hi hi

  Svara
 • He he, jag tror det kommer gå alldeles utmärkt. Fint folk kommer ju alltid sent, eller hur säger man;)
  Kram på er!!

  Svara
 • hahaha jag har precis läst din och Peters skildringar av denna bilfärd och kan inte annat än skratta 😀 vilken komik! hihi

  Svara