Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:41 | oktober 23, 2009

Den var bra

Just när filmens sista scen utspelades, så vaknade Liv med ett leende och Peter ringde och sa att han var på väg hem! Underbart! Ensamheten var som bortblåst. Filmen var varm och absolut sevärd. Så känner du dig ensam i höstmörkret, kryp upp i soffan och se den här filmen. Gillar Emma Thompson som spelar en av huvudrollerna, hon gör även en fantastisk roll i en av mina favoritfilmer, ”Förnuft och känsla”. Den måste du se om du inte redan sett den (Tack Cherrypie och Maja, klart det var den jag menade. Gillar kostymfilmer och Jane Austen, och blandade ihop titlarna).

Ha en underbar kväll, och ta hand om dig, min vän!

Stor kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Den var bra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej..tror du menar filmen ”Förnuft och känsla”?? Emma Thompson, Hugh Grant och Kate Winslet är med i den.. Colin Firth spelar i miniserien ”Stolthet och fördom”.
  Nu är det Idol..måste se! Kramis Malin

  Svara
 • Hej!
  Du är den finaste kvinnan i Sverige

  Svara
 • Hej hej! Härligt att du inte behöver vara ensam, jag har väldigt svårt för ensamhet nuförtiden! Även jag tror att du menar ”Sense and Sensibility”, en film som Emma Thompson är med i. Precis som ”Pride and Prejudice” så är den skriven av Jane Austen. Jag har väldans lätt för att blanda ihop dem. Älskar BBC:s filmatisering av ”Pride and Prejudice”, den är helt fantastisk och Colin Firth är nästan to die for faktiskt ;)! Trevlig kväll! KRAM

  Svara
 • Åh sånna filmer är ju bara så mysiga! :O)
  Härligt med riktiga tjejfilmer ibland.
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej Hannah och Peter!

  Vill bara säga att jag verkligen uppskattar bloggfamiljen!besöker er sida dagligen!läste idag om Katrin Zytomierskas uttalande om hur hon kommer bli som mamma,gjorde ont i hela bröstkorgen!Tacka vet jag bloggfamiljen!

  kram

  Svara
 • Hej. Nu har jag följt din blogg hur länge som helst och tyckte de va på tiden att bli medlem i bloggfamiljen=) Tycker både du och din Peter verkar vara hur härliga som helst!! Måste bara fråga vilken ”brun utan sol” du använder? Tack för en super blogg=) Kramar

  Svara
 • Tack för att du finns. Du är en stor inspiraton!

  Svara
 • Hej.
  Undrar om du kan tipsa om några bra produkter för ansiktet, rengöring, foundation…
  Tack på förhand:)

  Svara
 • Missa förresten inte Emma Thompson ikväll i ”Love Actually”. KRAM

  Svara
 • Saknar dig Hannah.Förstår att du har fullt upp.Men det känns så tomt.Ha en underbar Söndag.Kram till världens finaste Hannah.

  Svara
 • Du är sååååå snygg Hannah 😉

  Svara