Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | oktober 22, 2009

Shoppingdag för Liv

Hej min vän. Idag fick jag och Liv sovmorgon. Vi vaknade klockan nio, av att huset var tyst och tomt. Hade inte ens hört när min mobil började spela en galen ”dags-att-gå-uppmelodi”. Peter och pojkarna måste smugit och viskat, för jag brukar vara lättväckt. Nu ska jag och Liv fara och titta efter en säng och gåstol till henne. Hon är för stor för den vita vackra vaggan, och nu sover hon i en resesäng (eller bredvid mig :-)). Tänkte åka till Sickla/NackaForum och kika in i min favoritbutik KNODD. De har flyttat från Stinsen, tyvärr, så det blir en lång utflykt.  

Klar för att fara.

Klar för att fara.

Kanske hinner jag titta på lite kläder till mig själv också 🙂 Det finns Zara och TopShop där, som har så mycket snyggt.

Liv provsover i sin nya sittdel till vagnen. Hon gillar inte att bara ligga som en grönsak i liggdelen längre. Nu kan hon vara med på ett annat sätt. Tror hon kommer att gilla den.  

Här ligger hon i sin MUTSY-vagn och sover...

Här ligger hon i sin MUTSY-vagn och sover...

... Trodde jag. Hon har vaknat och ligger och tittar. Åkpåsen kommer från BUPPA, visst är den fin?!

... Trodde jag. Hon har vaknat och ligger och tittar. Åkpåsen kommer från "the BUPPA brand", visst är den fin?!

Ska hämta William efter vår utflyft, så ska vi ska leta efter presenter till Mio, som snart fyller sex år. Det blir mest Lego, tror jag. William tror att han är smart och visar precis vad Mio önskar sig, men jag har genomskådat honom, och förstått att det är saker som han själv vill ha 🙂 Vi får passa på att köpa presenter när Mio är hos en klasskompis och leker.

Hörs senare.

Önskar dig all kärlek och en fin dag.

Kram kram.


22 kommentarer22 kommentarer om “Shoppingdag för Liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godförmiddag!skönt at ni kunde sova en lite längre stund!så gosigt lilla Liv ligger i sin nya del till vagnen och den jätte fina åkpåsen!önskar er en fin dag och hoppas du hittar säng mm och kanske ett och annat plagg till mammsen med!

  varm kram till er och tack för en så mysig bloggsida!

  Svara
 • Dina ögon är så vackra! Jag måste bara säga det.
  Tack för en mysig blogg också, brukar kika in på den då och då. Det känns så lugnt och fint alltihopa och jag tycker om att läsa den! Trots att jag blott är 19 år 😉 Hihi.. Kram!

  http://miaskriver.blogg.se

  Svara
 • Godmiddag, vackra Hannah.Härligt med sovmorgon.Det har jag också haft idag.Är det endast mascara som gör dina ögonfransar så vackra,eller har jag missat något.En sak till.Vad tycker du om SNÖ OF SWEDEN smycken?Hoppas du hittar säng idag till lilla Livan,och kanske ngt. snyggt till dig själv,det är du värd.Ha en underbar dag du fina ,vackra Hannah.

  Svara
 • Vilken fin åkpåse! Tittar in på din blogg varje dag och hoppas du fortsätter skriva 🙂 Kram!
  http://www.minavardagstankar.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah. Härligt med sovmorgon.
  Ville bara säga att om ni ska ha kalas för Mio och vill ha något lite extra där, så gör jag barnmålningar på kalas m.m. Allt från tigrar, dö-skallar till nyckelpigor. Eller om ni skulle tycka det var roligt någon annan gång. Hör gärna av dig om ni är intresserade: [email protected]

  MVH
  Caroline (En av dina gamla nagelkunder :-))

  Svara
 • hej vackra du! förlåt men jag måste fråga om du möjligtvis kan skriva i bloggen exakt vad Casio Exilim 10,1 mega pixels kameran heter för där fanns några stycken att välja mellan men där va tex några bokstäver efter och den du har tar ju fantastiska bilder så jag skulle gärna vilja köpa rätt 😉 vad fin vagnen blev tro lilla charmtrollet kommer trivas som fisken i vattnet hon är ju bara för söt 😉 min lilla pojke som är två månader skulle oxå vilja ha sittdelen på sin bugaboo vagn om han fått bestämma men han är ju för liten så vi får vänta lite ett tag till :)en annan fråga oxå (du kanske redan har skrivit om det på bloggen) men har du provat bobbys hårprodukter som han nyligen släppt? ska gå o köpa dom idag tänkte jag o prova dom 🙂 önskar er en fortsatt härlig dag.. kramar Annica

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag har följt din blogg ett tag nu och följde även din systers blogg här på bloggfamiljen och jag måste erkänna att jag nog blivit ”beroende” hi hi Så idag har jag blivit medlem! Det är verkligen jätteskoj att följa dig och din fina familjs liv och äventyr. Jag har alltid gillat både dig och din syster, även då ni var ”the Graaf sisters”:-). Era fina personligheter har alltid lyst igenom och nu med era bloggar så får man det bekräftat- Ni är två härliga tjejer! Ha en fin dag och hoppas att ni hittar lite skoj presenter till Mio.
  kramar…

  Svara
 • Så skönt med sovmorgon 🙂

  Som vanligt ser du och Liv strålande ut, MUTSY vagnen är jättefin.

  nu ska jag gå till frisören och bli klippt 😉

  All kärlek
  Kram Lommo

  Svara
 • Det var ju ett himla tjat om den där Casio kameran men jag vill också gärna veta lite mer exakt vad den heter. För det finns en som kostar runt 1500 kr där det står 10,1 mega pixel på och så finns det en för runt 2500 där det står samma. Vad jag förstår så är det den som kostar 1500 kr som finns i flera färger, den andra verkar bara finnas i svart.
  Skulle bli JÄTTEGLAD om du kunde hjälpa mig (och de andra hehe). Den kameran skulle vara en perfekt födelsedagspresent till mig 🙂

  Svara
 • Hej hopp.. Vad bra, nu funkar det…Jag blir inte utkastad längre.. hurra..
  Vad kul att du kom i håg mig!
  Ska kolla dessa jeans fr Acne som du har..!!

  Min syster bor i Nacka o vi handlar ofta på Nacka Forum o i Sickla när jag hälsar på henne. Mycket fint har dom!! Och helt folktomt är det ju med… Förstår inte det…
  Kram på dig..

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har varit inne tidigare och frågat var ni har köpt den vackra vita vaggan som Liv sovit i..men jag förstår ju att det ä omöjligt att svara på alla frågor som du får:-)
  Men kan du hjälpa mig med den informationen så är jag otroligt tacksam.

  Tack för en jätte härlig blogg!

  Tack

  Svara
 • Hej svejs! Ny här….men jag har följt din blogg varje dag under ett tag och den är så himla rolig och mysig att läsa! Tack för det! Jo, tänkte bara tipsa dig om du som gillar Stinsen….dem har öppnat en ny ”barnbutik” som ligger precis brevid Ica Maxi som heter Big Baby med allt du kan tänka dig när det gäller barnvagnar , bilbarnstolar osv. Så slipper du åka ända till Nacka för att handla:-)

  Kramis jag

  Svara
 • Hej fina du.
  Har följt dig redan sedan Mamma tiden och gillar stunden på kvällen då barnen sover, maken läser och jag läser lite bloggar.
  Har idag blivit medlem i er ”familj” och det ska bli kul att följa dig och alla andra här på sidan.
  Ni är toppenmysiga! Kram, kram

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas ni hittade något fint! Har följt dig sedan mama och läser varje dag din och Maggans bloggar…=) Vill också säga att sidan har blivit jättefin och bra! Hoppas ni/du aldrig slutar blogga. Är så fast vid er! <3 Kramar till dig & din familj! // Natalie 13 från Jämtland <3<3<3

  Svara
 • Läser din blogg sent på kvällen så jag säger god natt! Vill bara visa en bild som jag tycker att du är så lik, lika ansiktsform, ögon mun och lika vacker!

  http://www.life.com/image/50324424/in-gallery/23301/life-covers-young-stars

  Kram

  Anna

  Svara
 • Men ojdå.Ja jättelik.ELISABETH TAYLOR.Ja du Hannah då är man mycket vacker och det är ju du.Sov Gott.

  Svara
 • Hej Hannah,

  du brukar aldrig svara på dem kommentarer du får vilket jag sätt, men jag undrar vad för kamera du använder? dina bilder ser så otroligt grymma ut och på varenda bild ser du så himla fräsch ut ser ut som att man gjort om bilden på photoshop eller något liknande.. jag undrar ifall du skulle kunna rekommendera någon grym kamera du känner till eller kanske någon du använder? Skulle uppskattas enormt om du svarade på denna fråga.. jag vore så otroligt tacksam! 🙂

  Ha en fin kväll! Mvh Lauren

  Svara
 • Lauren. Vet inte om du skämtar eller är allvarlig men har du sett inlägget ”Frågor och Svar” som ligger innan detta inlägg eller övriga kommentarer angående sidans just nu mest diskuterade ämne, nämligen kameran? Om inte så är detta inlägg att rekommendera : )

  Svara
 • Åhhhh, vilken fin åkpåse!!!!!! Vill ha!! Tyvärr har jag ju redan köpt en (svart o tråkig). Ändå är jag i alla barnbutiker jag kan komma på o letar innan jag köper. Hur hittar du allt!!! Du är en riktig supershoppare:) Just nu letar jag Göteborg runt efter en tuff killmössa till min bebis. Men hittar inte en enda bra:( Bara fina till tjejer. Har du nåt bra tips om bra butiker till bebisar. Har snöat in på hm, lindex o sådana butiker… Mycket fint där, men ibland vill man ju ha nåt annat….

  Svara
 • Hallå!

  Med risk för att bli tjatig så undrar jag också om du kan ta reda på lite till om din Casion kamera… Vilken beteckning och så, har också varit inne och sökt på den men det finns fler än än som har 10,1 mega pixlar…

  Vill också tipsa dig om nya barnaffären som ligger vid Ica Maxi i Sollentuna som är nyöppnad. (Helt klart värt ett besök)

  Kram på dig och hela din familj, och en trevlig helg.

  //Nettis
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • peter; du är så himla rolig 😉

  Svara
 • […] Idag tänker jag även inviga vår vinteråkpåse! Det känns som en bra dag för det. Såg att Hanna Graaf har en åkpåse i samma märke till hennes dotter. Fast i ett annat mönster. Coolt. The Buppa Brand […]

  Svara