Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | oktober 21, 2009

God morgon

Hoppas att du mår bra. Jag sitter som vanligt varje onsdag, efter att pojkarna kommit iväg till skolan, vid datorn. Liv leker på golvet bredvid mig och jag skriver min text till Klick! Såg du i förra veckans Klick, att tidningen ska ha en stor fest på Café Opera nästa fredag (30/10), och fira att de är störst i den genren av tidningar. Det finns inte allt för många platser, så först till kvarn, stod det. Kanske ses vi där, hoppas!

Vi önskar dig en fin dag!

Vi önskar dig en fin dag!

Dator och fil. En vanlig syn på mitt köksbord.

Dator och fil. En vanlig syn på mitt köksbord.

Hej på en stund.

Varma kramar.


4 kommentarer4 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh vad ni är söta.Man blir så glad av att se er.Ha en underbar dag världens finaste Hannah och söta lilla Liv.Kram.

  Svara
 • Godmorgon!
  Så mysig morgon o gosig bild!önskar er en fin dag!

  kram

  Svara
 • God morgon
  Gud så fina ni är, Liv är ju världens sötaste och verkar redan vara en linslus =)
  Förstår inte hur du lyckas se så fräsch och fin ut så här på morgonen, en annan ser ju ut som ett ras varje dag haha.

  Har även en hälsning till alla andra härliga människor här på sidan. Jag är makeup-artist och håller nu på att starta upp mitt eget företag så vill ni känna er extra fina någon dag eller vill ha en mysig tjejkväll med en massa smink så gå gärna in på min hemsida.

  Ha en bra dag hela Bloggfamiljen

  http://www.dinmakeupartist.hemsida24.se

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag skulle vilja veta vad din hårfärg heter, är det nån guldblond variant eller? Den är jättefin ialla fall. Du ljusade ju upp det då efter du varit brunhårig därför, undrade jag. Den bruna färgen du hade innan var också jättefin, är allt gjort på salong eller gör du nån gång det hemma?
  Tack för svar
  Mvh
  Student70

  Svara