Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:36 | oktober 20, 2009

Bortglömd bil

Kära vän, hoppas att du mår bra! Jag kom hem för en stund sedan. Fick åka in med Peter till stan imorse efter att vi lämnat pojkarna på skolan. Liv stoppade jag i en overall medan hon sov och satte i bilen. Peter glömde nämligen sin bil utanför jobbet igår!

Hemma igen. Köpte med mig kaffe för att piggna till och skvaller för att se vad som nu hittats på :-).

Hemma igen. Köpte med mig kaffe för att piggna till och skvaller för att se vad som nu hittats på :-).

Jag och barnen åkte in till stan igår och hämtade upp Peter från jobbet och gick på Andreas, Williams pappas, releasefest för sin bok. Vi for runt som tokar och letade efter en blomsterbutik, men allt var tyvärr stängt. Fast det gjorde inget för William gav ett ”grattis till bokenkort” som han gjort själv och hans nya klassfoto som present 🙂 Det var inte förrän vi kom hem som vi kom på att Peters bil stod kvar i stan! 

Williams farmor Annika var där. Hon bor annars på vackra Västkusten.

Williams farmor Annika var där. Hon bor annars på vackra Västkusten.

Skulle kunna vara en tredje syster Graaf i mitten.

Skulle kunna vara en tredje syster Graaf i mitten.

Träffade alltid lika glada Anders och hans fina flickvän Sarah. "I huvudet på Anders" kan du läsa nästa vecka på Lifestyle, här på sidan, glöm inte det.

Träffade alltid lika glada Anders och hans fina flickvän Sarah. "I huvudet på Anders" kan du läsa nästa vecka på Lifestyle, här på sidan, glöm inte det.

William var stolt och glad. Honom såg vi knappt röken av på hela kvällen. Mio däremot var överlycklig för att det bjöds på dessert, och satt vid Peter och mig och åt som en tok.

William var stolt och glad. Honom såg vi knappt röken av på hela kvällen. Mio däremot var överlycklig för att det bjöds på dessert, och satt hela tiden vid Peter och mig och åt som en tok.

Man kan inte se ut som annat än en grå mus bredvid bombnedslaget Carolina. Livan hängde på, och tittade storögt på henne.

Man kan inte se ut som annat än en grå mus bredvid bombnedslaget Carolina. Livan hängde med, som alltid.

Det blev hämtmat från en kinakrog till middag, för att klockan blev så mycket innan vi kom hem.

Det blev hämtmat från en kinakrog till middag, för att klockan blev så mycket innan vi kom hem.

Nu när jag börjat trappa ner på amningen har mitt hår och mina naglar fullkomligt förfallit. Under graviditeten och fram till nu, så har mina naglar växt och varit starka och långa, mitt hår har växt och blivit mycket tjockare och finare. Jag var så glad att jag inte behövde bli halvt skallig och se ut som en nevrotisk nagelbitare om händerna, men det är precis vad jag gör nu. Skulle det inte vara för mina extensions skulle jag nog se ut som en dränkt katt. Brukar det bli så när man slutar amma? Deppigt 🙁

Apropå hår, så har jag nu använt fransmedlet i drygt en vecka, ännu inget synligt resultat.

Det skulle bli ett dramatiskt resultat efter 20-30 dagar enligt Bobby.

Det skulle bli ett dramatiskt resultat efter 20-30 dagar enligt Bobby. Än så länge är det bara mascara från Lancome som står för fransarna.

Återkommer om det är värt att prova 🙂

Ha nu en underbar dag!

Vi hörs senare.

Frid och kärlek 🙂


22 kommentarer22 kommentarer om “Bortglömd bil”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • du ser inte ut som en grå mus..snarare ser carolina ut som magica de hex,haha(skämtar hon e dööläcker)

  Men ÅÅÅHH jag e så sur att jag inte vann myshelgen-extra störigt att det var en annan tönt från Ystad som vann och inte jag,haha
  Grattis! nej jag är inte bitter…grrr

  Svara
 • Det där med hår och naglar känner jag igen! Har börjat trappa ner på amning också och det känns som om jag håller på att bli ’Skalle-Per’. 🙁 Du ser dock strålande ut som vanligt! Men det kanske känns mer än det syns.

  Väntar spänt på resultatet av fransmedlet! Skulle vara kul att prova, om det visar sig att det funkar! Tack för att du är vår ’försökskanin’! 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Liv hade på sig en mörk lila overall på ett kort för ett tag sedan. Vart har du köpt den????

  Svara
 • Åh, ni verkar ha så himla mysigt ni 🙂 Och förresten, du ser inte alls ut som en grå mus bredvid gynning! =)

  Svara
 • Ja, detta håravfall=( Jag var otroligt tunnhårig redan innan, men nu är det katastrof… För mig började det redan när lillkillen var ca 3 månader, nu är han 6 mån o de kala fläckarna lyser i hårbotten, suck. Plus att lillen ålar runt på golvet o drar med sig allt mitt hår;)
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vilken fin ljusstake ni har på bordet (när ni sitter och äter Kinamat..) får man fråga vart man kan hitta en sådan? Verkligen superfin, helt min stil =) Ha en undebar dag! Kram Frida

  Svara
 • Här är en som ser ut som en dränkt katt!
  Jag har inga extensions att gömma mig under heller. Du ser, som vanligt, stålande ut!

  Svara
 • Hej ,sötis.Nej du ser inte ut som en grå mus bredvid Carolina Gynning.Du ser som alltid strålande ut.Naturligt vacker.Kram till dig och din fina familj.

  Svara
 • Är så himla glad, min katt försvann för en vecka sen, nu har vi återfunnit den vid liv, och lika glad som alltid. Så vi är så himla lyckliga just nu! Har varit en fruktansvärd vecka 🙁

  Ha en fin dag!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Fina bilder på William med sin pappa 🙂 man ser hur glad & stolt William är!
  Sen ser ut absolut inte ut som en grå mus & Gynning är snyggae som blondin 😉

  ha det gott , kramar Lommo

  Svara
 • Du är så fin och vacker, ingen grå mus på långa vägar!Svart hår blir så hårt!!aj då, man läste för fort på tävlingen,och då bidde det fel..!verkar ej vara ensam om det!Vi får ta nya tag i nästa tävling!

  kramis

  Svara
 • Det kanske bara är om man inte har mycket till frasar från början som medlet gör skillnad. Du har ju så fantastiska fransar som det är!
  Kram

  Svara
 • Japp, håret blir astrist tyvärr. Alla mina väninnor fick samma dilemma, helst i vingarna vid pannan typ. blä o fy. Här vankas lasange för ovanlighetens skull. Gott! Ha en fortsatt skön kväll, kram Lina

  Svara
 • Vilka fina bilder och både du och Gynning ser så bra ut att man nästan blir lite avundsjuk. Tack för att vi får följa din blogg./ Lina

  Svara
 • Gynning ser ut som en liten mus bredvid dig… Hon är en vacker mus men du är bara så himla fin!

  Svara
 • Hej fina Hannah!!!! Föredrar Dig framför Gynning!!! Alla gånger!!!! Kramar Lena

  Svara
 • Vilken fin jacka du har på översta bilden! Har letat efter något liknande. Vart kommer den ifrån?

  Svara
 • Hej fina Hannah, och tack för alla fina kort du delar med dig till oss, lika roligt varje dag haha. Jag som sagt att jag tycker William är så lik dig med klassiska drag och kanske lika till sättet(som jag känner dig privat haha)nu tycker jag han är lik sin pappa också konstigt de blir.Tycker ju Liv är en kopia av Peter som många av oss fick bekräfftat när han visade bild på sig själv i samma ålder som Liv. kramar till dig Annika

  Svara
 • Jag använder också ett fransmedel, men har mycket mycket kortare fransar än dig, i mig själv. Har använt mitt i 3 veckor nu..resultat börjar man se lite grann men måste använda det i 8-12 veckor för full effekt..kan knappt vänta!!

  Jag har så korta fransar så jag till och med ha funderat på att bränna fast hår på dom..så så glad om detta nu vill fungera!!

  Svara
 • […] 20 oktober 2009 kl 21:54  (Redigera) […]

  Svara
 • du slår gynning Hanna, du är mycket mer naturligt vacker!!:) och du har en underbar blogg med! kram jennie

  Svara
 • Fina bilder..=) Tycker inte att du ser ut som en grå mus bredvid Gynning. Du är jättefin, naturlig som vanligt. =) Ovh DET är mycket vackert.
  Vackra är dina barn också..=)
  Och Andreas är ju inte hel fel han heller…;)
  Hoppas att ni får en fin helg!
  Kram

  Svara