Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | oktober 18, 2009

Vill stanna!

Hej min vän. Jag vill stanna här! Det har gått alldeles för fort, helgen är redan slut och det känns som om vi precis kom hit 🙁

I dag var det ett täcke av frost över landskapet, och Näsetsjön låg spegelblank. Åhh, det är så vackert!

I dag var det ett täcke av frost över landskapet, och Näsetsjön låg spegelblank. Med risk för att vara tjatig, men åhh, det är så vackert!

Herrarna Graaf är samlade.

Herrarna Graaf är samlade.

I går var det badhuset som gällde. Jag tror att pappa och Peter var de som tyckte det var roligast. De hade tävlingar i vattenrutschkanan och hoppade på barnens flytsaker för att se vem som kom längst. Alla andra barnen flydde ur poolen 🙂

"Barnen lekte" glatt tillsammans.

"Barnen" lekte glatt tillsammans.

Leon var klok och höll sig borta från galningarna.

Leon var klok och höll sig borta från galningarna.

Jag "tvingar" barnen att kalla Marie för mormor :-) Så kul att deras extra-mormor och min styvmor är yngre än mig! Marie tycker inte det är lika kul att kallas mormor, men vi tycker det :-)

Jag "tvingar" barnen att kalla Marie för mormor 🙂 Så kul att deras extra-mormor och min styvmor är yngre än mig! Marie tycker inte det är lika kul att kallas mormor, men vi tycker det 🙂

Jag tackar Liv för att hon var så trött och somnade på väg till badhuset. Bästa alibit för att slippa bada. Satt och tittade på skådespelet istället.

Efter badet for vi ner till en slogbod vid älven och grillade korv. Pappa gav pojkarna en lektion i hur man täljer grillpinnar, vilket var det bästa på hela dagen för dem.

Sådana här dagar skulle jag vilja ha fler av. Jag blir så lycklig av att vara här och barnen vill inte heller åka hem.

Sådana här dagar skulle jag vilja ha fler av. Jag blir så lycklig av att vara här och barnen vill inte heller åka hem.

Liv satt inne i boden, skyddad från rök och tittade fram under mössan.

Liv satt inne i boden, skyddad från rök och tittade fram under mössan.

Försökte få pojkarna att föregå med gott exempel, men det slutade ändå med att alla satt på slobodstaket när vi vände oss om :-)

Försökte få pojkarna att föregå med gott exempel, men det slutade ändå med att alla satt på slobodstaket när vi vände oss om 🙂

89
Världens bästa pappa!

Världens bästa pappa!

När jag var liten så fanns det en man som strök längs med vägen där pappa då bodde. Jag var livrädd för honom bara för att han såg konstig ut och var folkskygg. Jag gav honom namnet ”Kalle Blodkniv”. Har själv berättat om denna läskiga man för barnen, och hittat på massor av historier. De är livrädda för honom, och i går såg vi honom på byn. En gammal skralltig gubbe, och långt ifrån en kallblodig mördare 🙂

Sedan har vi ”Katt-mannen”. En man här i byn som har 100 katter, eller hade i alla fall det senast vi krypkörde i mörkret utanför hans hus, och skrämde upp barnen att vi skulle lämna av dem där om de var olydiga 🙂 Nu har kommunen varit där och skjutit av 60 av hans katter (pga vanvård. Sorgset!). Vi åkte dit i går för att pojkarna skulle få träffa honom och se att han inte är så farlig. Det första Mio frågade var ”Var är barnen du grävt ner?”, ”Är du hundra år?”.

En av alla hans katter.

En av alla hans katter.

Nu ska vi få ut det sista av vår sista dag här uppe. Sedan bär det av mot Stockholm. Behöver jag säga att jag INTE får vara kartläsare?!

Såg du att Maggan vann ”Bästa kändisblogg” inatt på BloggAwards? Åh, vad roligt, jag är verkligen glad för hennes skull. Vi har ju fått många roliga skratt här på sidan. Grattis! Grattis! Grattis älskade syster yster!

Varma Kramar.


10 kommentarer10 kommentarer om “Vill stanna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hanna! Verkar som ni har haft det supermysigt hela helgen 😀 Förstår hur det känns när man ska åke hem igen, jag ska själv hälsa på mina föräldrar om 10 dagar när barnen har höstlov, ska b.li så mysigt!
  Grattis till att Maggan vann Bloggawards förresten 😉
  Kram & trevlig resa hem

  Lommo

  Svara
 • Hej!
  Ser supermysigt ut och bilden över landskapet ser ut som en fin målning 🙂 jag hatar egentligen vintern och kylan.. men ser man det på bild eller genom fönstret är det ok!
  Bara jag får ligga i soffan under en varm filt med massor av tända ljus! Älska!!

  Kramar!

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag förstår att du trivs.Ser så vackert ut.Barnen har verkligen en jättesöt extra Mormor,men jag förstår att hon inte vill kallas Mormor.Ha,ha.Super grattis också till Maggan som vann Bloggawards. Kör försiktigt.Kram till hela fina familjen Graaf-Karyd.

  Svara
 • Kom just hem från mitt ställe längst kusten, Instön/Marstrand. Har nästan alltid ångest när det är dags att bege sig hemåt – så jag känner igen din känsla..

  http://www.annicaeklund.com

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tänkte höra, barnhemmet som du och din syster är engagerade i, finns det möjlighet att skicka kläder till dem på något sätt? Vill att kläderna ska komma i rätt händer där de behövs och inte ”försvinna på vägen”. Tack för en FIN BLOGG! 🙂
  //Mia

  Svara
 • Hej! Gud så härligt det såg ut!!! vilka fina bilder. o du…. vad din pappa o peter är lika!!! har du tänkt på det?? kram på er alla

  Svara
 • Vackra bilder…

  Svara
 • Vilka fina bilder, men det översta fotot är ju sagolikt./ Lina

  Svara
 • hur gammal är din pappa och hans fru? Hon ser så ung ut, honser ut att vara mycket yngr en dig, din pappa måste ju vara minst 55 årsåldern och uppåt.

  Svara
 • […] skriver: 
19 oktober 2009 kl 14:57  (Redigera)
hur gammal är din pappa och hans fru? Hon ser så ung ut, honser ut att vara […]

  Svara