Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:45 | oktober 19, 2009

Syskon på gång?

Undras om Liv kommer få ett syskon efter vårt besök i dessa inspirerande byar i Dalarna?

bynamn1 bynamn2

10 kommentarer10 kommentarer om “Syskon på gång?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahahahaa…… Ja det tåls att se 🙂

  Svara
 • Hahaha nu blev jag nyfiken. Syskon till Liv och pojkarna hade varit kul 🙂 För mig iaf, som kan sitta och titta på bilder.

  Svara
 • Hahaha.Ja det röstar vi på.Klart hon ska ha en lillasyster eller en lillebror.Tänk så mycket glädje du själv har av din Maggan.Visst har hon sina bröder men trots allt så är där ju en åldersskillnad.Ja du Hannah det är bara att sätta igång.Kram.

  Svara
 • Klart Liv ska få ett småsyskon 😀
  Se skyltarna som ett slags tecken 😉
  Massor av kramar från mig/Sarah

  Svara
 • Haha ja det kan man fundera på, roliga skyltar! Skulle gärna ha en bok med alla kuliga skyltar runt Sverige 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  jahadu. om man plusar ihop dom två skyltarna så kan det bara bli en sak 😉

  Ha det gott
  Kram Lommo

  Svara
 • Ja kör på, ni är ju fortfarande unga. Efter 40 går min gräns. Min mamma fick mig när hon var 41 år. Inget jag rekommenderar. Tyvärr lever inte min kära mamma längre och tyvärr fick hon inte se mitt andra barn heller. Min mamma gick bort 3 v innan jag fick min dotter. Allt kanske har sin mening med livet, vad vet jag?!
  Håller tummarna för er, Peter är säkert inte bang:).

  Svara
 • Klitten finns även i Hälsingland, där ska jag spendera helgen. Dock tror jag inte så många barn kommer att bli gjorda, fast kanske ute i lagårn… 🙂

  Svara
 • kan inte kommentera i det andra inlägget så jag lägger en kommentar här; jämför man dig och GYnning så är det Gynning som ser ut som ett spöke, mer onaturlig och spacklad kvinna får man nog leta efter. Undrar just hur hon ser ut under allt spackel?

  Svara
 • Snart dags att börja planera kanske för en liten till! Ha ha vilka skyltar!Även Stockholms södra infart har ju en skylt som männen säker tänder på…!

  kram

  Svara